Friday, 28 August 2015

Indigo

   Va salut! Pentru ca iubesc sa iubesc, ador sa fac bine. Uneori imi iese, alteori tocmai pe dos si se mai intampla colac peste pupaza sa cad la mijloc, ba mai mult, sa suport consecintele. Nu-i nimic, ma scutur si ma ridic. Asa stiu eu sa fac, asa am vazut la mama. Viata este o lupta continua, incep sa inteleg, sa accept si sa ma resemnez cu ceea ce mi-a pregatit universul. Daca te lasi purtat de vant te va duce unde va vrea el si de multe ori, daca nu chiar de fiecare data, acolo unde nimeresti este locul cel mai potrivit pentru tine doar ca tu nu stii asta inca. Uneori trebuie sa asteptam, sa nu facem nimic, sa nu ne mai impotrivim si sa deschidem usile inimii. E atat de simplu. 
   Am momente cand pic in gol si nu e nimeni care sa ma prinda. Dar am si momente cand prind aripi, ma zbat printre tepi, printre nisipuri miscatoare si culmea este ca reusesc intr-un final sa ies. Cred ca doar avand greutati putem noi oamenii sa apreciem ceea ce este bun in viata noastra. Cred cu tarie ca doar asa stim noi sa traim, cazand si ridicandu-ne, de fiecare data mai puternici atat fizic dar mai ales spiritual. Eu una asa simt ca am devenit de-a lungul anilor. Cu cat sunt mai multe lovituri cu atat devine pielea mai groasa, ca un scut. Exteriorul devine ca piatra iar interiorul ramane ca inainte, cald si fragil. Inima nu trebuie sa ne-o schimbe nimeni, esenta trebuie sa ramana asa cum a fost mereu. Sa fim noi insine, aceiasi oameni desi poate ca afisam o aparenta inselatoare. Ne aparam. Eu ma apar adesea. De cine? De oricine. Dar iubesc! Iubesc oamenii, iubesc tot ce este frumos, natura si animalele, in special. Fara acest sentiment nu cred ca ar mai exista ceva. Prefer sa sufar decat sa nu simt nimic. In ziua de azi, iubirea se confunda cu distractia, cu interesele egoiste. Nimic nu mai este sincer, pur. Trebuie sapat adanc pentru a gasi ceva neatins, ceva adevarat. Uneori simplitatea inseamna totul. Iubirea de exemplu, pare complicata dar de fapt este cel mai simplu lucru din lume. Simti si atat! Iar cand simti te lasi dus de vant si ajungi unde trebuie... Sa nu uitam sa iubim, orice s-ar intampla! De aici porneste totul...


     Cercei - No name 
   Rochie - K.A.Y.A.
   Bratara rotunda argint - No name
   Bratara - Avon
   Geanta - No name
   Platforme - Alina
   
   Va pup! Poate aruncati un ochi AICI sau AICI. 
 
   Pe curand...   

2 comments:

 1. esti o fata foarte frumoasa, pe dinafara si pe dinauntru :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mihaela,

   Iti multumesc!Pe dinafara conteaza mai putin,acolo daca suntem aranjati toti aratam bine dar interiorul e mai greu de reparat daca este stricat...De aceea incerc sa corectez si sa devin un om mai bun.

   Delete