Tuesday 30 December 2014

My week in photos (140)

   Va pup pe toti! Ce mai faceti? Cum ati sarbatorit de Craciun? Noi am cam lenevit acest an :P Nu ne-am dus prin nici un parc, nu am mai colindat cu gurile cascate la luminite si decoruri stralucitoare si colorate. Am fost la mama in prima zi de Craciun, a doua zi am petrecut-o in casa ca mosii iar a treia zi le-am facut o vizita prietenilor nostri, Flory si Mihai. A fost un Craciun linistit, un pic mai monoton decat in ceilalti ani dar chiar si asa am simtit bucurie in suflet, mi-am amintit de copilarie si m-am indopat cu cornulete, pe care le veti vedea in postarea de azi, sa imi ziceti voi mie daca puteam sa ma abtin de la asa bunatati :) Cozonac abia am apucat, au ras tot parintii lui Silviu :)))) In ceea ce priveste mancarea, nu m-am aruncat la prea multe, am ciugulit doua gurite (la propriu) de carnat din carne de porc si mic din carne de oaie, facute pe gratar, in rest m-am multumit cu carnea mea de pasare :) Ceva traditional care am mancat cu pofta a fost piftia, tot de pasare, facuta pentru mine special. Cumintica nu? Asa sunt de regula, de sarbatori, fie ele de Craciun sau de Paste. Oricum nu inteleg cum pot unii oameni sa manance in aceasta perioada numai carne sau produse cu carne. Nu e nici sanatos si nici placut. Recunosc ca nu as vrea sa fiu vegetariana, o sa ma atraga intotdeauna un pieptisor de pui, un copanel de pasare bine rumenit, o conserva de peste in ulei sau niste carnaciori de curcan sau de oaie. Daaaar de la asta la a manca numai carne este cale luuunga! Aviz carnivorilor, consumul excesiv de carne creste riscul de a te pricopsi cu o superba GUTA! So be careful guys!

   Dragilor, nu ma mai intind la taclale ca astazi am planificat o plecare din Bucuresti si as vrea sa "pun cornu`in perna", vorba tatalui meu, fiindca nu am dormit deloc. Am stat sa imi spal parul, am spalat vase, pahare, am aranjat niste chestii si am pregatit doua postari pentru voia, ca sa nu neglijez iarasi blogul. Cand ma intorc in oras, o sa postez poze de la Craciun si bineinteles de la revelion. Who`s excited? 2015 here we come!!!!!! Intre timp am sa pun un Shop and tell.

   
   Luni / Monday


    Ro: Ceva dragut :)

   En: Something cute :)



   Marti / Tuesday (2)



   Ro: Caleasca facuta de Silviu pentru un client. Pentru mai multe poze, detalii si alte produse vizitati pagina lui de Facebook AICI (click pe cuvant).

   En: The carriage that Silviu made for a client.  For more picture, details and other stuff visit his page on Facebook HERE ( click on the word).



   Miercuri / Wednesday (2)


   Ro: Yummmmmmy!!!

   En: Yummmmmmy!!!




   Ro: Bucuroasa ca e aproape Craciun!

   En: Happy that it`s almost Christmas!



   Joi / Thursday (2)


   Ro: Noi avem o traditie. In fiecare an cumparam o decoratiune nou pentru brad sau chiar si pentru casa. Decoratiunea de anul acesta!

   En: We have a tradition. Every year we buy a new decoration for our tree or even for the house. This year`s decoration!




   Ro: :)))) Cand mi-a aratat Silviu a murit de ras!

   En: :)))) When SIlviu showed me I died laughing!



   Vineri / Friday


   Ro: In sfarsit am vazut "Hobbitul" (doar primele doua parti).

   En: We finally watched "The Hobbit" (just the first two parts).



   Sambata / Saturday (6)


   Ro: Sageata cel sperios!

   En: Shy Sageata (his name means arrow)!







   Ro: Cateva decoratiuni frumoase din casa prietenilor nostri.

   En: A few beautiful decorations in our friends` house.




   Ro: O supriza dulce pentru noi :) Multumim, Flory si Mihai!

   En: A sweet surprise for us :) Thank you, Flory and Mihai!



   Duminica / Sunday (3)


   Ro: Sarmale cu carne de pasare.

   En: Sarmale (cabbage rolls) with chicken meat.




   Ro: I-am facut poza aceasta pentru tocmai se barbierise si mi-a placut cum ii statea :P

   En: I took this photo because he had just shaved and I liked the way he looked :P




   Ro: Este pentru prima oara cand il vad pe acest micut dormind cu ciocul la spate.

  En: It`s the first time I ever saw this little guy sleeping with his beak at the back.



   Sa aveti o zi minunata!


   Pe curand...


4 comments:

  1. Nici noi n-am avut un Craciun prea zgomotos. Piftia e preferata mea, anul asta am facut numa de pui, iar de cativa ani am descoperit ce gustoase sunt sarmalele cu piftie. Eu din nefericire am cam intrecut masura la mancare, insa sunt lucruri pe care nu le mananc in restul anului. Te pup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra,

      Sarmale cu poftie nu am incercat, nici nu stiam ca exista asa ceva dar suna bine.

      Trebuie sa avem grija si sa nu consumam unele lucruri indiferent in ce moment o facem pentru ca ele afecteaza si asa.Eu stiu oameni care spun ca nu consuma carne decat foarte rar dar de sarbatori numai produse din carne mananca dimineata,pranz si seara.Asta este exces si deja nu mai are improtanta daca apoi revii la normal.Nu trebuie sa existe exces deloc.

      Si eu te pup!

      Delete
  2. Ce frumoasa este creația lui Silviu, este foarte talentat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      :) Este!!!Iti multumesc in numele lui!

      Te pup!

      Delete