Friday 8 August 2014

High waisted skirt and knotted shirt

   Salut! Stiu ca ora 23 nu este "la amiaza", atunci cand aveam de gand sa postez insa planurile mele s-au schimbat odata ce a intervenit o iesire neprevazuta. Sotia unui coleg de-al lui Silviu a fost operata la picior, nu prea are cine sa o ajute si  cum eu m-am oferit mai de mult sa mai ies cu ea, pe atunci motivul era incercarea de a o motiva sa faca mai multa miscare pentru a slabi. Dupa ce s-a accidentat, evident ca a trebuit sa stea in casa dar acum mi-a solicitat prezenta si nu am putut si nici nu am vrut sa o refuz. Astazi am luat-o de acasa, am mers incet, incet pe strada, ea sprijinandu-si bratul de al meu si am vorbit mult ca fetele. Ea este si o persoana neincrezatoare, emotiva, nu are prietene si mi-am propus sa o ajut atat cat stiu sa se simta mai bine in pielea ei, sa fie mai ambitioasa, sa se ingrijeasca mai mult iar dupa ce se recupereaza sper sa iesim mai des si sa fie mai in forma, mai sanatoasa.
   Ma bucur ca impreuna am fost si la cumparaturi, de unde si-a luat materiale pentru a face papusi, hobby care ii place foarte mult. Eu una o voi sustine sa creada in micul proiect pe care l-a pus in practica si sa obtina multe satisfactii atat materiale dar mai ales sufletesti.
   Inainte sa ne intoarcem acasa a propus sa intram la o cofetarie sa ne racorim cu cate o inghetata dar in timp ce savuram minunatele arome fructate, afara se innorase si pornise sa bata vantul din ce in ce mai puternic. Ne-am dat seama ca va urma o ploaie mare si ne-am facut curaj sa iesim si sa ne ducem acasa. Blocul ei era mai departe de cofetarie decat blocul lui Silviu, astfel ca am rugat-o sa vina si sa stea la noi. Nici nu am facut trei pasi ca a inceput o vijelie de zile mari. Imaginati-va cum eram noi doua amarate: ea in carja, cu piciorul varza, eu tinand-o cu o mana pe ea, in cealalta sacosa plina se cumparaturi si inghetata iar din fata o avalansa de frunze, nisip, praf, picaturi reci si vaaaaaaaant :)) A fost de film!
   Mai tarziu am dus-o noi acasa cu masina si am mai stat nitel la ea, profitand de ocazie si jucandu-ne cu dragul lor copilas, Sageata. Il stiti pe micutul porcusor de guinea alb cu pete maro-roscate.
   Asa a trecut dupa amiaza si s-a facut seara dar iata-ma ca am venit pe blog, chiar daca mai tarziu decat imi propusesem. Va arat o tinuta jucausa, care poate fi purtata la o plimbare sau intr-un parc de distractii, asa cum am purtat-o eu si am simtit ca ma incadrez in atmosfera locului.
   Toate pozele au fost facute in Oraselul Copiilor, un parc unde atat copiii dar si adultii au atatea posibilitati de a se simti foarte bine, un loc foarte frumos pentru amatorii de senzatii tari dar si pentru cei dornici sa se joace, pur si simplu.
















































   Ochelari - Erroca
   Cercei - No name
   Lant si pandantiv argint - No name
   Camasa - No name (vintage)
   Bustiera - Crivit Sports
   Bratari - No name 
   Geanta - No name
   Fusta - TRF Collection
   Sandale - No name


   Noapte buna! Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!

   Pe curand...
  

6 comments:

  1. Ce bine arati, Ela, draga, ai un corp de vis!! E superba tinuta si iti vine foarte bine, te caracterizeaza perfect tipul acesta de outfit! :)
    Pupici!

    ReplyDelete
  2. Lovely sandals!

    http://beautyfollower.blgospot.gr

    ReplyDelete
  3. Simona,

    Mi-ar placea sa fie intr-adevar asa cum il consideri tu dar din pacate am destule lucruri care trebuie imbunatatite.Si chiar si atat cat se vede din poze nu mi se pare grozav.Prea slaba din punctul meu de vedere.

    Multumesc oricum!
    Este o tinuta adolescentina,a unei fete pusa pe distractie si da,cam asa sunt si eu :) O fi bine, n-o fi bine?

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Beauty Follower,

    Thank you!

    ReplyDelete
  5. Fusta este extrem de jucăușă și iți vine de minune.

    ReplyDelete
  6. Ramona,

    Multumesc frumos!

    Te pup! :)

    ReplyDelete