Sunday 22 June 2014

Printed rose

   Va salut si va pup! Se zvoneste prin sat (:p) ca de saptamana viitoare se intoarce vara. Yeeee! Sper ca asta sa nu insemne temperaturi exagerate, le suport cu greu, ma izolez in casa si ies abia pe seara si as vrea sa vad si eu lumina zilei si natura in culori, nu in bezna :)
Apropos de temperaturi, aseara am lasat ambitia la o parte (eu ma chinuiam sa suport aerul rece si tineam mortis sa fiu in ton cu luna iunie) si mi-am luat patura, m-am infofolit bine de la picioare pana la gat, doar un pic din mana dreapta a ramas expusa ca sa pot butona telecomanda. Nici fereastra nu am mai tinut-o deschisa, se facuse o frigaraie prin casa! Noroc ca m-am mai incalzit la dus, unde chiar si in rest stau mai mult, chiar si dupa ce sunt gata :p Circulatia bat-o vina! Chiar, cum e mai greu, sa fi friguros sau prea calduros? Silviu si cu mine ne completam, iarna ma incalzesc la el si vara se raceste el la mine, in zilele cand nu mi-e prea cald si am mainile reci.
   Voi din ce categorie faceti parte? Frigurosi sau caldurosi?















































   Imi cer scuze pentru atele care atarnau de la bluza, nu le-am observat cand m-am imbracat. Posibil sa fi agatat tivul pe undeva, desi aceasta este a doua oara cand am purtat-o dar eu am acest talent :)
   As fi putut sa le editez in PhotoShop, asa fac de regula dar sincer sa va spun mi-a fost lene :D Treceti si voi cu vederea :*








   Cercei - No name
   Bluza - K. B. L.
   Bratara argint - No name (cadou)
   Bratara - No name
   Geanta - No name
   Blugi - Ice Woman
   Pantofi - Rodiana


   Ma duc sa ma pregatesc repejor, adica in 45 de minute :)))) Iesim si sper sa avem lumina buna sa mai facem cateva poze (80 :p) Oricum chiar daca nu reusim, am strans pana acum poze de la alte sedinte cu cateva tinute so I`m good! :)


   Sa aveti o seara cu aroma de nuca de cocos!

   Pe curand...

6 comments:

  1. Si eu sunt friguroasa si ma acopar cu ceva si la 35 de grade noaptea :))) asa sunt in general femeile, picioarele si mainile reci :))
    Frumoase pozele, imi plac toate bling blingurile

    ReplyDelete
  2. Dia,

    Multumesc! ;;)

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ramona,

    Crede-ma,la mine raceala din extremitati e prea prea.Silviu s-a convins ca nu exagerez cand a vazut ce patesc iarna.Daca nu am grija pot ajunge la complicatii.
    Mama nu e asa,e calduta.

    Uite eu si acum am mainile reci desi le folosesc deci ar trebui sa circule sangele dar una e mai rece decat cealalta :)) Sunt o reptila!

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. missed your posts :D hugs and kisses:D esti la fel de frumoasa <3

    ReplyDelete
  5. Monica,

    Merci,draga mea!

    Te pup!

    ReplyDelete