Tuesday 10 June 2014

My week in photos (111)

   Buna dimineata! Vreau sa va multumesc pentru toate comentariile din ultima vreme si sa va asigur ca voi raspunde la fiecare in parte. Uneori le citesc, le public si raspund mai tarziu. Intotdeuna raspund la mesajele voastre pentru ca imi face placere sa o fac, sunt dornica sa comunic cu voi, sa va explic daca aveti nelamuriri. Pana si la cele un pic taioase raspund, doar cele care sunt pline de venin au parte de un tratament de indiferenta, caci doar asta merita. Eu sunt genul de om care isi spune opiniile, incerc sa lamuresc acolo unde este cazul, ma apar si imi apar oamenii pe care ii iubesc dar cateodata, cand cel din fata ta este un om a carui inima este invaluita in intuneric, ma abtin de la a-i alimenta pornirile negative. E mai bine asa, in primul rand pentru mine. 
   Totusi, in tot acest timp, sa fie vreo 3 ani de cand scriu aici, am primit foarte putin feedback de acest gen, a dominat linistea si intelegerea in acest modest spatiu virtual unde imi impart gandurile si pataniile cu restul lumii. Se pare ca a fi mai putin cunoscut este un avantaj din acest punct de vedere, fiindca nu apar controversele. Acesta este si unul dintre motivele pentru care nu mi-am dorit niciodata sa fiu mai mult decat sunt: o persoana normala, o oarecare anonima, in acest ocean al "celebritatilor", care rasar mai ceva decat ciupercile dupa o ploaie zdravana :) Privind zarva care s-a creat in mass media, in politica, scandalurile presarate cu picanterii sexuale, operatii estetice, averi, divorturi, critici de moda si asa-zisi jurnalisti si moderatori de emisiuni ahtiati dupa rating si bani, nu pot decat sa multumesc cerului ca nu fac parte din acea lume aberanta. Nu cred ca i-as face fata, probabil ca as ceda mult prea repede si fie as intra in vreo depresie, fie m-as izola undeva, intr-un colt de lume mai greu accesibil.
   Exista, intr-adevar, persoane celebre care duc o viata destul de linistita, care nu apar prea mult la televizor si in presa, oameni care isi vad de treburile lor fara a atrage atentia intr-un mod scandalos dar sunt cazuri rare. Acesti oameni reusesc sa fie cu capul pe umeri, impun respect si il ofera.
   Dupa cum ma stiu, sigur nu as face parte din aceasta categorie, nu pentru ca m-as remarca prin cine stie ce grozavie, ci pentru ca am "talentul" de a atrage vorbe, de a fi bagata la mijlocul unei incurcaturi. Mi-e greu sa spun "nu", incerc sa nu deranjez, sunt prea sincera, corecta si visatoare, poate chiar aiurita iar acest amestec aduce cu sine incurcaturi inevitabile, neintentionate dar neplacute.
   Ce bine este sa fi doar tu! Sa faci ce vrei, cand vrei, cu cine vrei si sa nu fi sub lupa 24 din 24. Cui ii mai place ca nu este celebru? Ridicati doua degetele :p Ce ziceti, facem un club al persoanelor normale, anonime? Sugestii de nume? :D


   Luni / Monday (2)





   Ro: Hidratare si apoi somn :p

   En: Hydration and then sleep :p



   Marti / Tuesday (3)








   Ro: In sfarsit m-am hotarat sa imi fac unghiile, dupa o perioada foarte luuuunga in care am pastrat unghiile naturale. Am ales un roz neon care sa ma binedispuna.

   En: After a very looooong perioad of keeeping my nails natural, I finally decided to paint them again. I chose a neon pink to cheer me up.



   Miercuri / Wednesday (7)





   Ro: Am facut o macare cu paste, spanac si branza, la cuptor.

  En: I baked a dish with pasta, spinach and cheese.




   Ro: Nu au iesit prea grozav dar stiu unde am gresit, asa ca data viitoare o sa iasa  exact cum vreau.

   En: They didn`t turn out great but I know where I screwed up, so next time they will be exactly how I want.













   Ro: Am facut si niste briose cu cacao si crema de cafea.

   En: I also made some cocoa muffins with coffee topping.



   Joi / Thursday (2)





   Ro: Am luat cartile pe care familia lui Silviu inca le mai are (in poza de mai sus puteti vede doar  cateva din ele), care stateau sus pe un dulap si le-am organizat frumos pe rafturile bibliotecii, acolo unde le este locul. Am gasit o carte deosebita si foarte cunoscuta, "Mandrie si Prejudecata"de Jane Austen. Si cand ma gandesc ca parintii lui le-ar fi aruncat pe toate, fara exceptie...

   En: I took the books that Silviu`s family still has (in the picture above you can see a few of them), that were on top of a closet and I organized them nicely on the shelves of the bookcase, where they belong. I found a special and well known book, "Pride and Prejudice" by Jane Austen. And to think that Silviu`s parents would have thrown all of them, without exception...





   Vineri / Friday (2)





   Ro: Sfecla rosie coapta, broccoli facut la aburi si oregano.

   En: Baked beet, steamed broccoli and oregano.



   Sambata / Saturday (5)


   Ro: Iubesc acest zambet!

   En: I love this smile!










   Ro: Imi place sa intru in mica noastra gradina.

   En: I like going in our little garden.




   Ro: Hmmm... Cineva a reusit sa se strecoare printre scandurile gardului :)

   En: Hmmm... Someone managed to sneak through the fence planks :)



   Duminica / Sunday (2)


   Ro: O "statuie" frumoasa...

   En: A beautiful "statue"...




   Ro: In parc.

   En: In the park.


   Sa aveti o saptamana grozava si sa va feriti de soare!


   Pe curand...

5 comments:

  1. Ce-mi plac unghiile neon. Le-am avut si eu asa saptamana trecuta, dar orange :)
    Ce bune trebuie sa fie acele briose :P:P:P

    ReplyDelete
  2. ce bine arata briosele :)...o saptamana frumoasa sa ai!

    ReplyDelete
  3. Vai de frumoase sunt unghiutele tale, para nu mi-ar strica si mie o oja neon. Ce bine iti sta cu parul aranjat ca in poza cu tava cu mancarica.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Ramona,

    Orange!Super!Mie mi-ar placea un galben si un albastru neon,cred ca s-ar vedea superb mai ales la o vestimentatie exotica :)

    Lui Silviu i-au placut mult si deja mi-a facut program sa le repet :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Coco,

    Multumesc,m-am straduit.

    La fel si tie!

    ReplyDelete