Monday 22 July 2013

My week in photos (65)

   Seara buna! Un mic update despre mine: I`m jobless again. Am stat in perioada de proba doua luni si ceva, timp in care ma intream ce naiba se intampla ca apoi sa imi dea drumul si sa imi ofere jumatate din cat mi se cuvenea. Spre sfarsit am simtit ca ceva nu este in regula iar la un moment dat si-au luat inima in dinti sa ma anunte ca nu mai au nevoie de serviciile mele... Mdea. Buni oameni! :)) Nu pot sa spun ca nu sunt un pic dezamagita insa nu foarte mult fiindca in tot acest timp nu am fost niciodata sigura de nimic deci ma asteptam sa se intampla poate ceva. Neeeext! Cum zice englezul! :) 
   In alta ordine de idei nici pe plan sentimental nu sunt bine, samabata seara am avut o alta dezamagire, ieri iar am fost suparata si in pragul disperarii. Uneori imi vine sa ma pierd pe undeva... dar din pacate nici asta nu pot face... Toata lumea ma incurajeaza si ma asigura ca va fi bine, ca sunt prea tanara ca sa fiu atat de impovarata cu griji si suparari, toti au cate ceva de spus despre asta si toti cred aia si ailalta dar nimeni nu este de fapt in pielea mea... 
   Nu vreau sa credeti ca ma vait, nu am nevoie de mila si nu caut atentie, simt nevoia doar sa ma descarc putin si de aceea va mai spun cate ceva despre problemele mele. Imi pare rau ca nu pot sa vorbesc despre mai multe, as striga in gura mare tot ce ma apasa, ca sa ma simt usurata macar pe moment. M-am saturat de aparente, de minciuni conventionale, de instabilitate pe orice plan. Vreau normalitate, liniste si sa ma pot bucura de prezent fara sa imi fie teama de ce va urma. 

   Bine ca totusi viata echilibreaza balanta si mai sunt si clipe acceptabile, chiar unele destul de frumoase si mi se da sansa sa ma odihnesc sufleteste si sa pot zambi.

 
   Aveti vreodata momente cand nu va mai interesaza conscintele si vreti sa stie tot universul ce se intampla cu voi?




   Luni / Monday


   Ro: Saptamana a inceput bine. Aici eram intr-un parc mic din cartier.

   En: The week started well. Here we were in a small park in the neighborhood.



   Marti / Tuesday


   Ro: Mama lui Silviu a copt vinetele iar eu le-am pasat cu blenderul si apoi le-am ornat.

   En: Silviu`s mother baked the eggplant, I used the blender to make a paste and then I decorated them with tomatoes and carrots.



   Miercuri / Wednesday


   Ro: Am facut un compot de mere sanatos fara zahar, doar cu putina esenta de rom.

   En: I made a healthy applesauce without sugar, only a little rum.



   Joi / Thursday


   Ro: Citind despre frumusete.

   En: Reading about beauty.



   Vineri / Friday (2)


   Ro: Cineva cu ochi albastri a implinit 28 de ani!

  En: Someone with blue eyes turned 28 years old!




   Ro: Tortul a fost ataaaaaaat de delicios!

   En: The cake was soooooo delicious!



   Sambata / Saturday


   Ro: Tocmai stransesem rufele de pe sarma. Lui Silviu i s-a parut amuzant cum arat cu acest cordon din carlige :))

   En: I had just gathered the loundry from the wires. Silviu thought it was funny how I looked with this cord made of hooks :))
 


   Duminica / Sunday (2)


   Ro: In Herastrau exista o zona unde se organizeaza diverse concerte. Oamenii pot sta confortabil pe perne mari si in hamacuri. Noi am stat pe iarba pentru ca erau ocupate.

   En: In Herastrau there is an area where there are concerts. People can sit comfortable on big pillows and in hammocks. We sat on the grass because those were occupied.




   

   Va urez sa aveti o saptamana deosebita!

   Pe curand...

14 comments:

  1. o saptamana deosebita si tie!

    ReplyDelete
  2. Of, imi pare rau pt tine. Asta cu job-ul e un subiect sensibil si pt mine, pur si simplu il simt ca un ghimpe in spate.

    Trecand peste asta sunteti foarte frumosi. La multi ani iubitului tau!

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ce tort absolut delicios, sunt convinsa doar prin prisma pozei! Yum! In alta ordine de idei, de prea multe ori zici ca ai diverse probleme sau dezamagiri in relatia voastra, stiu ca aveti multi ani "la activ" si evident ca in fiecare cuplu sau familie mai sunt neintelegeri, diferente de opinie, dar parca nu mi se pare "sanatos" ce se intampla acolo intre voi, prea des intervin dezamagirile..
    Ar trebui sa insisti, referitor la job, sa iti plateasca si restul din ceea ce ti se cuvine, mai ales daca ai avut un contract semnat, sau o hartie care sa ateste suma finala. E dreptul tau, nu-i lasa sa-si atribuie ce nu-i al lor, mai ales daca e o suma cat de cat! Go for it!

    ReplyDelete
  4. Viata e plina de surprize neplacute, uneori nici nu mai e surpriza. Imi vine cateodata sa urlu si eu insa imi aduc aminte ca unii abia asteapta sa iti scoata ochii cu sfaturile si ocara lor. Incerc ca gasesc rezolvare si alinare in mine si sa pot continua, ceea ce iti doresc si tie!
    pupici

    ReplyDelete
  5. Imi pare rau de dezamagirea provocata de pierderea job-ului :((( La multi ani lui Silviu :)

    ReplyDelete
  6. Annie's Beauty Blog,

    Iti multumesc!

    ReplyDelete
  7. Dia,

    La mine partea profesionala este ca si cand as avea o arnmata de spini pe tot corpul...

    Multumim!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Michaela,

    Numai vazand frisca si crema iti dai seama cam ce gust are :)

    in fiecare cuplu sau familie mai sunt neintelegeri, diferente de opinie, dar parca nu mi se pare "sanatos" ce se intampla acolo intre voi, prea des intervin dezamagirile..""
    Ai MARE dreptate.Atat pot spune.

    Cu acei oameni nu mai am ce discuta fiindca nu am avut nici un contract,totul a fost la buna intelegere si desi stiam ca o sa regret,am acceptat asa la momentul respectiv din motive personale.Acum nu imi ramane decat sa gasesc altceva si sa fiu mult mai atenta.

    Te pup si multumesc mult pentru parerile mereu sincere!Apreciez asta.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Mihaela Pojogu,

    Singurul motiv pentru care ma autocenzurez este sa nu fac rau celor implicati in povestile respective.Atat!
    Crede-ma ca pana acum am tot incercat sa gasesc putere si curaj in mine dar imi este enorm de greu,am mult prea multe in spate si devine obositor.Am mare nevoie de ajutor extra...

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Ramona,

    O sa ii transmit.

    Si mie imi pare rau dar poate ca e mai bine asa decat sa fi avut surprize de la ei cand ar fi fost prea tarziu.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Eu nu înţeleg cum o fată atât de deşteaptă ca tine nu reuşeşte să-şi găsească un drum al ei.
    Tu, Ela, să nu-ţi pierzi niciodată curajul că eu sunt sigură că Dumnezeu ţi-a rezervat ceva bun.

    Fă ceva cu muzica, eşti foarte talentată!

    ReplyDelete
  12. Imi era dor de postarile tale! Of, sa stii ca te inteleg in privinta job-ului si nu o sa-ti zic ca os a fie bine si ca o sa-ti gasesti altul ca stiu ca n-ai nevoie de consolare, dar sunt sigura ca stii ca asa o sa fie, hihi!:D

    Imi place poza cu carligele acelea :))) mi-ai dat o idee, sa stii ca fusta din carlige n-am vazut:)) ma bine dispune pozaaa:D te pup si ai grija de tine :D

    ReplyDelete
  13. ZADIN,

    De atatea ori imi venea sa renunt,sa ma dau batuta din cauza greutatilor dar iata ca am ramas in picioare si sper sa fie asa cum ai spus...

    Multumesc pentru votul de incredere!

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. Monica,

    Uneori am impresia ca nu mai stiu nimic dar se pare ca in viata trebuie sa stai pe pozitii si sa rezisti fiindca daca treci de hopuri dincolo de ele poate fi soare.

    Asa-i ca este ceva chic si original? :D Nu mai are nimeni fusta-pantaloni ca a mea! :))

    Te pup!

    ReplyDelete