Saturday 22 June 2013

Relaxing on the grass

   Salutari din sauna! Aerul conditionat nu il suportam cu orele si la cateva minute dupa ce il oprim incepe iadul! Pana si scaunul pe care stau ma deranjeaza! M-as scufunda intr-o piscina cu apa nici prea rece, nici prea calda, numai buna de racorit si inotat. Singura piscina in care ma pot scalda este cada care nu e la fel de primitoare si nici la fel de distractiva dar este un compromis bunicel, care ma ajuta sa ma simt mai bine macar aproape o ora dupa ce ies din ea. Hmmm... Muntele ar fi o varianta perfecta! Imi amintesc ca vara trecuta la amiaza era cald insa spre seara se racorea si puteam sa dormim neintorsi pana a doua zi. Aici, printre betoane incinse de soare, parca sunt o inghetata care a stat prea mult afara. Cine isi doreste o casa de vacanta la munte sa ridice manaaaaa! :p

   Pozele de azi sunt facute atunci cand inca temperaturile nu se ridicau peste 26 de grade si nu te simteai molesit daca doar scoteai capul pe geam. 
   O paturica sau ceva de intins pe iarba, niste gustarele, ochelari de soare, lotiune si niste carti si / sau reviste, reteta unei dupa amieze relaxante, petrecuta printre rasete :)

















   Tinuta mea a fost foarte lejera, nimic fancy, fara tocuri, fara briz-brizuri, doar buna dispozitie si pletele in vant. I had a great time!

   Weekend placut tuturor!

   Cercei - Handmade (targ Muzeul Satului)
   Rochie - Adrom
   Geanta - sac - Avon
   Balerini piele intoarsa- No name


   Pe curand...

7 comments:

  1. Si noi demult tot zicem ca iesim la un picnic, dar nu prea ne iese..

    ReplyDelete
  2. Esti o draguta :8

    Ce tare e ultima poza :))

    ReplyDelete
  3. Aici este racoare...azi am fost pe munte si erau 25 de grade. Deci aveam un pulovaras pe mine. Chiar este foarte bine aici...bine, este la munte, deci asta este explicatia :))

    ReplyDelete
  4. Michaela,

    Stii care e solutia:just do it!Cand va vine ideea puneti-o in practica,nu mai asteptati ca probabil nu o sa se concretizeze.Spun asta din proprie experienta :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Camy,

    Merci :p

    Vata de zahar rules!

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Ramona,

    Daca vii in Bucuresti te topesti!Prefer un pic mai racoare decat asa cum e aici la noi...Acum ceva ani clima era total diferita de cea de acum,era mult mai echilibrata.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Si tu ai iubi clima din Mangalia, bine si acolo se ajunge la temperaturi deranjante, dar e mult mai bine fata de restul tarii si de precipitatii e ferit. In weekend poate ies si eu cu al meu sa stau in natura, ultima poza e foarte amuzanta.
    pupici

    ReplyDelete