Friday 15 March 2013

Three of my favorite colors

   Neata! Trece timpul asa de repede peste noi, azi e un anotimp, maine e altul. Exagerez dar tot nu imi vine sa cred ca mai este putin si se apropie vara, cu temperaturi care ne transforma casele in adevarate saune. In fiecare an ma ia un pic pe nepregatite schimbarea de vreme. Ritualul de a iesi din casa era: 3 dresuri, pantaloni, un maieu sau o bluza, vreo doua pulovere, haina si fular (uneori si caciula). Acum deja pun un singur dres, o bluza mai grosuta sau un pulovar, geaca (sau haina) si eventual o esarfa. Eeee! Ma simt si eu mai usoara ca un fulgulet (desi cred ca tot am mai multe pe mine decat au oamenii normali = oameni cu circulatie buna! :p) fara atatea straturi de ceapa pe mine :)) O alta modificare in bine este ca in casa putem sta si fara sa fie caldura pornita iar atunci cand aerisim camera nu mai este nevoie sa mutam plantele ca sa nu inghete cat este fereastra deschisa. 
   Imi place ca sunt mai putin stresata din punct de vedere al vremii, chiar daca nu e inca timp de tricou fara maneci si mai ploua, e altceva, e aerul mai cald si mai placut. Mie una imi miroase a primavara si astept cu nerabdare sa se instaleze de tot, sa ne bucure zilele cu alaiul de flori, cu vanticelul parfumat si proaspat si cu veselia care pluteste in atmosfera in acest anotimp!
   Astazi o sa  va arat un ultim outfit de iarna, de aceea o sa ma vedeti infofolita in pozele care urmeaza. Sper sa nu va deranjeze ca outfitul nu mai este in ton cu vremea de afara dar daca tot am facut pozele am zis sa vi le arat, ca si asa stateau degeaba la mine in calculator :p Am imbracat haine in trei dintre culorile mele favorite: visiniu, verde si maro.



















   What do you guys think about this brown sweater cause I loove it? The material, the bronze and wooden accessories, the color, the length, the design. It`s from my mom.

   Haina - PNK Casual
   Bandana - No name 
   Cercei - No name
   Fular - No name (a fost al lui tata)
   Pulovar maro - nu are eticheta insa stiu sigur ca este adus din Turcia
   Pulovar verde - No name
   Pantaloni - Re&X
   Cizme piele - No name
   Geanta - No name

   Va urez sa aveti o zi frumoasa si sper ca v-ati luat umbrela la voi pentru ca e posibil sa mai ploua. Si asa s-au anuntat ninsori... Eh, nu cred ca o sa avem nameti :)) Gata nu mai aberez. V-am pupat!

   Pe curand...

10 comments:

  1. imi plac pantalonii extrem de mult!!!! te pup!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      Iar mie imi plac ai tai :-P

      Si eu te pup!

      Delete
  2. Ceapa, cat m-ai amuzat, sunt si eu. Cand m-am pozat in colanti si poncho, sub ei mai aveam un colant si un dres din acelea super groase. Circulatia proasta nu avem ce face, cica ginkgo biloba ar fi de ajutor, eu nu am luat pana acum.

    Imi place tinuta pe exterior, e usor boema, cu parul si bandana, de pasiunea mea pentru paltonul tau o stii. Inelusele sunt tare faine. Tu, frumusica ca deobicei.

    Pupici

    ReplyDelete
  3. Nu stiu unde simti tu miros de primavara ca eu simt mors de iarna iarasi. Numai ce mi-am pus paltonul la iernat si trebuie sa-l scot iarasi. Deci outfitul tau e cat se poate de potrivit. Imi place combinatia. Stii doar ca veredele e culoarea mea preferata:)
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. In Germania tocmai a nins, deci 0 urme de primvara :(
    Paltonasul imi place tare mult!

    ReplyDelete
  5. Imi plac si mie pantalonii.. despre primavara, stii bine ca eu nu am ce comenta inca, la noi e cum e :))

    ReplyDelete
  6. Miha.ela,

    :p Daca m-ai vedea cum ma dezbrac ai zice ca parca vezi cum se decojeste o ceapa :)

    Momentan iau altceva,am terminat prima cura,urmeaza alta in curand si sper sa vad rezultate dupa cateva cure.

    Este prima oara cand am purtat o bandana,nu ma impac cu ele dar am descoperit ca purtate intr-un anume fel imi stau acceptabil.

    Multumesc pentru compliment!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Dia,

    Serios ca a fost mai cald la noi in Bucuresti ca am putut sa ies cu jacheta subtirica.Acum iar e rece.Nici nu mai stii ce sa crezi si cum sa te imbraci cu schimbarile astea de vreme.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Monique,

    :( O sa vina ea pana la urma.

    Multumesc!

    ReplyDelete
  9. Michaela,

    Multumesc!

    Stiu,stiu.E frumoasa si vremea rece in felul ei.

    Te pupacesc!

    ReplyDelete