Sunday 3 March 2013

Shop and tell (7)

   Buna ziuaaaa!!!!! Este o zi insorita, in prezent calculatorul spune ca afara sunt 9 grade deci nu o sa dardai prea rau :p Oricum inca nu dau jos straturile mele mult iubite, pai ce credeati ca renunt la statutul meu de ceapa asa cu una cu doua?! :)) 
   Pana la ora actuala totul a mers struna si vorba lui Silviu "sigur o sa se intample ceva ca prea a mers totul bine" dar nu vreau sa mai primesc vesti rele sau sa se intample ceva care sa imi strice ziua aceasta, vreau sa ramana asa cum este sau eventual sa devina si mai buna :p  Dupa ce termin postarea, o sa ma pregatesc pentru ca vrem sa iesim sa ne plimbam. Am fost si saptamana trecuta, duminica, in parc dar nu am stat mult pentru ca ploua, era foarte rece si ne-am retras in Baneasa Shopping City, unde imediat ce am intrat, ne-a primit un minunat si binemeritat val de caldura dar si o groaza de oferte si reduceri formidabile carora cu greu le-ai putea rezista. By the way, dati o raita prin H&M sa vedeti ce blazere si accesorii superbe au! La Bamboo gasiti decoratiuni si elemente pentru aromaterapie, care mai de care mai ispititoare. Mi-au placut lumanarile facute din ceara de soia, 100% bio. Daca o sa intrati in Deichman o sa dati peste o multitudine de incaltaminte frumoasa si accesibila. Am vazut acolo cateva perechi de cizme si sandale cu talpa joasa extraordinar de aratoase!
   Shopping placut si cugetat! ;)


   Am strans cateva lucrusoare, cumparate si primite, asa ca iar este timpul pentru un nou Shop and tell! So enjoy!


   COSMETICE:


   Creion multifunctional S-he - DM
   Pret: 11. 39 lei 




   Oja albastra Aura Bunny nr. 034 - DM
   Oja cu sclipici Aura Bunny nr. 511 - DM
   Pret: 7.99 lei



   ACCESORII:



   Esarfa no name - de la mama




   Bentita groasa no name - de la mama






   Bandana elastica no name - de la mama



   HAINE:



   Bluza Kikiriki  - de la mama

   Este mai deschisa decat in poze. O sa o vedeti mai bine intr-un outfit viitor.




   Bluza Kikiriki - de la mama







   Bluza ZRG (Zarga) - de la mama






   Bluza no name - de la mama

  Este o bluza pentru purtat in casa si sigur o sa ma simt bine in ea.





    Dresuri de matase Laura Baldini nr. 2 negre Cora (raionurile cu dresuri si lenjerie intima pentru femei)
    Pret: aproximativ 30 lei 

   Doamne cat am cautat un astfel de model! Abia astept sa le port!



   DIVERSE:


   Casca de dus Ebelin - DM
   Pret: 6. 79 lei




   Acetona Giulia - piata
   Pret : 3 lei

   Am cumparat doua sticlute si bine am facut pentru ca de la o vreme incoace imi fac unghiile mereu si nu imi place sa raman fara acetona.




   Dischete cosmetice Winny - Cora
   Nu mai tin minte cat au costat insa sunt cele mai ieftine so... Au un model floral, nu sunt la fel de rezistente ca cele de la Nivea insa imi place punguta in care vin fiindca in comparatie cu pungutele in care sunt ambalate alte dischete, aceasta nu se rupe la capete, ci se desigileaza sus, se inchide usor si se dechide la fel de usor, astfel pastrand totul mult mai igienic.





   Am primit de la mama un saculet pentru depozitare. Intra destule in el si este facut dintr-un material rezistent, grosut, care se poate spala. Se pot tine esarfe, gentute plicuri sau incaltaminte, de fapt orice doriti sa pastrati in siguranta.

  

   Fetelor, am terminat lista de cumparaturi. Ma duc sa ma imbrac pentru ca nu vreau sa fuga soarele :)

   V-am pupacit!

   Pe curand...












10 comments:

  1. sa le folosesti cu placere! am luat si eu o casca de dus recent, sa ma descurc mai bine cu mastile pt. par, altfel nu am folosit niciodata.. in rest, doar cateva "maruntisuri" luate azi, inca un duo flormar si un ruj rosu, desi de la nude (ce port constant) la rosu e diferenta mare si mi se pare ca arat ciudat.. dar mi s-a pus pata, soooo... ;)

    ReplyDelete
  2. Imi plac mult ojele :)
    Erau si alte culori la sclipici ?

    ReplyDelete
  3. Michaela,

    Multumesc!
    Eu am avut casca de dus si pana acum doar ca s-a stricat elasticul si nu mai statea pe cap asa ca la prima ocazie am cumparat alta pentru ca o folosesc des.

    Uneori exact la ce nu ne asteptam sa ne stea bine si de ce ne este teama,tocmai acel lucru ni se potriveste perfect.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Ana,

    Multumesc!
    Parca mai aveau cateva nuante insa nu imi amintesc exact care.

    ReplyDelete
  5. sunt super ojele....cat imi plac, mai ales cea cu sclipici! te pup!

    ReplyDelete
  6. Ramona,

    O sa urmeze o postare cu swatch-uri.

    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  7. am cautat casca dus, si mi-a aparut haine! rusinica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui dar daca te referi la faptul ca postarea contine in mare parte haine atunci explicatia este simpla.Nu am promis in titlu ca voi arata o casca de dus,ci mai multe cumparaturi.

      Delete
  8. am cumparat sio io din DM acea casca 2 bucati, sunt super bune, este ok, si cea mai interesante sunt pelerinele transparente de ploaie care imi plac si sacosele jil sanders transparente, sa nu mai zic de colectia de dvd si cd muzica eurodance si jocuri pc si o intreaga colectie de sacose baggu cele pliabile si cele tip maieu de plastic marii si o intrteaga colectie de maieuri de vara si tricouri si pantaloni scurtio si saculete de purtat pe spate, si io colectionez multe si pelerine de ploaie si bluze si pantalonii foite toate originale made in germany.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Radio Plaja,

      Ooo!Cate bunatati! :) Eu nu sunt chiar asa o mare fana DM dar cand am ocazia mai arunc cate un ochi daca nimeresc in zona unui astfel de magazin.

      Delete