Wednesday 20 March 2013

Review lipglosses (Avon, NYX, Revlon, Too Faced)

   Seara buna, prieteni! Mai mult prietene caci nu cred ca pentru aceasta postare voi avea vizualizari din partea domnilor :) 
   Am promis de anul trecut ca voi face cate un review cu poze si swatch-uri pentru cosmeticele primite de la una dintre subscriberite (mda... I know... misto cuvant). O sa incep cu lipgloss-urile pentru ca stiu ca sunt in topurile preferintelor multor fete / femei. Am facut si un video, pe care va invit sa il urmariti daca nu aveti altceva mai bun de facut :)) Il gasiti AICI. Pe langa faptul ca nu am avut lumina buna si ca am repetat "ok", "asa" si "aaa" de nu stiu cate ori (numarati voi :p), este un review all over the place, deloc pro, stangaci. Offf! Greu mai este la inceput! Nu aruncati cu alimente, va rog, desi stiu ca merit :p


   Sunt 7 lipglossuri, toate full size, majoritatea roz si sidefate. Trei dintre ele sunt de la Avon, rozuri pale, alte doua sunt de la NYX, o nuanta deschisa, frosty si una mai intensa. Apoi un caramel (sa zicem) de la Revlon si un bronz de la Too Faced. In continuare aveti poze close-up.

   AVON:









   NYX:








   REVLON:






   TOO FACED:







   O seara frumoasa! V-am pupat!

   Pe curand...

12 comments:

  1. Can you imagine ca am strans si eu deja vreo 3 sau 4 glossuri/balsamuri de buze, si inca vreo 5 rujuri? Deci vreo 10 cu toatele, putin probabil, ca numar, in lumea de beauty, but oh well, eu nu fac parte din ea :D.. in weekend, sau chiar maine daca gasesc reprezentanta, voi vana un ruj MAC din gama "matte", in Italia a avut o prietena, si dureaza pe buze o vesnicie, asa ca merita investitia.. iti dau de veste ce gasesc (si, sper, cumpar). Pup!

    ReplyDelete
  2. Imi place nuanta gloss-ului de la Revlon si denumirea celei de la Too Faced (Sun Bunny :D).
    Acum intru sa vad videoclipul si sunt sigura ca nu va fi chiar asa rau :)!

    ReplyDelete
  3. sunt foarte frumoase culorile...eu in ultimii ani nu prea mai folosesc deloc rujuri, glossuri...mai des balsam de buze sau nimic....merg doar pe machiajul ochilor. m-am obisnuit asa, sa nu am nimic pe buze :P

    ReplyDelete
  4. Ballerina Pink e preferatul meu :)

    ReplyDelete
  5. Eu sunut curioasa sa incerc glosuri de la nyx ca a auzit multe lucruri bune despre ele:) Cat despre video mie mi-a placut, dar indraznesc sa iti fac cateva recomandari, sper sa nu te superi. Bineinteles ca acestea sunt pur sibiective, poate tu nu esti de acord cu mine.
    In primul rand cred ca e cam lung video, din punct de vedere comercial vorbesc(mie mi-a placut si asa. Apoi mi-ar fi placut sa fie mai luminos videoul, poate ar trebui sa incerci sa filmezi la lumina naturala (banuiesc ca acest video e facut la lumina artificiala). Imi place foarte mult background-ul dar mi-ar fi placut sa vand un cadru mai restrans, adica sa te vad mai de aproape:) Cam astea ar fi recomandarile mele.
    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Molto carini (: Reb, xoxo.

    *Nuovo post sul mio blog, fammi sapere cosa ne pensi:
    http://www.toprebel.com/2013/03/bysimon.html

    ReplyDelete
  7. Michaela,

    Si eu am strans destul de multe si le folosesc mai mereu adica nu stau degeaba uitate pe undeva.

    Cei de la MAC au cateva rujuri foarte bune,care sunt si populare in comunitate.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Aurora,

    Merci dar chiar este...

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Ramona,

    Nici eu nu foloseam inainte deloc decat crema sau balsam de buze si poate un ruj roz pal la o ocazie speciala si ma concentram doar pe machiajul ochilor,il faceam mai intens.Acum prefer invers.

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Miha.ela,

    Ma bucur ca iti place.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Dia,

    Glossurile de la NYX sunt foarte bune si au preturi acceptabile.

    Recomandarile tale Dia sunt foarte bune si sunt perfect de acord cu ele fiindca este ceea ce vreau si eu sa fac.Cadru restrans nu e nici o problema,la lumina naturala urma sa filmez(uneori nu prind lumina naturala si sunt nevoita sa filmez seara)iar ca lungime a video-ului trebuie sa experimentez pana cand o sa reusesc sa gasesc cea mai buna varianta ca sa iasa continut bun in timp scurt.Asta va veni cu timpul.

    Multumesc pentru sfaturi!

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Rebecca Ragionieri,

    Grazie mille!


    ReplyDelete