Tuesday 5 March 2013

1st of March presents

   Buna dimineata! Daca sunteti curiosi in legatura cu ziua de ieri vreau sa va spun ca pana pe la 23 fara ceva a fost asa cum mi-am dorit-o. Sa va povestesc cum a fost cand am iesit ca nu cred ca vreti sa stiti detalii cu treburile casnice si profesionale or do you? :)) Asa. Mi-am hidratat pielea bine de tot, am ales o rochita verde si un pulovaras, dresuri si cizme sub genunchi cat a intrat uleiul in piele, apoi m-am machiat nici foarte intens dar nici sters (buze fuchsia!!!!looove that colour!), am impletit parul si l-am adus in partea stanga si apoi am trecut la accesorizare. O brosa pe haina, cercei micuti cu fundite si un inel de argint. Mi-am luat doza de incredere si veselie numai din pregatit, ca sa nu mai zic ca am ascultat muzica dinamica, nimic trist, nimic slow si am si dansat by the way :) Booon! Am iesit frumusel cu castile in urechi, aveam doar doua posturi setate in telefon: Magic si Zu dar au fost tovarase bune de drum. M-am plimbat o ora si desi imi era frig la maini si la nas am indurat si am mers mai departe fiindca am tinut expres sa nu iau nici un mijloc de transport ci sa fac miscare. Apoi intamplator am ajuns pe la Afi, unde am si intrat cu intentia de a merge in zona patinoarului, ceea ce am si facut. M-am dus pe urma prin magazine, am cautat carti, haine, lumanari, decoratiuni si pe la ultimul etaj, in timp ce vorbeam la telefon cu nesuferitul de Silviu :)) pe cine vad? O fosta colega de clasa din liceeeeu! E venise sa cumpere ceva pentru o taiere de mot si fiindca eu tot nu aveam nimic de facut pana venea Silviu sa ma ia, am stat cu ea la taclale. Cand a sosit my boy, am intrat toti 3 in Real, am cumparat floricele si apoi noi doi ne-am retras acasica. So yeah that was my day. I`m kinda proud of myself si vreau sa incerc sa fac in asa fel incat fiecare zi sa fie o zi buna. Ce ziceti, faceti si voi la fel?


   Acum ca am trancanit, vreau sa va arat ce am primit cu ocazia zilei de 1 martie. 

   De la mama:







   De la Silviu:








   De la tatal lui Silviu:





  
   That`s it! Voi ce ati primit?


   Pe curand...


8 comments:

  1. Ce-mi place buburuzaaaaa, ce draguta e, e superba de purtat pe un guler de haina in mod permanent, nu doar de martisor.

    O primavara frumoasa, Ela draga!! Pupici!! :)

    ReplyDelete
  2. Eu am primit o felicitare si un martisor de la ai mei, din pacate vederile mele nu au ajuns inca in Romania, presimt ca posta romana si-a bagat iar coada.. si cam atat, aici nu se celebreaza 1 martie, therefore a fost o zi obisnuita.. poate de 8 martie iesim pe undeva (ca nici de Dragobete nu am apucat).. te pup!

    ReplyDelete
  3. Dam ar trebui sa ma apuc si eu de miscare :))

    Lovely stuff, imi place bufnita :D

    ReplyDelete
  4. Simona,

    Este frumoasa si chiar imi doream o gargarita.Singura chestie careia nu ii vad rostul la ea sunt acei clesti,pare agresiva cu ei si ele nu sunt asa.

    Mutumesc mult,la fel!

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Michaela,

    I-am facut si eu mamei o felicitare,m-am chinuit sa fac si un plic :p

    Posta Romana sucks!

    Distractie placuta daca iesiti!
    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  6. Koko,

    O plimbare de minim 30 de minute pe zi este neasteptat de benefica iar daca faci si exercitii atunci sigur o sa te simti bine si o sa si arati pe masura.

    Si mie imi place bufnita.Stie nea Silviu ce stie ;)

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. frumoase cadourile tale :) a aflat si Michele ca este ceva la noi in Ro pe 1 martie :)) aici nu existasarbatoarea...mi-a facut si mie un cadou, asa sa nu ma simt exclusa :)))))

    ReplyDelete
  8. Ramona,

    Multumesc!

    Frumos din partea lui!Asta demonstreaza ca vrea sa te faca sa te simti bine si sa fi fericita.

    Va pup pe amandoi!

    ReplyDelete