Thursday 17 January 2013

Review Rose water

   Buna! Dupa o mie de ani m-am trezit si eu sa revin cu un review la un produs pe care vi l-am aratat in vara anului trecut :)) You gotta love me for being like this! :)) Pozele sunt facute de mult, la scurt timp dupa ce l-am achizitionat, asa ma grabesc sa fac la orice produs pentru ca daca incep sa il folosesc si abia apoi ii fac poze s-ar putea sa nu mai fie in aceeasi stare buna ca atunci cand era nedesfacut (sau nepurtat, in cazul hainelor).

   Produsul pe care vi-l prezint astazi si de care m-am indragostit se numeste Rose water, de la firma TRS. Este 100% natural, are mai multe intrebuintari, atat cosmetice cat si culinare, de aceea consider ca merita toti banii. Se gaseste in plafare si costa doar 6. 5 lei!!! Recipientul in care este vandut este din sticla, seamana cu sticlele de vodka numai ca acesta, spre deosebire de vodka, are numai beneficii si dupa folosire va veti aminti tot ce ati facut :)) Acuma serios vorbind, chiar este un produs foarte bun, vi-l recomand din suflet! Eu il folosesc pe post de tonic pentru a sterge ultimele urme de machiaj, pentru a-mi improspata tenul sau pentru a-l hidrata iar parfumul care ramane o perioada pe piele, este un bonus binevenit :) 
   Cantitatea de 190 ml este suficienta pentru o perioada indelungata, caci se termina destul de greu avand in vedere ca nu este nevoie de mult produs pentru a va sterge fata dar depinde si de cate ori pe zi il aplicati. Eu l-am folosit zilnic cateva luni si apoi am inceput sa il folosesc mai rar, doar pentru a-mi curata fata cand nu vroiam sa folosesc sapun.
   Nu usuca tenul, nu il lasa lipicios, nu mi-a provocat alergii, nu mi-au iesit cosuri, nu incarca tenul. Este fantastic si in curand il voi recumpara.















   
   LATER EDIT: Ingrediente: apa si extract de trandafiri.
 

   Sper sa va fie de folos acest mic review!

   Va pupacesc pe toti!

   Pe curand...

12 comments:

  1. Eu mi-am comandat recent online un sampon din/de/cu trandafiri, firma parca se numeste Urtekram, nu am mai auzit de ei pana acum, dar am dat peste 2 site-uri cu produse bio de aici din FI si am zis sa incerc.. sper sa fie ok si sa nu provoace "reactii adverse", mai nou vad ca parul meu face fitze si nu-i convine orice.. din fericire pt. mine si buzunarul meu, se intelege bine cu un sampon Neutral, care costa pana in 2-3 euro, so happy me!

    ReplyDelete
  2. nu am folosit niciodata acest produs, dar sincera sa fiu imi place ideea de rose water :)

    ReplyDelete
  3. interesant recipientul, apa de trandafir nu am incercat pana acum :)

    ReplyDelete
  4. Foarte interesant! O sa-mi cumpar si eu cand mi se termina tonicul Liz Earle, chiar nu stiam ce sa bag in el cand nu voi mai avea, pentru ca sticla este foarte practica si are si spritzer. :D
    La asta trebuie sa recunosc ca ambalajul e FOARTE neinspirat!:)) Dar suna bine!:X

    ReplyDelete
  5. Eu personal am auzit de acest produs, dar niciodată nu l-am folosit. Poate o să-i dau o șansă. Mulțumesc pentru informații.

    ReplyDelete
  6. Madalina Creanga21 January 2013 at 00:13

    As fi vrut sa pozezi si ingredientele,ca sa ma conving "io" ca sigur ca e natural:-)

    ReplyDelete
  7. Michaela,

    Produsele naturale sunt cele mai bune,stie Dumnezeu de ce a lasat natura asa cum e.Incerc si eu sa folosesc cat mai putine produse cu porcarii in ele dar nu cumpar cine stie ce branduri decat daca chiar este necesar, de obicei iau ce imi trebuie de la plafar sau farmacie.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Ramy,

    E ca apa numai ca e parfumata natural deci nu are ce rau sa faca :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Miha.ela,

    Poate incerci.

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Anda,

    Ambalajul este asa pentru ca este in principal un produs culinar deci se incadreaza in modelul obisnuit,ca sa zic asa :)

    Sper sa iti placa.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. ZADIN,

    Cu placere!

    Eu una sunt multumita desi nu este un produs cunoscut.

    Sper sa iti fie de folos.

    Te pup!

    ReplyDelete