Tuesday 8 January 2013

New Year`s Eve outfit and nails

   Buna! Stiu ca am postat rar, nici nu mai e cazul sa ma scuz caci ma repet prea mult si oricum voi ma intelegeti pentru ca sunteti de treaba :) So, v-am promis ca urmatoarea postare va voi arata look-ul meu de revelion, asa ca pozele de sptamana trecuta (My week in photos) o sa fie publicate diseara.
   Stiam dinainte tot ceea ce vreau sa obtin pentru noaptea de trecere din 2012 in 2013, le pregatisem cu o zi in urma deci nu mi-a fost greu sa ma pregatesc din acest motiv, insa am fost cam pe ultima suta de metri cu totul pentru ca au fost si alte lucruri de facut si nu prea am avut timp. M-am straduit ca macar sa am 90% lucrurile sub control si sa iasa cat de cat asa cum imi doream. Ca imbracaminte am ales o rochie cu multe volanase (sau ce or fi) atasate asimetric, de o lungime medie, nici prea scurta nici prea lunga, peste care am purtat un cardigan subtirel, inchis cu un nasturel cu pietricele. Ca sa imi fie mai cald si pentru ca mi s-a parut ca se potriveste cu rochia, am purtat dresuri negre lucioase si o pereche de pantofi cu toc inalt dar gros. Accesoriile au fost simple: cercei, colier si doua inele cu detalii argintii si negre. De obicei de revelion accesoriile sunt mai nebunesti, mai extravagante, mari insa pentru ca design-ul rochiei era the focus point of the look am vrut sa pastrez totul echilibrat. 
   Nu mi-am facut coafura in nici un fel dar in aceeasi zi l-am vopsit desi nu se vedea culoarea mea naturala decat putintel, aproape de radacini, pentru a intra in noul an cu un look cat mai ingrijit posibil. Spre uimirea noastra, a iesit nuanta foarte uniform si frumoasa, iar hairstylist-ul meu Silviu s-a mandrit cu opera sa :)
Aveam in plan sa fac un machiaj simplut, sexy, nu foarte dramatic al ochilor dar sa aduc mai multa culoare pe fata cu blush-ul  roz si rujul rosu. Nu am avut timp sa realizez ceva perfect dar cum nu am fost multumita si nu a fost ceva care merita aratat, nu am facut poze. Am avut un liner negru, sclipici burgundy, rimel, blush roz, creion si ruj rosii. M-am machiat repejor, am tinut neaparat sa nu ma prinda miezul noptii nemachiata si asa a si fost, din fericire si chiar daca nu mi-a iesit mie cum imaginam macar am aratat decent :)) 
   Unghiile le-am facut in nuante de rosu si am aplicat deasupra lac cu sclipici. 
   In noaptea dintre ani, chiar daca nu merg nicaieri si stau acasa, INTOTDEAUNA ma imbrac ca si cand as merge la vreo petrecere, ma aranjez, am ceva rosu pe mine si ceva nou. Voi aveti reguli sau un ritual de la care nu va abateti pentru acea noapte?




























   

   Imi cer scuze pentru ca mnu am avut decat cateva poze, ador sa fac poze, sa am amintiri si sa surprind cat mai multe aspecte si detalii ale unui eveniment sau moment insa this time I wasn`t feeling it...


   Cardigan -Magazin second hand
   Rochie - PNK Casual
   Cercei argint - No name 
   Colier - No name
   Inele argint - No name
   Dresuri - Gatta
   Pantofi - Laik Mode

   Ne revedem diseara!

   Pe curand...
  

9 comments:

  1. Eu nu am avut nici lenjerie intoarsa si nici rosie, in schimb am avut un pulovar nou si o moneda de 5 centi in buzunar ;) Banu', banu' conteaza mwahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Foarte draguta rochia. In noaptea de revelion si eu port neaparat ceva rosu, si am mare grija sa am bani la mine la ora 12, sa imi sarut iubitul si mai nou nu mananc gaina in aceasta noapte:))). Nu sunt superstitioasa, dar imi place sa fac chestiile astea. Tot un rosu cu sclipici am avut si eu pe unghii in noaptea de rev.
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. E foarte frumoasa rochita!!! Te pup!

    ReplyDelete
  4. Foarte draguta si rochia si cardiganul, vin foarte bine impreuna, imi place cum te-ai accesorizat! Si mie imi place sa ma dichisesc oriunde ma aflu :)

    ReplyDelete
  5. Mila,

    Mi-a spus si mie mama sa am bani la mine dar cum nu aveam buzunare si oricum nu prea tin eu cont de asta,adica nu prea sunt superstitioasa dar unele chestii le respect pentru ca mi se par interesante si mi se si potrivesc,de exemplu chestia cu rosu(rosul fiind una din culorile mele favorite).

    Banuuuuuu!!!! :))))

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Dia,

    Multumesc!
    Nu auzisem pana acum de faza cu gaina :p De ce nu se mananca?

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Ramonica,

    Saru`mana!Atunci am purtat-o prima oara.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Miha.ela,

    Iti multumesc frumos!Atat cardiganul cat si rochia au asemanari la nuante,diferentele constau in design,lungime si material dar tocmai de asta mi s-a parut ca o sa arate bine impreuna.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. ӏ truly love yοur webѕіte.
    . Verу niсe colors & theme. Did уou сreate this wеb site
    yourself? Please rеply back as I'm trying to create my own site and would love to know where you got this from or what the theme is called. Thanks!
    Here is my web-site : iphonerepairpuchong.com

    ReplyDelete