Monday 21 January 2013

My week in photos (39)

   Hey guys! Am doua vesti pentru voi: una e rea, una e buna. Cea rea este ca a venit ziua de luni si pentru unii dintre noi asta inseamna stres, responsabilitati, treaba iar vestea cea buna este ca azi o sa va delectez cu splendidele si fabuloasele mele poze saptamanale :)) Eh, nu stiu daca e cine stie ce veste buna pentru voi dar eu ma bucur ca am reusit sa termin postarea la timp ca sa o public azi! Yeeee!
   Anyway, o cititoare a blog-ului mi-a spus intr-un comentariu ca ar fi vrut sa vada ingredientele apei de trandafiri, careia i-am facut un review saptamana trecuta. Am adaugat o poza cu ingredientele, so if you`re still interested look that up! ;)

   Dragilor, am fost aseara in Herastrau si desi atunci cand mergem la plimbare ma infofolesc, de data aceasta cred ca am ignorat asta. Nici caciula nu am avut. Consecinta: turturi! :)) Plimbarile sunt one of my favorite things in life dar acum abia asteptam sa ajungem la masina, sa intru si sa dam drumul la caldura. In drum spre casa am trecut pe la Cora, ca sa luam apa plata si am si papat cate o pizza: eu vegetariana iar Silviu mexicana. Aaaa siiiiii uitasem sa va spun ceva. Penultima oara cand am fost in Cora am observat ca a disparut standul de la Flormar si ca in locul acestuia este un stand cu produse cosmetice Golden Rose. M-a mirat asta pentru ca nu imi venea sa cred ca nu le-a mers si au fost nevoiti sa plece, asa ca l-am rugat pe Silviu sa ne invartim pe acolo sa cautam, poate s-au mutat in alta zona. Guess what? Am gasit brandul daaaaar nu la un stand ci MAGAZIN. Sooooo acum nu mai trebuie sa ma deplasez pana la nu stiu ce zona indepartata de casa, caci de anul trecut cand am aflat ca au deschis primul magazin am tot vrut sa ajung acolo. Eh, acum avem si noi unul aici, aproape. Aseara am intrat la ei, m-am uitat la niste produse si am sesizat noua gama de rujuri sidefate bronzed, eyelinerele cu glitter, fardurile teracota, concealer-ul full coverage si ojele cu glitter duo chrome. Din cauza iubitului meu grabit si plictisit de moarte de prostiile femeiesti, am iesit mult prea repede de acolo dar cat de curand o sa revin sa cercetez cu atentie si chiar sa cumpar cate ceva.


   Luni / Monday


   Ro: Un trandafir frumos de la un tip aratos ;)

   En: A beautiful rose from a handsome guy ;)



   Marti / Tuesday


   Ro: Ma uitam la niste lese in Hornbach.

   En: In Hornbach looking at some leashes.



   Miercuri / Wednesday (2)


   Ro: Micul dejun: cereale, o banana si scortisoara, pe care le-am mancat cu doua iaurturi simple.

   En: Breakfast: cereals, a banana and cinnamon that I ate with two simple yogurts.



    
   Ro:  Pranzul: ciulama de ciuperci peste care am pus un amestec de condimente facut de mama. E foarte bun!


   En: Lunch: Romanian dish with mushrooms and sour cream.  I`ve put a mixture of spices that my mom made. It`s really good!



   Joi / Thursday


   Ro: O prajitura mare pe care nu am putut sa o mananc pe toata odata, asa ca am luat-o la pachet acasa.

   En: A big cake that I couldn`t eat all at once so I took the rest to finish it at home.



   Vineri / Friday


   Ro: Turta dulce cu ciocolata deasupra. Am mai avut si alte forme: stea si covrig.

   En: Ginger bread with chocolate on top. We also had other shapes: star and pretzel.



   Sambata / Saturday


   Ro: Carlita motaind pe bratul si umarul mamei.

   En: Carlita dozing on my mother`s arm and shoulder.



   Duminica / Sunday


   Ro: Una dintre prajiturile mele favorite: Cheia sol. Mama a cumpara doua din acestea si doua amandine. Multumiiiiiim!

   En: One of my favourite cakes: G-Clef . My mom bought two of these and two amandines. Thaaaaaaanks!



   Va urez sa aveti o saptamana frumoasa!

   Pe curand...

11 comments:

  1. De cand n-am mai mancat amandine.. de fiecare data cand ajung in RO face mama bunatati, asa ca nu prea mai ajung prin cofetarii, iar eu nu sunt priceputa intr-ale deserturilor.. sau mai degraba nu am incercat prea multe.. pupici!

    ReplyDelete
  2. ce buna e ciulamaua de ciuperci :))
    te pup elutza!!!

    ReplyDelete
  3. Buna!te citesc demult,nu sunt o fashionista,te citesc pt ca imi place de tine ca om,iar dincolo de toate imaginile puse aici de tine se vede ce suflet ai ,ce caracter frumos,ce om bun esti!imi esti draga,imi sunteti dragi pt felul cum sunteti voi!te pup,cu drag maria

    ReplyDelete
  4. Buna !am mai scris un coment nu apare sau nu stiu eu!nu sun t o fashionista te urmaresc demult pt ca imi place de tine ca om iar dincolo de pozele ce le pui aici se vede ca esti un om bun ,cu suflet si caracter!aveti grija de voi,pretuiti viata ca este f fragila!cu drag,maria

    ReplyDelete
  5. Vai acuma vreau si eu cilama de ciuperci....Yammy...ma pun sa scriu si eu postarea cu saptamana in imagini si ma duc sa pap ceva:)

    ReplyDelete
  6. Michaela,

    Nici eu nu am incercat sa fac deserturi dar m-ar tenta ca sa nu mai depind de cofetarii,sa imi fac singura atunci cand mi-e pofta si sa ma imbuib :))))

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Fashion doctor,

    Multumesc,la fel!

    Va pup cu drag!

    ReplyDelete
  8. Ramy,

    Ciulamaua imi aduce aminte de copilarie,atunci mncam frecvent,imi facea bunica.

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  9. Maria,

    Comentariile apar doar dupa ce le aprob eu,de aceea nu a aparut imediat dupa ce l-ai scris.


    Iti multumesc pentru aceste aprecieri!Chiar uneori ma intreb ce se intelege din pozele mele,ce vad oamenii din aceasta lume virtuala,caci poate sa fie inselatoare si sa induca in eroare daca nu esti atent si nu ai rabdare sa intelegi omul din spatele ei.

    Multumesc pentru ca ma urmaresti!

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Dia,

    :) Am stiut ca o sa va faca pofta ciulamaua,e o mancare iubita de multi.

    Te pup!

    ReplyDelete