Sunday 27 January 2013

My first vlog!

   


   Hello evyone! Ieri de dimineata I was in a recording mood asa ca am luat aparatul foto, l-am setat pe camera si ceea ce a urmat veti vedea daca dati click AICI. Va avertizez ca e lungut, parca vreo 40 de minute soooo daca nu stati bine cu rabdarea sigur nu o sa va placa. Aaaa si daca va asteptati la ceva exciting, well it`s just a normal day in my life.

   Enjoy!

   V-am pupat!

   Pe curand...

14 comments:

  1. Eu am avut rabdare sa ma uit la tot :) ce tare e taz si ce frumosi sunt cateii :)) te pup!

    ReplyDelete
  2. data viitoare faci pe lumina, sa te vedem mai bine :D

    ReplyDelete
  3. daca ai zis ca-s 40, o las pe maine ca sa pot sa ma spal pe cap si sa mi se usuce parul pana adorm, dar totusi am vrut ca vizita mea sa se faca simtita :)
    Te pup, I'll be back :P

    ReplyDelete
  4. Cred ca ar trebui sa mergi la dentist,se vede urat dintele ala lipsa de jos.Sper sa nu te superi ca ti-am spus asta...

    ReplyDelete
  5. Am vazut si eu video-ul, pe sarite ce-i drept, ca nu era acasa:) Imi plac animalutele tale si ale mamei tale, desi le stiam din poze deja. Silviu e tare sweet cum te aproba el in toate:). Tu o scumpa ca de obicei :*

    ReplyDelete
  6. Ramona,

    :) Multumesc!Copiii mei sunt cei mai frumosi din lume :)

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  7. Michaela,

    Incerc,incerc.

    Te pup!!! :)

    ReplyDelete
  8. Miha.ela,

    Ok,te astept cu mare drag.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Alice Z,

    Dintele nu lipseste,este mai in spate si din cauza asta nu se vede din anumite unghiuri.Am probleme cu dantura(ma refer ca nu sunt asezati corect)inca de mica.
    As vrea sa merg la dentist sa ii indrept dar nu imi permit momentan.

    ReplyDelete
  10. Dia,

    Saracul nu are de ales! :))))

    Multumesc frumos!
    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Laurentiu Bologa30 January 2013 at 22:09

    Intr adevar sa mergi la dentist iti trebuie bani,bani ai daca muncesti..si de ce sa muncesti cand poti sa arzi gazu' pe net ?Las' ca ai tu timp sa muncesti,doar n ai decat vreo 30 de ani,ehe pe la 45 incolo iti pui problema asta:-)

    ReplyDelete
  12. Laurentiu Bologa,

    :) Nu neg ca un servici ajuta sa te intretii insa nu iti garanteaza ca vei avea tot ce iti este necesar.Chiar daca lucram tot nu mi-as fi permis sa merg la dentist,as fi preferat sa cheltui banii pe altceva mai important decat dantura mea,care de bine de alta, asa cum este, nu ma impiedica sa traiesc.

    In alta ordine de idei,cred ca abia ai inceput sa ma urmaresti pe blog pentru ca altfel ai fi stiut ca din punct de vedere profesional lucrurile se aseaza,de altfel am mentionat cate ceva despre un nou proiect in postarile trecute.

    Nu cred oricum ca am vreo datorie la tine sau la oricine altcineva de a da socoteala cu privire la viata mea personala si profesionala.

    Chiar si asa multumesc pentru parere! Eu insami fiind o persoana ironica apreciez aceasta "calitate" cand o simt la altii...

    O zi buna!

    ReplyDelete
  13. Uf se putea sa fie lipsit de rautate.. apreciez un om curat decat dinti impecabili aranjati dar acoperiti de tartru si alte cele din neglijenta.(asta cu referire la comentariile de mai sus)

    Filmul e prea lung, ca sa atragi public ai nevoie de informatii cat mai la obiect. Sunteti dragalasi, observ ca tu arati mai matur dar esti mai copilaroasa de cat el, e doar o constatare :)
    Sa stii ca si soacra'mea pune portii de genu' cu mancare si daca se intampla sa termini ti-ar da si alte feluri si deserturi :))
    Nu ma las convinsa.

    ReplyDelete
  14. Miha.ela,

    :) Se putea,Mihaela dar nu se vrea... Nu-i nimic,fiecare face cum simte,asta nu ma va impiedica pe mine sa procedez dupa cum vreau si sa fiu eu insami,ca si pana acum

    Vlogurile de obicei pot fi si de 30 de minute sau chiar mai mult.Eu cred ca cine are rabdare si interes urmareste un video si de o ora.Evident ca nu pot fi pe placul tuturor insa daca se uita macar cativa tot sunt multumita.

    Amandoi suntem copilarosi,eu sunt mai deschisa si mai expansiva decat Silviu,el este mai timid si foarte retinut pentru ca stie ca daca esti tu insuti s-ar putea sa atragi tot felul de comentarii...

    Aaa pai si mama ne da si desert si ceaiuri,eventual sa fie fara numar,stomacul e cumva un sac fara fund :))

    Te pup!

    ReplyDelete