Tuesday 31 July 2012

My week in photos (14)

   Salutari! Abia ce va spusesem ieri ca o sa revin cu o dispozitie mai buna dar se pare ca anumite momente de ieri (si nu numai) ma determina sa pastrez starea de pesimism, ba chiar sa se amplifice. Cu riscul de a da satisfactie unor persoane care ma asteapta mereu dupa colt, voi spune ca sunt dezamagita de reactiile oamenilor, de judecata lor si de toata confuzia care ma inconjoara. Aaaa si ca sa fie si mai dragut totul, am primit si un comentariu in care eram sfatuita sa nu mai stau in parc la poze, sa nu mai merg cu mama la cumparaturi si sa nu mai stau toata ziua pe net, sa imi gasesc un job. De parca eu nu innebunsc si asa la gandul ca timpul trece si la gandul ca singura mea posibilitate de angajare stabila, care ar putea sa se transforme in ceva extraordinar, depinde de un firicel de ata, care oricand se poate rupe. Nu pot dezvalui amanunte pentru ca as strica viata multor oameni dar tare as vrea ca totul sa iasa bine si sa inchid gurile multor "binevoitori"! As fi in al noualea cer daca as ajunge acolo unde mi-am propus!
   Pana sa se trezeasca cineva si sa imi spuna ca vai nu suport sa mi se zica nimic, ca nu suport critici, sfaturi sau ca vreau doar eu sa am dreptate si ca am impresia ca eu stiu tot, tin sa anunt ca NU MA CUNOASTETI. Ceea ce vedeti aici, pozele cu tinute sau din parcurile alea in care stau eu 24 din 24 nu reprezinta viata mea. Habar nu aveti despre ce vorbiti cand imi cereti socoteala pentru diverse... Repet: nu ma cunoasteti si nu o veti face niciodata pentru ca de cunoscut 100% ma cunosc doar eu, tata care acum este in cer si Dumnezeu, cam atat! Nici macar mama mea, nici macar iubitul meu nu ma stiu in totalitate si nu pentru ca nu as fi vrut eu, ci pentru ca fiecare are personalitatea sa, fiecare are modul sau de a gandi si perspectiva sa si atunci anumite informatii pot fi eronate sau chiar necunoscute. Am afirmat de nu stiu cate ori ca sunt o fire deschisa si comunicativa, o fire indulgenta dar nu permit nimanui sa imi puna etichete nestiind exact despre ce este vorba in viata mea. Da, deschizand acest blog m-am expus in fata voastra, da, am o responsabilitate de a nu da un exemplu prost insa dragilor, am pretins eu vreodata ca as vrea sa fiu luata drept femeia perfecta? Vreodata am avut atitudinea care sa zica: sunt cea mai buna" ? Nu.
   Vreti sa stiti mai multe despre mine? Intrebati. Vreti sa ma intelegeti? Observati si comunicati cu mine dar nu ma judecati caci s-ar putea sa fiti nedrepti. Sau poate nici nu va intereseaza daca sunteti drepti sau nu. De fapt cred ca asta este, nu va pasa. Iata ca mie imi pasa si chiar daca asta ma face vulnerabila, nu o sa ascund ca sunt o persoana sensibila si care nu ramane indiferenta la parerile celor din jur. Totusi nu o sa fiu devastata de ele. Pana la urma, chiar daca uneori imi merge rau, alteori foarte rau, chiar daca pare ca viata mea e degeaba si ca nu o sa fac niciodata nimic cu ea, universul are intotdeauna felul sau de a echilibra balanta si se mai intampla ca cei din urma sa ajunga cei dintai.

   Sa trecem la pozele de astazi.

   Luni / Monday


   Ro: Comori din vacanta.

   En: Vacation treasures.



   Marti / Tuesday


   Ro: Una dintre gustarile din ziua aceea.

   En: One of that day`s snack.



Miercuri / Wednesday


   Ro: Unul dintre trendurile actuale: albul. Articolul este din revista mea preferata: Psychologies.

   En: One of this summer`s trends: white. The article is from my favourite magazine: Psychologies.



   Joi / Thursday


   Ro: Ceva ce am pregatit pentru noi doi: ardei grasi umpluti cu omleta.

   En: Something that I prepared for the two of us: capsicum filled with omlette.



   Vineri /  Friday


   Ro: O informatie interesanta intr-una din bancile in care am fost saptamana trecuta.

   En: An interesting information that I saw in on of the banks where I went last week. For my international viewers I`ll translate what it means: "The fork coin that made chinese people`s life easier because of it`s double function: coin and eating utensil.



   Sambata / Saturday


   Ro : Impletitura in 5. Am incercat pana am reusit.

   En: 5 strand braid. I tried a few times but I did it.



   Duminica / Sunday


   Ro: Am participat la referendum. Voi?

   En: I participated at the referendum. Did you?


   Pe curand...

16 comments:

  1. Ela draga mea nu mai pune la suflet toate rautatile. Cand ai deja un job e usor sa comentezi de ceilalti. Din pacate, nu toti au norocul sau cunostiintele ( a se citi relatile) pentru a-si gasi un job pe masura pregatirii. Spun asta pentru ca in ziua de azi daca nu ai relatii, trebuie sa ai extrem de mult noroc pentru a-ti gasi un job pe propriile tale eforturi. Si eu am terminat acum un master si sunt in cautari asa ca inteleg perfect ce simti. Nici prietenul meu nu lucreaza de ceva vreme si stiu cat de greu e sa gasesti un job. Nu mai pune la suflet ce zic toti invidiosii, care au o viata atat de plictisitoare incat isi fac timp sa se amestece in viata celorlalti.

    Cat despre poze imi place in special ultima. Ador tinuta. Te pup:*

    ReplyDelete
  2. cine a scris de rau? sa sarim pe el/ea :D in sabii sa ne taiem, in lupta sa ne luptam :D

    ReplyDelete
  3. Nu asculta de alti!Eu nu am loc de munca de 4 ani si am avut parte de tot felul de rautati.Si eu am o stare proasta.....mi-a intrat un cui ruginit in talpa si doare.Esti o draguta!

    ReplyDelete
  4. draga mea...trebuie sa ii IGNORI pe rautaciosi....asta face cel mai rau unui invidios...atunci cand este ignorat un invidios moare ca nu ajunge la rezultatul dorit.... tu chiar crezi ca persoanele astea merita sa scrii aici despre ele???? pai mai bine ne mai pui niste poze ceva...macar sa isi roada bine unghiile de invidie... crede-ma, am avut de-a face cu multi musterii de genul asta! ignore ingore ignore! :) te pup, ramy

    ReplyDelete
  5. Deci ignora toti cei care comenteaza pentru ca in ziua de azi , o gramada din lume este inchisa la minte . Nimeni nu trebuie sa iti spuna cand sa te angajezi , unde sa te angajezi si etc. Asa trec si eu la munca cand ma intreaba lumea cati ani am , spun 17 si imi fac o fata daia e genu ca as fi "sarantoaca pamantului" . Mai da-i naibii...
    Perele alea arata mortal , si as fi participat la referendum dar deh ..varsta. :)

    ReplyDelete
  6. Imi place poza de sambata cel mai mult, tinuta.
    Ruj rosu pe buze si optimism in suflet ca totul se va rezolva intr-un fel sau altul.

    Pupici!

    ReplyDelete
  7. Miha.ela,

    Multumesc pentru incurajarea originala,care chiar m-a facut sa zambesc!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. deh! fara comentarii negative nu existi! :)numa' roz, roz parca nu e viata! :)) trebuie sa refulezi undeva, nu? daca nu se poate in viata reala, o faci pe net, chiar si asa, comentand impotriva cuiva. asa cum spuneai, fiecare cu firea lui... ce-ar fi sa convingem pe toata lumea sa ne placa? nu se poate si cred ca stiti si voi asta, cei care treceti pe aici.
    ok, o zi racoroasa!
    Danielusa. :)

    ReplyDelete
  9. Dia,

    Iti multumesc!
    Eu inteleg ca noi oamenii avem personalitati diferite si ca in timp ce unii prefera sa observe si chiar daca nu le place ceva tac,altii spun tot ce gandesc dar uneori parca devine deranjant.

    Am vut sa fie o tinuta lejera dar si potrivita pentru locul unde mergeam,adica la vot.

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. El mundo en colores,

    :) Sa ne luptam cu zmeii!

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Aurelia,

    Tu esti o draguta pentru ca m-ai facut sa ma simt mai bine spunandu-mi ca te afli si tu intr-o situatie foarte asemanatoare cu a mea!
    Multumesc!

    Offf...Ai grija sa iti dai cu ceva ca sa nu se infecteze zona.

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Ramona,

    Stiu aste foarte binepentru ca la randul meu am sfatuit pe altii sa adopte aceasta tactica si sa ignore pe cei care le vroiau raul.In cazul de fata am vrut sa dau un raspuns,caci am dreptul la replica si am vrut sa stie toata lumea si poate,poate sa se potoleasca intelegand situatia.

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Andra Malin,

    Cata dreptate ai!Atat de inchisi sunt oamenii incat nu iti vine a crede!Oare de ce trebuie sa fim asa domne?Mai multa indulgenta nu ar strica.

    Perele alea sunt tari si nu curg,poti sa musti din ele ca lumea.Sunt foarte bune la gust!

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. Danielusa,

    Asa-i!Cand te expui undeva trebuie sa fi constient ca o sa ai parte atat de bune cat si de rele si tind sa cred ca ultimele sunt mai multe :)

    Mergem inainte chiar si asa!
    Te pup!

    ReplyDelete
  15. Ela, capul sus, o sa fie bine! Ma regasesc oarecum in ceea ce ai scris acolo. Simt asa ca am o criza existentiala la 24 de ani, in loc sa o am mai tarziu, dar totusi cred ca cred ca acum este mai probabil sa o avem, cand iesim de pe bancile facultatii, cand ne lovim de probleme de "adulti" si cand parca nimic nu este ok. Cu timpul se vor aseza lucrile la locul lor, sunt convinsa!
    Si in legatura cu persoanele care lasa comentarii urate, chiar nu are rost sa pui la suflet sau sa le dai apa la moara, asta urmaresc, sa te enerveze, sa-ti gaseasca punctul sensibil, nu inseamna ca au si dreptate!:P Crede-ma, sunt extra, mega, ultra patita!:)))

    Te pup!

    ReplyDelete
  16. Anda,

    Multumesc din suflet pentru tot ce ai scris!Si eu sunt patita dar se pare ca nu destul sau poate ca firea mea sensibila ma face sa pun la suflet.Nu inteleg de ce se amesteca unii si altii pentru ca nu este normal.

    Te pup si eu!

    ReplyDelete