Tuesday 3 April 2012

New boots and two sweeties

   Cum v-ati petrecut weekend-ul? Ati facut tot ce v-ati propus? Eu am ratat din nou sansa de a merge cu rolele sau macar la o plimbare dar vreau sa recuperez in timpul acestei saptamani. Sambata am facut treaba prin camera, apoi m-am dus la mama and I spent some quality time with her and my girls :) Duminica am cam lenevit si pe seara am fost in vizita la un coleg de-al lui Silviu. In drum spre el, am facut o mica oprire aproape de locul unde ne-am cunoscut pentru a atarna snurul de la martisor pe care l-am purtat toata luna martie. It`s our tradition si o respectam in fiecare an iar de doi ani ne-am propus sa atarnam snurul in apropierea locului care ne-a adus impreuna.

   De data asta o sa incep sirul de poze cu el, nu cu mine, ca sa fie o ordine cumva si cu ocazia asta sa va arat una dintre achizitiile sale, de care va spuneam in ultimul video: jacheta de piele. Vreau sa ofer inspiratie nu numai pentru fete/femei dar si pentru baieti/barbati. Initial vazusem un alt model dar cand am vazut-o pe aceasta am stiut ca this is better and perfect for him. Ii da un aspect de motociclist, ii lateste putin umerii datorita aplicatiilor si ii da un aspect de bad guy :D Are multe buzunare cu fermoar de metal iar manecile si banda de jos sunt din alt material astfel ca se muleaza frumos pe incheieturi, respectiv pe solduri. Love it!


   Nu ca-i al meu dar nu-i sexos? Dupa ce ca are jacheta de piele mai arunca si priviri din astea... :))) How can you resist? :D 

   Hai ca deviez de la subiect :)) Moving on!


   Se chinuia sa rupa snurul de la mana mea :p


   Yeee! Done!

   Acum poze cu tinuta mea... finally :) Am ales ceva casual-rock, habar nu am daca exista denumirea asta, daca nu, whatever o sa o inregistrez la OSIM ;) Jacheta jumatate lucioasa, jumatate dintr-un material ca de pulovar, camasa lunga si larga, maieu roz  mulat, colanti care imita pielea, dresuri visinii si noile botine pe care le ADOR! (si pentru ca era cam racoare am pus deasupra haina mea gri pe care o port mereu) Ca accesorii am ales o pereche de cercei lungi cu bilute negre, un lant argintiu masculin si doua inele de argint, o geanta roz care se poate purta atat pe umar, indoita, asa cum o sa vedeti aici sau in mana, fara bretea.










   Ce ma bucur ca le-am gasit! Imi doream asa o pereche de nu stiu cat timp. Mi-ar fi placut sa nu aiba acea cusatura si sa fie o leaca mai rotunde la bot dar e un compromis destul de bun. Se apropie mult de ceea ce visam eu pana acum :) Desi in poze nu prea se vede, spre interior au fermoar ca sa se fixeze bine pe picior si cand le scoti sa fie usor, astfel sa nu le deformezi in timp.


   Dupa scurta sedinta foto plina de observatori (trecatorii se uitau ca la circ cand pozam, zici ca nu mai vazusera alti oameni care sa faca poze... wtf?), am urcat in masina si zuuuuum spre colegul lui Silviu care ne astepta nerabdator. De ce? Pai aveam la noi un bulgaras de blanita, pe care nu il mai vazuse de ceva vreme.  L-am dus pe Taz ca sa il vada si poate, poate sa se joace cu baiatul lor blanos, Sageata, pe care il stiti din alte postari. Ei bine, am facut o descoperire, Taz este gay! Mmmmhmmm... Nu e nevoie sa va explic cum am ajuns la concluzia asta nu? :))



   My very own Johnny Bravo!:) A trebuit sa imortalizez aceasta privire... Too hot! Hai ca iar incep! :))




   Vedeti ce privire inocenta si dulce, nu stia ca ma stramb :p


   Sa inceapa joaca si iubireala! Am facut schimb de porcusori. Noi ne-am dragalit cu al lor iar ei cu al nostru. Sa il vedem mai intai pe Sageata, care a crescut si el mult dar Taz parca l-a intrecut :p Bine Taz este si alta "marca", are altfel blanita, mai lunga si zbarlita.








   Doamne ce botic roz si moale!


   Unii dintre cei mai cute dintisori! 


   Dar nici la capitolul piept nu sta rau, pufos si moale si gherute mici si haioase, cu care te tine de deget daca i-l dai. Exemplu jos.


   Acum sa ii acordam atentie si lui Taz, cel nebunici! L-a alergat pe bietul de Sageata, a facut pisu, s-a invartit pe canapea, a vrut sa il atace pe colegul lui Silviu cand nu l-a lasat sa faca ce vrea... Ce sa mai! A fost cam obraznic. Asa ca spre sfarsit l-am pus la loc in cutia in care l-am transportat.




   Cand a vazut ditamai bucata de castravete a facut niste ochi mari! :))



   Asa-i ca e un urias rautacios? :p Nu va lasati inselati de ochisorii astia blanzi si de mutrita dulce! :p Las` ca il dam noi la gradinita, sa vezi atunci educatie! Dar pana atunci trebuie sa ne ocupam de blanita sa ca zici ca e par, nu alta! O sa il tundem si apoi o sa il periem constant. Promit sa fac poze before and after :))


   Si acum lista cu haine pentru mine si Silviu, ca acum are si el rubricuta lui nu? :)

   Silviu:

   Jacheta piele ecologica- Feifa Fashion
   Jacheta trening- Nike
   Blugi- Clarion
   Tenisi- Adidas

   Me:

   Haina gri- Abba Fashion
   Camasa- No name
   Maieu roz- Beauty
   Colanti- PNK
   Dresuri- No name
   Botine- No name
   Geanta- No name
   Cercei- No name
   Colier- No name
   Inele- No name (cadouri)


   Lunga postarea asta dar a trebuit sa ma recompensez pentru weekend si ziua de ieri cand nu am posta nimic :)

   Va tuc mult si va urez sa aveti o zi fantastica!

   Pe curand...

14 comments:

  1. si mie imi plac acel gen de geci pt barbati,sunt foarte hot,ii sta tare bine lui hubby al tau!
    PANTOFII TAI!!!!PANTOFII TAAAAAAAAIIIII!!!OMFG MOR!!!
    sunt extraordinari de superbi:|salivez
    tare dragut porcusorul!si eu am avut un hamster cand eram mica,dar m-a muscat de deget:|

    ReplyDelete
  2. Cupcake,

    :)) "Hubby" :p O sa se amuze cand o sa citeasca comentariul :p

    Saru`mana mult!Si mie mi-au curs balele dupa astfel de pantofi,pana cand in sfarsit zana mea cea buna (Silviu) mi-i i-a luat la insistentele mele,of course :))

    Taz l-a muscat pe Silviu de gat acum doua saptamani parca.Mama,mama,cred ca din greseala dar l-a muscat tare... :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Chiar ca's frumosi pantofii ♥ Sa-i porti cu placere!:D

    Si voi doi sunteti tare sweet impreuna! :*

    ReplyDelete
  4. UUUUffff, fato, ce draga-mi esti desi nici nu te stiu! Sunteti doi simpatici, se vede ca va iubiti ENORM, chiar si dup-atata timp. iar la poza cu dintisorii am fost gen: awwww!!! Botinele sunt mega dulci!!:D Sa le porti sanatoasa, la fel si Silviu gecuta.

    Va pup dulce dulce, o zi fantastica!

    ReplyDelete
  5. Imi plac si mie botinele,sunt frumoase si colantii,iti sta bine in combinatia asta.Ce nu mi-a placut e camasa-rochita aia...nu merge combinata cu colantii ia care imita pielea.Arata ca un camesoi lungut cu care mai stai prin casa...sper sa n te superi

    ReplyDelete
  6. Koko,

    Merci!Atunci a fost prima oara cand i-am purtat si asa bine m-am simtit in ei!

    Multumim frumos!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. ce botic!!ce m-am mai distrat :D

    ReplyDelete
  8. Miss S,

    Multumesc!Simt ca nu merit aceste aprecieri dar iti multumesc! :)

    Deci ti-a placut domnul Sageata a?Este un cumintel fata de nebunul nostru de Taz!

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Mihaela,

    Multumesc!

    Nu ma supar,chiar ma asteptam la cateva comentarii cu privire la acest aspect dar sincer...eu m-am simtit bine asa.Adica,trebuie sa recunosc ca prima oara cand ma gandeam cum
    sa ma imbrac si mi-a venit ideea asta,am cam ezitat dar apoi am zis aaa the hell with it!Am vrut sa nu mai fac o alegere safe,ci sa aleg ceva care nu as alege de obicei,ceva cu care sa fiu intr-o relatie de love-hate :)
    Poate si culoarea este de vina,daca erau niste culori mai intense ar fi dat mai bine.Intr-un final mie mi-a placut si iubitul meu a fost de parere ca merge,asa ca am decis sa ies in lume chiar si asa :) I guess it`s a matter of taste and vision! ;)

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. El mundo en colores,

    :) Botic de iepuras! :p Porcusorii de guinea sunt o combinatie intre iepuras,hamster si porc :)) Asa zic eu.


    Te pup si ma bucur ca ti-au placut blanosii!

    ReplyDelete
  11. atatea chestii am de spus ca nici nu stiu cu ce sa incep :)) in 1 rand:D pantofiorii tai sunt superbi:D in al doilea rand: iepurasul e adorabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil:D :D si in al 3 lea rand:D sa ai o zi buna:D

    Asta pe scurt:)) caci pe lung cred ca ti-as lasa un comentariu' mai lung decat postarea:D

    ReplyDelete
  12. Monica,

    :)

    In primul rand,saru`mana,stiam eu ca o sa va placa incaltarile mele inaaaalte.
    In al doilea rand,ma bucur ca iti place "iepurasul" doar ca e porcusor de guinea :)
    In al treile arand merci,la fel!O zi cat mai buna si tie si pupici multi,multi,multi!

    Te pup!

    P.S:A...si by the way ai vazut ultimul meu video?
    Daca nu here is the link:

    http://www.youtube.com/watch?v=lxiGKfvmka8

    Paaa! :))

    ReplyDelete
  13. l-a muscat de gat????e un mic vampir:)))))

    ReplyDelete
  14. Cupcake,

    Atunci a fost neintentionat dar asa in general daca il tachinezi se intoarce brusc si te ataca fara iti dai seama ce te-a lovit :))

    E agresivul nostru mic si drag!I se potriveste pe deplin numele Taz! :))

    ReplyDelete