Monday 26 March 2012

Stripes

   Salutari, dragilor! Cum v-ati petrecut sfarsitul de saptamana? Eu am avut o sambata relativ aiurea, dimineata am iesit putin cu treaba, apoi am dat cu aspiratorul prin camera, am spalat cate ceva, am tras un somn de vreo 3 ore si seara am stat cu Silviu, m-am bagat in "carpe" devreme. Ieri, am facut cu "colegu` de camera" peste la gratar, ne-am si ciondanit ca altfel nu avea mancarea sare si piper :)) Iar pe seara, ne-am intalnit cu Mihaela, Tudor si Teodora. Am stat la o terasa din Herastrau, ne-am mai invartit pe acolo si ne-am dat intr-un legan din acela mare unde intra 4 persoane, fata in fata :p Azi incepe o noua saptamana, am o mie de ganduri, o mie de idei, nu stiu ce sa fac si ce nu si nici nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc, sunt niste probleme mai delicate. Mda... Eh... incet, incet, ma ajuta Dumnezeu sa le gasesc o rezolvare.


   (cercei handmade by me)












   Va pun inca doua poze cu inelul, nu prea s-a vazut de la blit. Hand made by me. Daca vreti sa vedeti ce am mai mesterit in ultima vreme va invit sa aruncati o privire AICI.




   Rochie- Neoma
   Dresuri- Rompa
   Cizme- Red Lips
   Accesorii handmade by me
   Gentuta- Avon


   Mmmmuh!

   Pe curand...

8 comments:

  1. Sper ca gasesti repede o solutie pentru problemele tale, si eu am o perioada mai grea in care ma simt aeriana si pierduta complet in spatiu. Sa speram ca timpul, cu un pic de ajutor din partea noastra, le va aseza pe toate.

    Tinuta e superba, desi nu sunt fana dungilor, mi se pare ca pe mine pe ingrasa si ma lateesc exact unde nu e cazul. Nu stiam ca faci biju, acuma o sa arunc o privire.

    ReplyDelete
  2. Dia,

    Multumesc!Si eu sper sa am mintea limpede si sa gasesc forta ca sa fac ce trebuie.

    Este o rochita care mi-a placut atat de mult cand am vazut-o la magazin si mai intai am zis ca o port ca bluza peste colanti dar apoi am observat ca merge si ca rochita desi e cam scurta :p
    Nici eu nu prea sunt fana dungilor in orice com,binatie,mi se par prea incarcate pentru mine si doar unele haine cu dungi imi plac.Apropos de latit,la mine e binevenita treaba asta,poate,poate par si eu mai cu carnita pe mine :))

    Sper sa iti placa micile mele creatii.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. ce bravo esti,creezi lucruri minunate.promoveaza le mai mult, pe fb,pe blog,sa stie lumea si sa cumpere. te pup,totul va fi bine!!!

    ReplyDelete
  4. Modniza,

    Va multumesc frumos,doamna!Ma bucur mult ca va plac!O sa incerc sa le mai pun pe ici colo.Oricum de asta se mai ocupa si iubitul meu.

    Va pup!

    ReplyDelete
  5. Ce dragut e inelul! Esti o scumpa:*

    ReplyDelete
  6. Koko,

    Ar fi stilul tau,stiu ca si tie iti plac inelele mari :)

    Multumesc!

    Te pup!

    ReplyDelete