Tuesday 27 March 2012

Rimmel London mascara

   Azi am un mic review pentru voi la mascara cumparata luna trecuta: Rimmel London Volume Flash Scandaleyes. Exista doua variante: black si extreme black. Eu o am pe cea de a doua pentru ca imi place ca mascara sa fie cat mai negru posibil. Pretul sau este accesibil, 15, 38 lei, chiar nu mi-a venit sa cred cand am vazut afisat, asa ca l-am si insfacat :)
   Nu stiu de ce dar ma simt atrasa de mascara care vine in tuburi groase si care are peria mare si groasa, iar aceasta le are pe amandoua. Inainte l-am avut pe cel de la Maybelline, The Falsies, care era asemanator la acest aspect. Totusi, diferenta dintre cele doua este ca peria de la acesta nu este indoita si deci nu curbeaza genele, apoi perii sunt mai mari iar consistenta rimelului este usor mai apoasa. Este o mascara care nu mi se pare ca ofera volum, ci mai de graba alungeste si separa destul de bine genele dar este nevoie de 3 aplicari si de folosirea clestelui in prealabil. Am fost mai multumita de cel de la Maybelline, pentru ca imi facea genele ca picioarele de paianjen, chiar era eficient pe genele mele scurte si rare. La acela prima mea reactie a fost WOW insa la acesta trebuie sa insist un pic ca sa obtin ceva asemanator. Probabil ca la o persoana cu genele mai dese s-ar vedea mult mai frumos fara atata efort.
   De asemenea, la aplicarea lui pe genele inferioare este destul de dificil ca sa nu ma murdaresc din cauza marimii periei. Asadar multa atentie daca nu vreti sa aveti picaturi negre peste tot!

   O sa pun poze mai jos ca sa va faceti singure o parere despre ea. Pozele sunt facute chiar atunci cand am incercat-o pentru prima data si numai pe genele superioare.







   stanga Rimmel - dreapta Maybelline


   fara mascara si cu genele neintoarse


   1 strat de mascara si genele neintoarse


   2 straturi de mascara si genele neintoarse


   1 strat mascara si genele intoarse 


   2 straturi mascara si genele intoarse

   Precizez ca genele nu au fost intoarse decat putin iar clestele meu oricum nu este unul de calitate deci tineti cont de asta, poate ca un cleste mai bun ar face diferenta.

   Este buildable dar eu nu am obtinut rezultate spectaculoase deci nu il voi achizitiona din nou. Pentru tipul meu de gene as avea nevoie de un rimel cu o consistenta mai densa, care sa alungeasca dar si sa dea volum si neaparat sa ajute la curbarea lor, sa le ridice foarte bine pentru a accentua efectul de gene lungi care ajung pana la sprancene.

   Voi ce mascara folositi? Ce asteptari aveti de la o mascara?

   Pe curand...


4 comments:

  1. Mie mi-l place tocmai pentru ca da un efect frumos si nu le incarca. Nu ofera cel mai mare volum, insa poate dupa ce se mai usuca, o sa fie mai ok si in ceea ce priveste acest aspect. :) Oricum, consider ca unul din punctele forte ale brand-ului Rimmel Lonodon sunt chiar rimelurile. :) Imi plac cam toate si sunt si accesibile.

    Pupici!

    ReplyDelete
  2. El mundo en colores,

    Nu l-am incercat pe acesta.

    ReplyDelete
  3. Anda,

    Asa imi place si mie ca nu le incurca insa la genele mele daca rimelul le separa si atat,par si mai rare asa ca prefer un aspect mai incarcat.
    Asta cred si eu ca dupa ce se usuca o sa fie mai ok.

    Te pup!

    ReplyDelete