Wednesday 14 March 2012

Mario Badescu Skin Care

   Aici v-am spus cate ceva despre brandul Mario Badescu si v-am promis ca va voi povesti mai multe despre acest subiect intr-o postare separata. Am auzit de produsele acestea, mi le-am dorit dar bugetul nu mi-a permis sa comand nimic. Norocul meu a fost ca am primit niste mostre si uite asa am ajuns sa imi indeplinesc dorinta. Chiar aseara le-am testat pentru prima oara. Le voi mai incerca pana se termina si apoi cred ca o sa fac un efort sa cumpar cate ceva in varianta normala :D 
   Acest review se bazeaza doar pe o singura experienta dar nici nu cred ca este nevoie de prea mult timp pentru ca nu sunt genul de produse care sa isi faca efectul dupa un timp. Cele destinate luptei impotriva acneei, psoriazisului,  pentru hidratare intensiva, acelea da, trebuie incercate o perioada ca sa obtii rezultate.

   Sa incepem!



   Dupa cum vedeti sunt 4 produse: un cleanser, o masca si doua creme, una de ochi si una de fata.

   Dupa ce m-am demachiat, le-am luat pe rand si le-am aplicat pe fata. Am inceput cu cleanser-ul, bineinteles.

   Glycolic Foaming Cleanser


   " TIP TEN: Toate - Tratament Antiaging

   Pentru pielea obosita, congestionata, acest demachiant profund are proprietatile exfoliante ale Acidului gicolic care impiedica acumularea depunerilor, reduce decolorarea tenului si lasa pielea stralucitoare si neteda. Contine extracte din plante pentru calmarea pielii. Se recomanda utilizarea de 2-3 ori pe saptamana sau la recomandarea dermatologului i functie de nevoile pielii tale.

   Mod de utilizare:

   Se maseaza pe piele cu miscari circulare evitand zona ochilor. Se clateste cu apa calduta si se  usuca apoi fata prin tamponare. Apoi se foloseste un toner sau un produs astringent. Pentru pielea grasa cau cu probleme se foloseste de 2-3 ori pe saptamana. Pentru pielea uscata sau sensibila se foloseste 1-2 ori pe saptamana. Se foloseste conform tipului tau de piele.

   Ingrediente: Deionized Water,Sodium Lauryl Sulfate,Cocamide DEA,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride, Glycolic Acid, Matricaria Extract,Yarrow Extract, St Johns Wort Extract, Chamomile Extract, Sage Extract "
  
   Pret: 15 $

   PAREREA MEA:

   Este un cleanser sub forma de gel transparent, cu o compozitie mai lichida, care aplicat pe piele face un fel de spuma dar abia se observa asta. Are un miros specific tuturor lotiunilor tonice, dulceag dar nu exagerat.



   Am aplicat putin pe toata fata si apoi m-am spalat cu apa calda, am tamponat pielea. Mi-a lasat fata curata si luminoasa.

   Am trecut apoi la urmatorul produs.


   Enzyme Revitalizing Mask


   " TIP TEN: Mixt/Uscat

   Hidrateaza si revitalizeaza pielea. Acest produs este un hidratant intensiv alfa hidroxi, idela pentru pielea obosita, uscata sau matura. Extractele de papaya si de grapefruit sunt exfolianti naturali care in amestec cu uleiurile antioxidante de Vitamina A si E confera pielii un aspect odihnit si stralucitor.

   Mod de utilizare:

   Se aplica un strat subtire pe pielea curata evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care se spala cu apa calduta. Se foloseste de 2-3 ori pe saptamana.

   Ingrediente: Deionized Water (Aqua),Papaya (Carica Papaya) Extract,Lubrajel CG,Isopropyl Palmitate,Vitamin A&D Oil, Tocopherol,Magnesium Aluminum Silicate, Titanium Dioxide,Oatmeal (Avena Sativa),Alcohol SD-40,Grapefruit (Citrus Grandis) Extract, Seamollient, Vitamin E Oil "

   Pret: 20 $

   PAREREA MEA:

   Consistenta mastii este asemanatoare cu a unei creme, are o culoare un pic neobisnuita, adica un galben cu tenta verzuie. Unele ingrediente se vor separa si cand veti deschide cutia este posibil sa observati ca exista o parte cremoasa si una lichida inauntru. Daca aveti un betisor sau o spatula, va sfatuiesc sa amestecati usor cele doua componente. Mirosul dulce este dat de unul dintre ingrediente si anume grapefruit. Miroase foarte bine.


   Verificati sa fie sigilata cutia!


   Se poate observa in aceasta poza separarea ingredientelor. Este normal sa se intample asa la unele produse.

   Am aplicat pe toata fata o cantitate mica de produs, astfel incat sa fie un strat subtire dar sa acopere toate zonele pielii. 


   Din cauza blitului nu se vede foarte bine masca aplicata pe piele dar este alba si deloc grasa.

   Dupa 20 de minute am clatit fata cu apa calduta din belsug si am constatat ca tenul meu era foarte hidratat si moale! Intr-adevar si-a facut efectul promis, inca de la prima utilizare deci sunt impresionata de acest produs.
Am sters fata cu prosopul si am continuat cu cremele. 


   Dupa cum vedeti cantitatea este mica dar nu a fost nevoie sa folosesc prea mult deci imi vor mai ajunge pentru cateva utilizari.

   Mai intai crema de ochi.

   Hyaluronic Eye Cream
 

   " TIP TEN: Toate

   Formula cu acid hialuronic ajuta la pastrarea hidratarii naturale a pielii, fara utilizarea uleiurilor grele sau grase. Formula sa absorbanta, de greutate medie permite folosirea pe parcursul zilei sau a noptii. Formula pe baza de Aloe face ca aceasta crema sa fie potrivita pentru toate tipurile de piele chiar si cea sensibila.

   Mod de utlizare:

   Se tamponeaza o cantitate mica de crema in jurul si sub zona ochilor folosind degetul ineral.

   Truc de frumusete: 

   Excesul de crema foloseste-l in jurul zonelor delicate ale buzelor ca un tratament emolient.

   Ingrediente: Deionized Water,Polyglycerylmethacrylate (and) Propylene Glycol,Carnation Oil,Propylene Glycol (and) Water (and) Euphrasia Extract,Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Vegetable Oil,Aloe Vera,Polyquaternium-24 (and) Hyaluronic Acid "

   Pret: 18 $

   PAREREA MEA:

   Este o crema cu mirosul specific cremelor obisnuite, nu are un parfum persistent, deloc deranjant, ba chiar este foarte delicat. Culoarea ei este un crem deschis. Ceea ce m-a dezamagit a fost cantitatea. Dupa ce ca este o mostra minuscula, nici macar nu a fost plina cutiuta. 


   Am aplicat foarte putin peste pleoape, pe arcada, pe zona cearcanelor si apoi ce a ramas in plus am aplicat pe buze. Le-a catifelat si au ramas asa pana dimineata. Zona ochilor am simti-o protejata dar deloc grasa si asta a fost ceva foarte placut pentru ca de obicei imi dau cu o crema care lasa un strat lucios si nu prea imi da o senzatie buna.

   Last but not least, crema de fata!

   Oil Free Moisturizer SPF 15


   " TIP TEN: Mixt/Gras

   Aceasta lotiune ajuta la hidratarea zilnica a tenului gras si cu probleme, insa are protectie solara pentru a proteja tenul in fata expunerii la soare si pentru a reduce decolorarea acestuia.

   Mod de utilizare: 

   Dupa curatare si tonifierea pielii, se aplica zilnic  pe toata fata, inainte si de asemenea dupa ce transpirati sau inotati. Se poate folosi ca baza de machiaj sau de una singura.

   Ingrediente: Deionized Water, Parsol MCX,Cetyl Alcohol, Titanium Dioxide,Glyceryl Stearate,Stearic Acid,Myristyl Lactate,Triethanolamine,Methylparaben,Carbomer,Propylparaben,Imidazolidinyl Urea"

   Pret: 22 $

   PAREREA MEA:

   Este o crema cu consistenta usoara, de culoare alba, cu miros delicat asemanator cremei de ochi. De data aceasta cutiuta a fost plina cu crema.


   Am aplicat un strat consistent, nici prea subtire dar nici prea gros si am masat pana a intrat in piele, ceea ce se intampla foarte repede. Dimineata fata era la fel ca dupa aplicarea de aseara dar fara aspectul de gras, cu care eram obisnuita sa ma trezesc. Mi-a oferit un aspect sanatos si luminos.


   Aceasta a fost mica mea experienta cu produsele Mario Badescu si ma declar multumita momenmtan, sa vedem pe parcurs daca voi fi satisfacuta pe deplin dupa consumarewa acestora. deja am ochit cateva alte produse si dupa cum va spuneam si mai sus, intentionez sa le achizitionez. Dupa ce le voi testa, o sa revin cu reveiw-uri.

   Va urez o zi cu parfum de grapefruit!

   Pe curand...

10 comments:

  1. nu-mi place grepfruitul:))))

    vad ca ai primit multe mostre:D si eu am cateva de la mario badescu,culmea inca nu le-am folosit si nu stiu daca le voi folosi,pt ca mi-am cumparat unt de shea pur,nerafinat si o perioada numai pe acesta il voi folosi si pentru corp si pentru fata:)

    ReplyDelete
  2. Cupcake,

    Atunci portocale? :)
    Nici mie nu imi place grapefruit-ul,adica il mananc dar ma cam stramb jumate de ora dupa ce il termin.Dar de mirosit imi place cum miroase.

    Da,sunt 4 mostre si credeam ca o sa le termin numai decat dar asa cum s-a mai intamplat si la alte produse,nu e nevoie sa folosesti o cantitate mare la o utilizare,asa ca o sa ma mai bucur de ele putin timp :D
    Si eu am si alte unturi,uleiuri dar mai incerc si alte produse ca e pacat de ele sa le tin asa sa expire.Si apoi revin la produsele mele obisnuite.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Eu imi doresc Vitamin C serum!:X Pana acum am incercat doar Drying lotion, insa nu mi-am format inca o parere exacta.

    Pupici!

    ReplyDelete
  4. Anda,

    Eu as vrea ceva pentru cosuri si puncte negre.Orice numai sa treaca :( Abia astept sa ajung in sfasit la dermatolog!

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  5. singura chestie care nu mi se pare ok e ca mostrele sunt pt. tipuri diferite de ten.. o fi bine, o fi rau..

    ReplyDelete
  6. El mundo en colores,

    Inainte sa mi le dea m-a intrebat ce tip de ten am si i-am spus ca este mixt,de aceea mi-a oferit produse pentru nevoile pielii mele.Cleanser-ul se dadea acelasi tip pentru oricine,avand in vedere ca este pentru toate tipurile de ten dar are si actiune antiaging,ceea ce nu e rau pentru mine,deja ma indrept spre 27 de ani.
    Apoi mascasi crema sunt pt ten mixt deci sunt ok iar crema pentru ochi este pentru ochi fara riduri prea vizibile.

    Eu am fost multumita dar sunt prea scumpe pentru bugetul meu de acum.Oricum cine stie,poate o sa reusesc sa imi iau ceva cat mai curand posibil iar daca o sa am alte prioritati atunci asta este,renunt si folosesc altceva mai ieftin dar eficient.

    ReplyDelete
  7. atunci se explica, daca te-a intrebat inainte una-alta despre ten :)
    mie imi plac unele chestii de la cosmeticplant, din fericire pt. mine, ei fac comenzi si peste hotare, asa ca mi-am putut lua 2 masti, iar daca ajung in Romania probabil mai pun mana pe cate ceva :) cred ca se incadreaza la categoria "ieftin si bun" (cel putin din punctul meu de vedere, si referitor mai ales la mastile de fata)

    ReplyDelete
  8. El mundo en colores,

    Ieftin si bun este exact ceea ce caut eu mereu!Suntem pe aceeasi lungime de unda :)

    ReplyDelete
  9. nu exista ieftin si bun, de regula cati bani dai cam atata face :)

    ReplyDelete
  10. Anonim,

    :) Am descoperit produse la preturi foarte accesibile,unele chiar mici,care erau de aceeasi calitate ca a unora mai scumpe deci cred ca uneori e discutabil.

    ReplyDelete