Friday 16 March 2012

About my hair

    Nu sunt o fata  obsedata de perfectiune, nu ma aranjez din cap pana in picioare. Uneori nu ma accesorizez, alteori nici nu ma obosesc sa ma machiez foarte complex, fac ceva simplu, ba chiar nici nu imi aranjez parul in vreun fel. De cele mai multe ori I keep it simple. Nu am atata rabdare si nici chef sa fiu sincera. Prefer sa ma aranjez cat sa arat decent si sa imi placa mie in primul rand. Sunt si zile cand ma apuca asa o dorinta de a arata sclipitor si fac mici eforturi in acest sens dar niciodata nu imi iese cum le iese altor fete pentru ca pur si simplu nu investesc milioane in look-ul meu. Nu le am si daca le-as avea nu m-as ocupa numai de asta cum procedeaza atatea si atatea fete. Si oricum nu consider ca trebue sa fie totul pus la punct pana la ultimul detaliu, ca sa iesi in lume. Nu sunt genul care sa poarte o haina doar daca e la moda si apoi sa o arunce, sau sa cumpar nu stiu ce accesorii noi desi mai am, doar pentru ca sunt acum pe val, nu ma machiez dupa un anumit concept beauty related, nu imi fac parul in fiecare zi altfel. Ma ghidez dupa ceea ce simt ca ma reprezinta si adopt doar ceea ce mi se pootriveste si ce cred de cuviinta ca merita cumparat si facut.
Apropos de par, sunt fete care sunt mereu coafate, cu parul indreptat, lins, cu varfurile intoarse, cu parul ondulat si lucios, vopsit in degrade, suvite, prins nu stiu cum si asta constant. Zici ca au iesit de la salon, frate! Ma irita cand vad fete care tin neaparat sa fie mereu perfecte! De ce? Si mai si exagereaza! De exemplu, am vazut cateva domnisoare care apareau pe diverse bloguri si altele in filmulete pe youtube, vorbeau de nu stiu ce chestii si la un moment dat se opresc sa se scuze pentru starea deplorabila in care se afla podoaba lor capilara, in conditiile in care parul lor arata normal! NOR-MAL!!! Pai daca ar vedea cum arata parul meu intr-o zi proasta, cu siguranta ca s-ar stramba rau de tot! Jesus! Ce naiba se intampla? Cand s-au schimbat lucrurile in halul acesta? Cred ca am fost amortita in timpul ala si cand mi-am revenit am picat direct in mijlocul acestei grozavii. Eu nu ma pot adapta la treaba asta. Chiar daca as avea bani si mi-as permite sa ma transform intr-o zana zi de zi tot nu as face-o. I mean what for? Chiar e musai sa te "tunezi"? Imperfectiunile ce au mai oameni? Ultima oara cand am verificat eram toti oameni si deci imperfecti! Oricat ne-am aranja, opera, injecta, coafa, farda, imbraca, accesoriza si incalta, tot imperfecti o sa ramanem. Este in natura noastra. Nu exista perfectiune, cel putin nu la specia noastra.

   Si acum pentru ca mi-am exprimat uimirea si dezacordul, haideti sa va spun si cum procedez eu cu parul. Uneori il intind cu placa si stau destul de mult ca sa fie drept, drept desi nu sta nicioadata lins, il mai intind cu fohn-ul, sau il usuc, il perii sau il intind cu degetele, in rest nu fac mai nimic cu el. Ah si de vreo 2 ori l-am si ondulat  cu ondulatorul evident dar asta e optional si va voi spune si de ce.

   Penultima oara cand mi-am spalat parul, l-am lasat natural, fara sa il aranjez (aranjat in sensurile explicate mai sus) sau sa ii dau cu vreun produs si pentru ca asta se intampla destul de rar, am profitat de ocazie si am facut cateva poze ca sa va arat tipul parului meu.




   In pozele de mai sus era inca umed.

  
   Aici deja se uscase total.

   So yeah, now you know, I have wavy hair! :) Si se face si mai carliontat.



   Ceea ce este interesant este ca depinde de mine cum o sa stea. Adica daca imi trec degetele prin el sau daca il perii sta foarte putin ondulat dar daca il las in pace si doar il usuc natural sau il aranjez usor cu degetele, ramane ondulat. Weird hair ha? :))

   Multi ar spune ca sunt norocoasa pentru ca pot avea doua stiluri de coafuri dar adevarul este ca tocmai pentru ca este asa nu prea sta nici ondulat dar nici drept si asta ma cam irita.As vrea sa aiba o forma anume, daca e drept atunci sa stea drept iar daca e ondulat atunci sa fie accentuate buclele. 

   Cu produsele potrivite si de calitate aceasta problemuta se rezolva deci nu e capat de lume :p

   Astept pareri si sfaturi. Va pup si va imbratisez strans, strans! 

   Pe curand..

14 comments:

  1. daca vrei sa fie mult mai ondulat,inainte de a-l usca pune putina spuma in el:)

    ReplyDelete
  2. Cu mici artificii poate fi mai ondulat, dar zau ca imi place parul tau !

    ReplyDelete
  3. Natural si eu il am tot wavy, fix ca al tau si am trecut prin aceleasi framantari ca tine, gandindu-ma cum sa ii dau o forma. Dar de fapt multe fete tanjesc sa aiba un astfel de par....vad pe youtube sute de mii de tutoriale -cum sa iti faci parul sa arate wavy! Eu obisnuiam sa ma indrept zilnic si din aceasta cauza s-au mai stricat carliontii si imi pare rau, dar sper sa ajunga frumosi ca altadata.

    Eu zic sa il lasi asa pentru ca este foarte frumos si e pacat sa il arzi cu placa. Uitandu-ma la poze cu fete cu par ondulat, iar apoi indreptat, constat ca parul ondulat le vine mult mai bine. Stie el Dumnezeu de ce ne lasa pe fiecare cu anumite caracteristici! Pentru ca ni se potrivesc cel ma bine si trebuie sa le evidentiem cat mai bine!

    ReplyDelete
  4. Eu zic ca e superb parul tau! Cu siguranta ti s-ar potrivi produsul de la TIGI, ti-ar defini si mai bine buclele!:X

    ReplyDelete
  5. Eu zic ca ai un par foarte frumos :)

    si al meu e wavy, doar ca e forte rar asa ca il tin tuns destul de scurt ;)

    ReplyDelete
  6. Cupcake,

    Multumesc pentru sfat!

    ReplyDelete
  7. Miha.ela,

    Multumesc!In facultate l-am purtat asa mai tot timpul.

    ReplyDelete
  8. Aurora,

    L-as pastra natural majoritatea timpului daca ar fi usor de intretinut dar ma enerveaza ca incep sa iasa fire de par si sa arate foarte messy.Daca il pieptan se strica buclele si am impresia ca se si ingrasa mai repede daca il tin asa.

    Oricum o sa il mai las si asa si o sa folosesc pentru mentinerea buclelor ceva foarte bun despre care o sa scriu intr-o alta postare.

    Adevarul este ca daca Dumnezeu ne-a lasat cu ochi de o anumita culoare,cu par de o anumita culoare si textura inseamna ca astea ni se potrivesc cel mai bine dar stii cum este omul,mereu in cautarea unor alternative ca sa suplineasca alte goluri,nemultumiri si complexe.

    Te pup!

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Anda,

    Multumesc mult pentru comentariu!Apreciez!O sa ma uit pe interent sa vad mai multe despre aceste produse si daca sunt ok poate o sa incerc.

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Camy,

    Iti multumesc!

    Tunde-l in trepte ca sa ai mai mult volum.De obicei asta ajuta din cate stiam.

    ReplyDelete
  11. nu-i lucru rau sa vrei sa te aranjezi, pt. ca "aranjat", in viziunea mea, nu e sinonim cu "perfect" (aranjat in contextul meu nu include operat & injectat, astea fac parte din alta poveste).. nici eu nu am milioane, dar sa fiu putin aranjata imi da o stare de bine, vorbesc de un machiaj decent si un par pieptanat normal.. oricum, e clar ca trebuie facuta diferenta intre decenta si exagerare!

    ReplyDelete
  12. El mundo en colores,

    Perfect de acord cu tine!A te aranja nu trebuie confunda cu a te transforma intr-o fiinta "plastica",a te aranja este un ingredient care te ajuta sa te simti mai sigur/a pe tine si iti creeaza un stil reprezentativ dupa care oamenii te vor recunoaste.

    ReplyDelete
  13. arati foarte super :D nu ai nevoie de nicio schimbare uite id-ul meu daca vrei sa mai vorbim deuxaaaa@yahoo.com

    ReplyDelete