Thursday 12 January 2012

Winter look

   Cat am asteptat sa pot face aceasta postare!!!!!!! (fiindca am tot lipsit de pe blog s-au adunat postari de sarbatori si de aceea am fost nevoita sa am rabdare pana termin cu tot ca sa ajung la zi). In decembrie a existat un concurs cu tema Winter Wonderland unde se dadea o imagine si inspirandu-ne de acolo trebuia sa propunem idei de machiaj. L-am ratat dar mi-a ramas gandul la asta, parca ma rodea, imi era dor sa fac ceva artistic, sa folosesc cat mai multe cosmetice, sa ma imbrac corespunzator si sa fac multe poze pentru voi. Intr-o zi, m-am trezit de dimineata cu pornirea de a creea ceva. Atat mi-a trebuit! Am pus muzica (cele mai frumoase colinde pe care le-am gasit pe youtube), am luat-o pas cu pas, deja imi facusem o schita mentala cu ceea ce vroiam sa fac.
  
   For the face:
  • sclipici argintiu
  • fard albastru
  • sidef 
   For the hair:
  •  volum dar nu prea mult
  • un accesoriu
   Clothes:
  • ceva alb
  • ceva sclipicios
   Zis si facut!

    Am pus separat ceea ce stiam ca o sa folosesc, ca sa nu ametsc cautandu-le in timpul procesului creativ :)


   Am inceput cu machiajul, bineinteles!
  1. Corector, primer si pudra pe pleoape atat cele superioare cat si inferioare.
  2. Doua nuante de albastru turquoise pe care expres nu le-am amestecat uniform pentru ca am vrut sa fie ceva mai diferit. Am alungit forma spre tample.
  3. La colturile interioare si pe un sfert din pleoape am folosit un creion alb cremos, apoi un fard cremos transparent cu sclipici si apoi am aplicat sclipici alb.
  4. Pe pleoapele inferioare am conturat cu un creion alb- argintiu, peste care am fixat cu un fard albicios.
  5. Genele le-am dat cu un rimel cu sclipici si apoi am aplicat putin sclipici alb care sa imite zapada marunta.
  6. Am facut doua puncte langa ochi: unul turquoise si unul argintiu si am pus sclipici peste ele.
  7. De unde se termina ochi si pana la linia parului am presarat sclipici argintiu peste acea coada creeata anterior.
  8. Sprancenele le-am facut cu creion de ochi albastru si fard siidefat alb cu miiiiici particule de sclipici,care nici nu se observa.
  9. Dupa ce am terminat cu ochii, am trecut la buze. Le-am conturat si umplut cu acelasi creion cu care am conturat pleoapele inferioare si peste am pus iar sclipici argintiu.
  10. Acum ca punctele principale ale fetei au fost machiate, am putut in sfarsit sa ma ocup si de ten. Pentru ca am vrut sa obtin acel efect ed ten stralucitor si de poveste am invaluit fata in fad sidefat.
  11. Putin blush in obraji si e gata!

   Sper ca nu am uitat nimic. Hmm...

    Am cautat un pulovar care imi place foarte mult, cu un design interesant si destul de lunguta. Materialul se poate lungi putin in partea de jos asa incat a parut o rochita scuuuuurta.
   Dresuri turquoise, jambiere din blana artificiala, beteala argintie in jurul gatului pentru ca look-ul trebuia sa fie cat mai exagerat in ceea ce priveste stralucirea. I felt like a disco ball :)) De fapt i-am si spus iubitului meu, care urma sa ajunga acasa, sa isi puna ochelarii de soare ca sa nu isi arda retina :))))

   La o mana am purtat un inel din argint care cred ca se potrivea cu acest look de printesa a iernii iar la cealalta am imprivizat unul mai impunator din ce credeti?! An elastic band care are cateva cristale din plastic :D

   Am extras dintr-un colier un cristal cu tot cu lanticul de care atarna si l-am pus pe un lant (compus din cateva lantisoare legate impreuna). Problema a fost la spate. Cum sa le prind in asa fel incat sa ma cuprinda si sa stea locului? Am legat capetele lantului cu un snur dintr-un material si apoi le-am prins cu clame de par :D I`m a genius right? :))) Estetic vorbind era un esec total dar cine credeti ca a facut poze din spate? :))) Eu o sa va arat doar ce e de aratat ;;)

   Toate pozele sunt editate, m-am jucat cu luminozitatea, efecte speciale pentru ca am vrut sa fie cat mai ireale, de parca as fi invaluita intr-o ceata, mi-am imaginat furtuni de zapada si senzatie de inghet.

   Are you still interested in seeing some pictures?


   Close-ups pe portiuni:








    Full face close-ups:






     Accessories, clothes:








    More pictures with the whole look:




   Pffffiiiu! Am obosit cu atatea poze! :D Sper ca nu si voi uitandu-va la ele.
   Ma simt usurata ca am reusit sa pun acest look pe blog si ca acum tot folder-ul care statea "prafuit" pe desktop va fi mutat acolo unde ii este locul. Iubitul meu imi va multumi pentru ca am mai facut un pic curatenie prin PC :p

   Va doresc sa aveti o zi cu ganduri pufoase precum este zapada!

   Pe curand...

12 comments:

  1. NU imi vine sa cred cat de bine iti arata machiajul si ce poze faine ai facut si ca ai ratat concursul.jur,chiar si mie mi-e ciuda.

    ReplyDelete
  2. Hihi ce te-ai mai distrat tu ;)) Chiar ai creat o atmosfera magica :) Iar in pozele facute la fata semeni cu un inger, fara exagerare ;)
    Imi plac mult blanitele de la gambe :X

    Felicitari!

    Te pupacesc :*:*:*

    ReplyDelete
  3. Foarte foarte bine! Mi-a placut ideea machiajului si accesoriile potrivite, pulovarul, bravo! Imi place ca se vede dedicatia ta, asta e mereu placut ;) E chiar un look complet de iarna, parca te vad la vreo emisiune sau intr-un clip cu tematica :D La machiaj am citeva sugestii, daca nu te superi: as vedea acele codite la un nivel mai sus, elevated, anume la coltul extern al ochiului; iar sus in pliu, la nivel cu pupila, incearca sa accentuezi mai usor, mai ales cu un fard inchis, pt ca pliul este deja putin afundat si accentuat. In rest imi place super mult! Te pup :*

    ReplyDelete
  4. WOw ...ce frumos ...:D:D:SD:D:D...foarte creativa :X:X:X

    ReplyDelete
  5. Multumesc mult,Lili!

    Cum sa ma supar cand eu tocmai asta imi propun sa invat din greseli.Of,uite chiar asta este unul din defectele mele fizice: am ochii prea afundati, pliul este suuuuper adancit si majoritatea machiajelor complexe scot in evidenta tocmai asta :( Coditele le-am facut asa pentru ca am vrut ceva stil masca usor adusa in jos care sa dea o senzatie de ochi un pic tristi(unul dintre sentimentele pe care ni le provoaca acest anotimp rece).Stiu ca fardul e prea accentuat si ca nu ma prinde,aici a fost on purpose dar de regula cand iese asa incerc sa amestec mai bine spre partea de sus, sa se piarda nuanta.Eheee... Greselile le stiu si le vad si eu insa fara o pensula potrivita de blending nu iese ceea ce trebuie.

    Merci mult,mult pentru vizita si mai ales pentru sfaturi.Mi s-a confirmat ceea ce observasem si eu :) Asta chiar ma bucura pentru ca inseamna ca imi cunosc "boacanele" si stiu unde trebuie indreptat iar asta nu poate sa fie decat progres.Nu mai ramane decat sa am pensule de machiaj mult mai bune si un aparat foto mai evoluat :p Aaa si bineinteles exercitiu si vointa!

    Te pup cu mult drag si te mai astept pe la mine.Cu sfaturi,sugestii,critici,nu conteaza,atata timp cat este ceva constructiv,eu iti sunt recunoscatoare!

    ReplyDelete
  6. Ei,nu arata el chiar asa de bine,cel putin nu din punctul meu de vedere dar avand in vedere cu ce am lucrat e biniiisor sa zicem.

    Si eu m-am cam ofticat nitel pentru ca a fost un concurs super.Eh,maybe next time!

    Te pup,Cupcake!

    ReplyDelete
  7. Doda,tu imi pari mult mai creativa decat mine!Ai facut cateva machiaje superbe si cu adevarat artistice.

    Oricum iti multumesc!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Multumesc!
    Si eu te pupacesc,Oana!

    Da` ce m-am mai jucat in ziua aia,a fost super!Uneori nici nu mananc,ori uit,ori ignor senzatiile ca sa termin ce am inceput :))

    Blanitele sunt de la mama.Nu le-am purtat niciodata afara.

    ReplyDelete
  9. :)Sa mai faci lookuri fantezie ca te prind bine s ai imaginatie:) Imi place mult:*

    ReplyDelete
  10. E ceea ce imi doresc si eu asa ca voi mai face!Ma bucur ca ti-a placut,Dia!Multumesc mult!Te pup!

    ReplyDelete
  11. Foarte frumos ti-a iesit<3
    Se vede ca pui pasiune in ceea ce faci;;)
    PS: Nu ai putea schimba tema blog-ului? Blog-ul tau e singurul care mi se incarca atat de greu si singurul unde dau scroll-down ataaaat de greu:( De multe ori, nu am avut rabdare sa citesc o postare de-a ta fix din cauza asta:(
    Sper sa nu te superi si sa iei comentariu meu ca ceea ce este, si anume un sfat.
    Te pup:*

    ReplyDelete
  12. Sunshine,iti multumesc pentru laude!

    As putea sa o schimb dar si cand aveam alta tema se incarca greu.Mie mi s-a intamplat asa si la alte blog-uri,ce-i drept nu multe.O sa vad ce pot face in sensul asta pentru ca nu as vrea sa pierd din cititori dintr-un astfel de motiv.
    Bine ca mi-ai zis ca asta e o problema ca sa stiu ce sa imbunatatesc(oricum sunt si alte aspecte care trebuie corectate,imbunatatite dar le iau si eu one step at a time).
    Stai linistita ca nu ma supar,mereu spun ca daca sunt sugestii si critici constructive le accept cu inima deschisa.

    Te pup si eu!

    ReplyDelete