Thursday 19 January 2012

My boyfriend rocks!

   Care sunt cele doua mari chestii cu care v-am innebunit la cap? Mmmmm? Christmas of course :))) siiiii iubitul meu. Da, el dupa cum a constatat si o cititoare a blog-ului meu, este o prezenta constanta pe aici, daca nu in poze, atunci prin povestirile mele, respunsurile date de mine la comentariile voastre, adicatelea cam oricand si oricum il aduc in discutie :)) Don`t worry fac asta si in viata de zi cu zi, deci nu sunteti singurii pe care ii frec la ridiche :))
   Nu ca ar fi un Prince Charming or something, nu este iubitul perfect, sa ne intelegem :D (Puiu, cand citesti aici sa stii ca tot ce am de spus are chiar un rationament si I don`t mean it ok? :))) Don`t hate me!) cei apropiati stiu asta, stiu cat ce ciondanim si  cat ne spurcam in privat dar printre tonele de defecte - nu ca eu nu as avea :p asta o zic asa ca siiigur o sa citeasca si el :)) - are si calitati care ma fac ca in loc de o falca in cer si una in pamant, sa afisez un zambet larg si dulceag ca Zana Maseluta. Printre aceste calitati astazi o sa va povestesc despre doua dintre ele: creativitate si dorinta de a ma multumi. Sa o lasam pe prima la o parte si sa vorbim despre cea de a doua si cea mai importanta :))) Glumesc! Are imaginatie, are potential in a face ceva care presupune a construi, a mesteri, a modela lemn, pal, de a face mici (sau mari) chestii utile, de a face ceva cu mainile. Mai greseste pentru ca nu are tot ce ii trebuie, ori din neatentie, caz in care scorpia (that would be me.... m-am autointitulat astfel banuind ca asa ma vede el uneori) il despica pe toate partile si il scoate din minti dar apoi tot el vine la scorpie si ii multumeste pentru ca l-a dezmeticit din somn :))
   A doua calitate si anume ca vrea si ii place sa ma vada multumita este bineinteles total in avantajul meu and it`s my favourite :)) Muahahahahaha!
   Imbina cele doua calitati si vei obtine proiecte originale si folositoare facute just for me. Ultima sa inventie? Eh, mai intai trebuie sa fac o mica paranteza. Acum doi ani, de ziua mea, mi-a facut cadou un laptop mic si dragut! Love at first sight! Il purtam cu mine si la servici, stateam cu el in pat, la baie (mmmda...),  eram obsedata de el. Pana cand, ce sa vezi, i s-a stricat mufa de alimentare si un coleg de-al lui s-a oferit sa ajute dar instead a complicat totul cand a decis ca pentru a lipi mufa sa foloseasca SUPERGLUE!!!!!!!!! Jesus! Come oooooon! Really? Superglue? Great! Acum  nici macar un mecanic nu se mai baga sa mi-l repare :( Asa ca a stat laptop-utul meu pe bara 1 an si abia saptamana aceasta IN SFARSIT un nene doctor de calculatoare si laptop-uri cu maini magice l-a facut bine. Yeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
   Sa revenim acum la chestia de care va spuneam mai sus. Ce s-a gandit iubitul meu? Cum sa stau cu el in pat dar sa nu ii tot indoi mufa? Un suport. Bine, bine dar nu orice suport, unul care sa nu ma deranjeze la picioare si sa imi faca statul in fata laptop-ului muuuuult mai usoara. Wanna see it? It` my new baby and I looooove it! Chiar acum, in acest moment cand tastez, il folosesc ;;)
 

   Sunt nedespartita de muzica asa ca atunci cand eu vreau sa ascult muzica iar el nu, imi pun castile si ma bucur de melodiile mele. La, la la!!!


   Say hello to my little friend... my laptop friend that is :))


   Nici cand stau la laptop nu ma despart de cosmetice :)) Glumesc! Motivul pentru care acele doua rujuri sunt pe suport este ca tocmai imi verificam comentariile. O cititoare ma intrebase ce ruj am folosit in penultima postare si cum eu folosisem nu unul, ci doua, le-am luat din my lipstick bag, unde sunt depozitate toate rujurile pentru a-i spune cum se numesc :)


   Dupa cum se vede si in pozele de mai sus, este un suport care iti garanteaza confortul, este pratic, rezistent and the best thing about it, se poate lua de acolo cand nu ai nevoie de el.
   Poate avea mai multe intrebuintari: 


  1. suport de laptop
  2. masa pentru scris
  3. masa pentru a manca in pat
  4. masa pentru a lucra la diverse proiecte handmade
    Iar lista poate continua...

   Deocamdata eu l-am mai folosit pentru: 






   Pupaceala pentru Taz! :p


   "Hello ladies! Call me!" :))) Mare Casanova!


   Fetelor, sper ca v-a placut noul meu suport, trebuia sa ma laud pentru ca sunt mandra de gestul iubitului meu si de cum a iesit micul sau proiect.

   Va pup si ma duc sa ma culc ca deja incep sa nu mai vad tastele.

   Pe curand...

8 comments:

  1. Wow felicitari iubitului tau pentru inventie si indemanare. Si felicitari si tie pentru ca esti asa cum esti si meriti tot ce e mai bun!
    Mereu ma emotionez cand aud povesti ca a voastra!
    Sa va iubiti mult!

    ReplyDelete
  2. Multumim,Oana!Sa ne iubim si sa ne si intelegem pentru ca uneori iubirea nu e suficienta desi pare ciudat ce zic dar o zic din experienta ;)

    O sa mai pun poze cu ce a mai mesterit el de-a lungul timpului.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ce mi-a placut postare aceasta, super amuzanta si draguta, am citi numai cu zambetul pe buze.
    In afara de asta, ce sa mai zis, indemanatic tare iubitul tau, imi place foarte mult ideea si rezultatul. Numai aprecieri din partea mea, sa il folosesti cu placere (suportul)!

    Pupici!


    P.S Ce dragalas e Taz!! :D

    ReplyDelete
  4. Super super su8per ::X:XX:...si eu vreau :X :D:D....te poop :*:*:*

    ReplyDelete
  5. Simona,

    Si eu am ras cand am citit ca ai specificat in paranteza ce sa folosesc cu placere desi il "folosesc" cu placere si pe iubitul meu :)))

    Te pup si multumesc pentru toate laudele!A fost bucuros sa vada ca place munca sa.

    ReplyDelete
  6. Doda,

    Ma bucur ca iti place suportul.In legatura cu ce ai spus ca ai vrea si tu unul,se poate aranja.Daca iti doresti sa faca unul si pentru tine,vorbim mai multe in privat.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. e chiar util!:D placeeeeeeeeeeeeee!!! :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

    pup dulceata!:D

    ReplyDelete
  8. :) Thanks!Kisses and hugs for the beautiful Monique! :)

    ReplyDelete