Wednesday 11 January 2012

Leapsa muzicala

   O stiti pe Oana? Are un blog intitulat hazliu Gene False si Prajiturele, pe care va invit sa il accesati caci veti descoperi o fata frumoasa atat la exterior cat si la interior. Desi are unghiile foarte lungi si este mereu ingrijita si pusa la punct, nu se da in laturi de la a fi o gospodina pe cinste! 
   Fiind o fire foarte amabila si deschisa, am intrat in vorba, ne citim reciproc si de curand mi-a dat o leapsa de facut. Am citit pe blog-ul ei despre ce este vorba si am incercat sa gasesc si eu cate ceva de postat pentru aceasta tema interesanta si nostalgica, as spune eu.
Daca nu stiti care este cerinta, ei bine va invit sa va uitati mai jos si cu siguranta veti intelege.

   Tatu - "Nas ne dogonyat"



   Linkin Park - "In the end"



   Daft Punk - "One more time"


   
   Iio - "Rapture"


   Tot nu v-ati prins? Melodii vechi care iti mai plac si in prezent! :)

   Nu sunt doar astea dar sunt singurele de care imi amintesc la ora asta. Ce pot sa va mai spun este ca in "tineretea" mea ascultam rock, house, hip - hop si nu numai bineinteles dar am avut fazele mele in care aceste genuri muzicale predominau in mintea mea :)) Bunica imi spunea :"Tu ai asa un corp frumos si porti hainele astea lalai. De ce mama?" :p Frumos sau nu, asa era moda domne! Aveam pantaloni largi, unii furati de la tata, bluze si tricouri la fel de mari, parul mi-l scurtasem muuult, ma dadeam cu gel, ochii ii faceam cu un contur negru si adormeam pe astfel de muzica. Duduiau peretii, eram in lumea mea dar ai mei m-au inteles si cumva mi-au acceptat nebuniile de atunci.
   Cat mai dansam si cat imi doream sa fiu "cool" precum erau alti colegi din liceu. Colegi care, abia mai tarziu, am inteles ca nu merita admiratia mea si cred ca abia atunci am inceput sa o iau pe drumul meu si sa caut sa fiu eu insami. Incet, incet, fara sa fac vreun efort, am descoperit care este stilul care ma reprezinta si cum imi place sa ma imbrac, ce muzica imi face bine si ce atitudine sa am. Totusi fara prostiile din vremea aceea nu as fi persoana de acum.

   Voi cum ati fost / sunteti in liceu?

   Pe curand...

5 comments:

  1. in liceu imi ziceau prietenii ca sunt 'roacarita' numai pt ca ascultam green day si formatiile pe care le-ai postat tu.a fost funny in liceu,a fost dragut,dar nu se compara cu perioada in care esti in facultate.

    ReplyDelete
  2. Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase :*:*:* Mi-ai facut ziua mult mai frumoasa, m-ai facut sa zambesc mult :):):)

    Sa stii ca m-am regasit in totalitate in articolul tau. Asa eram si eu in liceu. Purtam niste blugi superrr largi si ascultam melodii de acest gen :)) Bineinteles, ca mi-am revenit :))

    Te pup dulce si te imbratisez :*:*:*

    ReplyDelete
  3. Pentru mine facultatea a fost o experienta pe cat de aiurita,pe atat de goala... Nu mi-am facut prieteni,decat cunoscuti si nici nu a fost asa cum imi spuneau parintii despre perioada lor din facultate.Dezamagire!

    Te pup,Cupcake!

    ReplyDelete
  4. Nu ai pentru ce,Oana!Le-am spus cu sinceritate.Chiar ii spuneam si iubitului meu despre tine ca desi nu ne cunoastem decat virtual si nici asa foarte bine,imi pari o fata buna si apreciez ca esti pozitiva si nu arunci cu noroi cum fac multe persoane pe internet.

    Nici nu stiu ce sa mai cred,semanam la foarte multe chestii si asta nu poate decat sa ma bucure.

    Te pup si eu si multumesc pentru aceasta leapsa!

    ReplyDelete
  5. Te pup si te imbratisez cu drag!:*:*:*>:D<

    ReplyDelete