Tuesday 17 January 2012

Grey winter dress and pinkish brown make-up

   Hey! Ieri a nins! :) Yeeeeeey!!! Dar nu a tinut mult si azi nici nu se mai cunoaste... Buuuuuuu!!!! Apropos de iarna, voi mai aveti pomul de Craciun? Noi l-am avut pana saptamana trecuta si daca era dupa mine l-as mai fi avut mult timp dar tinand cont de faptul ca stau in casa iubitului meu, s-a hotarat deja... Cand se insera, porneam instalatia de beculete din el si mai prelungeam senzatia de sarbatoare care a trecut prea repede. 
Astazi am sa postez cateva poze cu o tinuta de acum o saptamana si ceva, de aceea veti vedea un pic din pomul nostru in doua dintre poze.








   Cizmele aveau franjuri lungi pe care eu cu multa pofta si pricepere le-am taiat! Muahahahahahaha! Acele franjuri subtirele, frumusele, trendy si cum mai vreti voi sa fie, au fost retezate de lama foarfecei mele. Muahahahahaahaha! Cata cruzime! Sincer, erau inutile, chiar nu imi placea cum se vedeau so I had to care acer of it! Muahahahahahaha! :))))


    M-am gandit sa va arat si machiajul desi nu a fost cine stie ce chestie, adica in poze nu arata wow dar mie una mi-a placut. Am combinat bej deschis cu roz si am accentuat putin cu uuuun pic de maron deschis. A iesit ceva care mi-a ads mainte de un desert pe care l-am mancat acum ceva timp dar al carui nume za daca il mai tin minte :))) Buzele au fost evidentiate cu o nuanta de Barbie pink.


    (poze facute cu si fara blit, in lumina artificiala)

 




   Rochie - A&P
   Helanca - Fc Elenor Fshion Club
   Dresuri - No name
   Cizme - Red lips
   Cercei - No name

   Mi-am amintit de serile in care ma lasam dusa cu gandul, visand cu ochii deschisi, cand priveam bradutul din sufragerie si ma bucur ca am avut asa ceva. Intr-o lume a saraciei, a rapiditatii, a superficialitatii, a avea ceva ca asta, care pare atat de comun si banal, se pare ca este uneori un lux, alteori chiar ceva benefic.
Imi doresc ca toti oamenii sa aiba ceva care sa ii tina cu picioarele pe pamant, ceva care sa le reaminteasca de copilarie, sa ii ajute sa se detensioneze ori sa fie ei insisi... chiar daca acel lucru este poate ceva nesemnificativ, in ochii multora....

   Va pup si va urez o noapte cat mai buna!

   Pe curand...

10 comments:

  1. imi place rochita si machiajul!si eu am inceput sa port rochite groase iarna numai de anul acesta,si le ador!:)

    ReplyDelete
  2. Te desparti foarte greu de Craciun :)Sa stii ca imi era dor de postarile tale!
    Esti foarte frumoasa in poze!
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Iubito, tu esti o frumoasa, ai un corp frumos, te imbraci super, insa (daca-mi permiti, desigur), as vrea sa-ti dau un sfat. Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, nu asta e intentia, insa nu inteleg de ce depasesti conturul buzelor cu ruj. Tu ai niste buze foarte frumoase... Inca o data, sper sa nu fie cu suparare!:-s

    ReplyDelete
  4. Ce-mi place noul aspect al blog-ului:X:X
    Nu se mai incarca greu, acum chiar este o placere sa te citesc mai ales ca esti super amuzanta:))
    Ai dreptate cu ce ai zis in final, chiar avem nevoie sa ne aduca uneori ceva/cineva aminte.
    PS:Ce ruj ai folosit? Arata foarte bine.
    Te pup:*

    ReplyDelete
  5. Cupcake,

    Eu purtam aproape numai pantaloni iarna (boring!!!) dar de cand am descoperit rochiile de iarna e fantastic pentru ca sunt si feminine,tin si de cald,sunt si frumusele.

    ReplyDelete
  6. Multumesc,Oana!

    Greeeeu,greeeeu!V-am ametit cu Craciunul! :))

    ReplyDelete
  7. Nu as avea de ce sa ma supar decat daca nu ar fi adevarat,observatia ta este foarte corecta,depasesc conturul buzelor!Vinovata de acest delict estetic :)) Insa am o scuza penibila:imi urasc buzele subtiri si mici!Stiu ca e interzis acest truc dar mi-e foarte greu sa ma despart de el caci fara contur nu ma simt destul de ok.In poze,mai ales cele cu blit se vede ca naiba poate dar in real life arat decent :p si in sfarsit par si eu om :))) Ce vrei,am si eu frustrarile mele :)))

    Te pup si iti doresc o seara frumoasa ca tine,Miss S! :*

    ReplyDelete
  8. Sunshine,

    Iti multumesc!Daca am primit si aprobarea ta atunci chiar simt ca am facut alegerea potrivita cu noua tema.Ma bucur ca esti multumita!

    Rujul,eee...eu mereu fac diverse combinatii ca sa obtin nuante noi, nuante aiurite dar cum nu tin la firma,nu de putin ori se intampla sa folosesc inexpensive stuff,care nici nu sunt prea cunoscute.
    O sa iti spun totusi ce am folosit ca poate gasesti.
    Mai intai am aplicat un ruj de la Golden Rose nr 80 care este lila si apoi am pus peste un alt ruj rosu ca sa iasa un roz ca cel din poze, Luoys cu vitaminele A si E (care miroase delicios a capsune) nr 901.

    Sper ca te-am ajutat cat de cat!

    Te pup

    ReplyDelete
  9. dragamea,imi place ca ai schimbat aspectul blogului,e mai usor de citit.imi place de tinemult,nu te cunosc[inca],dar simt ca esti o persoana deosebita.puup

    ReplyDelete
  10. Doamna,avand in vedere ca va apreciez desi nici eu nu va cunosc,ma simt magulita de cuvintele dumneavoastra.
    Va pup si va multumesc!

    ReplyDelete