Saturday 21 January 2012

Colorful cat-eye

   Mixing colours is so exciting! A combina hainele, accesoriile, fardurile dar si piese de mobilier, decoratiunile, cand vine vorba de a face amestecuri de culori, parca revenim in copilarie si deschidem usa catre un taram magic. Totul in mintea noastra prinde proportii gigantice, totul sclipeste, nu exista limite. Redescoperirea jocurilor este un dar de care oricine trebuie sa invete sa se bucure. Acum cateva zile asa am facut si eu, cand pornind de la o idee am ajuns sa realizez un  machiaj total diferit de tot ce mai facusem pana atunci. Am creat un look sexy, cu accentul pus pe ochi. Am alaturat culorile asa incat sa dau impresia ca ies una din cealalta, pe alocuri sa para ca sunt impletite. Astfel am obtinut ceva original si deosebit, foarte interesant pentru mine pentru ca nici eu nu stiam unde va duce acest proces. Am facut multe poze in lumina soarelui incercand sa surprind toata paleta de culori. Daca vreti sa vedeti mai bine micile detalii cu schimbarile neasteptate ale nuantelor, va sfatuiesc sa dati click pentru a mari.
    Buzele le-am conturat cu o nuanta de maroniu deschis si le-am umplut cu un ruj rosiatic pentru acel efect de plump lips.
   Pentru ca forma rezultata mi-a sugerat un cat-eye, am completat look-ul cu o tinuta corespunzatoare, pe care ati vazut-o in postarea Cina cu peripetii. Daca tot am ajuns in acest punct, am zis de ce sa nu fac ceva diferit si cu parul? Asa ca am aranjat in asa fel parul incat sa para ca am un breton mai lung spre partea dreapta. Intr-adevar a change! Mi-a placut cum se vedea si mi-am amintit de acum doua veri cand chiar aveam un breton sau de anii copilariei cand aveam breton drept pe toata fruntea :)










   Lumina soarelui deja incepea sa dispara...







   ...asa ca am dat fuga la baie, in fata oglinzii. Credeam ca nu am reusit sa fac poze bune si am vrut sa vad daca se va vedea mai bine cu blit. Pana la urma, cand am descarcat pozele am vazut ca cele de la lumina naturala iesisera bine. Dar daca tot le-am facut si pe acestea, am zis sa le pastrez si sa vi le arat ca sa vedeti si la lumina artificiala nuantele.






   Sper din suflet sa va placa mica mea inventie de mixing colors :)

   Va doresc o zi plina de culori pentru a indulci albul zapezii. Apropos... nu-mi vine sa cred ca ningeeeeeeeeee!!!!!!! Si nu doar 3 - 4 fulgi, chiar ninge ca lumea si s-a si depus. Fingers crossed ca sa nu fie cald maine si sa se topeasca! :( Vreau si eu sa ma dau cu sania, sa ma joc cu bulgari, sa alerg, sa ma plimb si sa ma bucur de pufosenia rece asa ca va roooog nu va rugati sa nu mai ninga ok? Do it for me chiar daca urati zapada :)) Dau pupici la schimb :* :* :* :* ............... :* :)) 

   Weekend placut!

   Pe curand...

13 comments:

  1. foarte frumos! si coafura si machiajul!! pup

    ReplyDelete
  2. wow!!!!arata bestial!te-ai supara daca as incerca sa fac si eu machiajul asta?adica sa ma inspir din machiajul tau?

    ReplyDelete
  3. Cupcake,

    Sa ma supar?As fi flatata!Dar cu o conditie,sa ma lasi sa pun poze cu cele doua machiaje aici :) Ce spui?

    ReplyDelete
  4. Modniza,

    Va pup si eu!

    Multumesc,m-am straduit putin dar in final m-am simtit bine cand am vazut ce a iesit.

    ReplyDelete
  5. E foarte frumos machiajul si-ti sta atat de bine! :)

    ReplyDelete
  6. Iti multumesc,Di! :) Iti doresc o duminica excelenta!Te pup!

    ReplyDelete
  7. Ce scumpa esti in ultima poza! Este foarte frumos machiajul realizat de tine.
    Sa te bucuri de zapada si pentru mine :)
    Te pupic!;):*

    ReplyDelete
  8. Mercic,Oana! :p

    Deja s-a cam dus din zapada si nici nu mai ninge.A mai fulguit ieri putin dar acum e soare si mai mult ca sigur o sa se topeasca.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. iti sta foarte bine cu parul asa :)

    ReplyDelete
  10. e super! si coafura o ador!!!! iti sta foarte bine:D

    ehm, oricum iti sta superb cu orice pt. ca esti o dulce si o frumoasa!:D
    te pup si imi cer scuze ca ti-am neglijat blogul!

    ReplyDelete
  11. Hey,Monicut!

    Nu e nici o problema!Doar nu o sa iti pui viata pe pauza ca sa stai pe internet.Am si eu zile cand prefer sa imi rezolv treburile si las la o parte orice altceva.

    Te pup si merci!

    ReplyDelete