Friday 20 January 2012

Cina cu peripetii

   Alaltaieri am pus fata mea care spune "Nu ai incotro, trebuie sa iasa ca mine!" si l-am intrebat pe iubitul meu unde mergem astazi pentru ca noi ducem o adevarata lupta in privinta acestui subiect. El spune ca nu vrea sa iasa, eu spun ca abia astept si ca nu mai pot sa stau o secunda in casa, el zice ca nu il inteleg, eu ii spun ca el nu ma intelege pe mine :)) Si uite asa ne tot invartim in jurul aceleiasi probleme de 5 ani cat avem impreuna. De ce? Pentru ca el este o fire mai inchisa iar eu nu, pentru ca are mult mai multe temeri decat am eu vis-a-vis de relatiile interumane si pentru ca, din cate am inteles, oricum barbatii sunt mai inclinati spre a hiberna in barlogul lor indiferent de anotimp. Barem ursul sta acolo doar iarna dar ei s-a izola de lume tot anul! :)) Stiu ca exista si exceptii, asa cum exista in orice, nu ma refer la acei golani care ar sta non-stop cu "tovarasii" la colt de strada sau prin cluburi, ci la barbatii normali la cap :)) , care simt nevoia sa se relaxeze la o plimbarica in natura, sa mai bea un ceai nu numai in bucatarie, sa mai vada un film in oras. Ap[ropos de asta, mesaj pentru barbatii potatoe couch, lasa-l incolo de torrent, iroseste bani si uita-te la el la cinema, chiar daca peste doua saptamani il gasesti pe net :)) Uneori mai merge sa facem si din astea, ca nu ne va da viata peste cap! Hai sa ne mai si rasfatam din cand in cand!

   Sa revenim la ce incepusem sa va povestesc mai sus. Il intreb eu unde merge si el ca un ingeras rosteste vorbele magice "Eu -am gandit sa mergem undeva unde am mai fost, ne-a placut si am zis ca revenim!" Yeeeeeeeee! Mergem la restaurantul chinezesc! Bine ideea asta nu i-a venit asa brusc si pentru ca e el un dragut. Nooooooo! Intentia de a merge acolo a venit in urma crizelor mele de isterie, a batutului din picioare si a tavalelii pe jos strigand : " Mi-e pofta de mancare chnezeascaaaa!!!" Bine, hai ca nu a fost chiar asa dar am amintit de vreo doua ori ca mi-ar placea sa mai mananc ceva buuuun de acolo.

   Nu stiu cum s-a intamplat ca alaltaieri am facut un machiaj pentru blog, pe care nu l-am mai sters si m-a si gandit la o tinuta care sa se potriveasca. Apoi a venit el cu ideea deci la fix! 

   Am pornit spre Plaza si eu i-am sugerat sa parcheze in parcarea subterana. Am gasit un loc, destul de aproape, Silviu a retinut numarul (232), am inchis masina si ne-am indreptat catre intrarea in mall. Habar nu aveam pe unde, ce si cum, zici ca veneam de la Dalga si ca nu mai vazusem asa ceva in viata noastra :)) Luam noi liftul si pana sa apuc sa ma uit si eu la butoane, il vad pe el ca apasa pe unul dintre ele, asa la intamplare. Iesim, ne uitam in dreapta, ne uitam in stanga, pustiu. Scari si cam atat. M-am luat dupa el si am urcat vreo 3 etaje (cred) si nimerim noi intr-un hol mare, tevi, usi, din nou pustiu. Normal, nimerisem pe scarile de urgenta. Zic "Mai, cu tine ne baga astia la zdup pentru ca suntem in zone interzise". Radem noi si pana la urma gasim intrarea in mall. Pfiu! La restaurant totul bine si frumos, platim si plecam spre parcare. Ne uitam de la departare si nu se vedea masina, ajungem la 232, alta masina. Ooook! Cautam pe acolo, poate am incurcat numarul. Nimic! Silviu deja intrase in panica. Ni s-a furat masina. El intra repede in panica in situatii din astea. Incerc sa il linistesc asigurandu-l ca nu se are cum sa fie asa si ca poate nu suntem unde trebuie. Asa a si fost. Numarul locului de parcare era ok, doar ca noi eram la alt nivel :)) I-a venit inima la loc, a reinceput sa respire si am ras din nou de intamplare. Peripetii, un pic de emotii dar acum ca a trecut zambim si ne amuzam :p 
Si e cazul sa zic din nou "Men!" Sa te mai iei dupa ei, ziceti si voi?! :))

   V-am ametit destul! sa trecem la poze. Mai intai tinuta: jacheta neagra cu cordon in talie, nasturi, guler si mansete din blana artificiala animal print, colanti imitatie piele, pantofi si jambiere. Un set de argint cu sidef.


   E neclara poza dar nu dati cu rosii. Eventual dati in fotograf :p Pandantivul din poza de mai jos este exact cum sunt cerceii, asa ca va faceti voi o idee daca poza asta e nereusita.







   Sunteti in imposibilitatea de a gasi cizmele potrivite pentru o tinuta? Poate nu aveti deloc cizme, poate v-ati saturat de vechile cizme, poate pur si simplu nu va plac cizmele? Incaltati o pereche de pantofi de toamna sau chiar de iarna si peste purtati jambiere ca si cand ar fi o continuare a lor. La fel puteti proceda si cu cizmele. Daca doriti alte cizme dar nu aveti destui bani pentru a cumpara unele noi sau poate aveti chef de ceva original, incaltati cizmele si peste ele trageti jambiere. Va sigur ca veti avea un look unicat si este suficient sa schimbati jambierele (culori diferite, forme si materiale diferite, modele diferite) si gata, aveti mereu alte cizme ;)


    Vedeti ce aveam eu de fapt in picioare? :)



    Continui cu poze din mall si restaurant.



   Silviu a comandat ca si data trecuta pui shanghai si salata de castraveti iar eu am vrut pui de balta si salata de alge de mare.



   Nu mai mancasem pui de balta de cand eram mai mica si imi facea mama. Miaaaaaaammmmm!!!!


   Am mai luat ceai de iasomie. Lui i-a adus zahar (desi nu l-a folosit deloc), eu am cerut miere.


    Mi-a placut ca nu ne-au dat niste simple pliculete de ceai, ci ne-au servit frumos pe un suport de lemn (pe care Silviu l-a analizat amanuntit ca sa il reproduca), unde era asezat ceainicul cu planta inauntru.





   A fost ca un balsam ceaiul pentru stomacelele noastre pline :)

   Imediat dupa ce am terminat de macat ne-am si ridicat de la masa, era ora de inchidere. Am coborat pe scara rulanta de data aceasta si chiar in dreapta sa am vazut un mic peisaj pe care nu m-am putut abtine sa nu il fotografiez.



   Pietre, pietris, craciunite, plante si ceva care imita scorbura de copac din care curgea apa.



   Dupa aceasta masa copioasa se cerea putina miscare pentru a arde din grasimile nesanatoase care se pun prin diverse locuri seara cand digestia este lenesa. Asa ca ne-am dus acasa, mi-am pus un fular si alta incaltaminte mai comoda si am luat-o usor la pas prin imprejurimi.


    Ca la aproape oricare plimbare, iar ne-am facut un prieten patruped, de fapt o prietena. Nici macar nu ne uitam la ea dar ne-a simtit de la departare, a venit spre noi si ne-a salutat asa cum stie ea mai bine sarind u labutele pe noi. Ne-a condus pana la scara si eu tot nu reuseam sa ma despart de ea asa ca am incercat macar sa o ajut cumva. Ma dat o fuga pana in casa si cand m-am intors ear tot acolo, se asezase si se pare ca astepta cumintica.  I-am dat 3 felii de sunca de pui si i-am pus intr-o casoleta putin laptic sa bea. Am mangaiat-o, mi-am cerut iertare ca nu o pot lua in casa la caldurica, ea chiar ar fi vrut sa inte in scara blocului. M-am mai uitat la ea si am intrat in apartament trista...







   ("Ma mai stresezi mult cu blitul ala?")

   O frumusete de fetita cu blanita in doua nuante contrastante (crem si negru) si codita stufoasa. Un suflet mare cu ochi migdalati si nasuc umed si curios.

   Voi aveti caini pe langa bloc sau chiar in scara blocului? Obisnuiti sa mai dati de mancare, apa  sau sa le oferiti un presulet, animalelor fara stapan?

    Am fugit la somn ca iar m-a prins ora 2!


   Jacheta - cadou de la mama (o am de mult dar fiindca obisnuiesc sa tai etichetele la majoritatea hainelor, nu stiu firma)
   Colanti - PNK
   Pantofi - Patricia Rigotti
   Jambiere - No name
   Set accesorii argint cu sidef - cadou de la tata




   Pe curand...

9 comments:

  1. Si noi am patit scena cu masina in parcare =)))) N-o sa uitam toata viata povestea aceea! Eu eram la un pas de a izbucni in plans :))

    Puii de balta sunt preferatii mei :D Nu am mai mancat demult si mi-ai facut mare pofta acum :)

    Te pup dulce :*:*:*

    ReplyDelete
  2. sa vezi faza tare:am intrat data trecuta pe blogul tau de pe mobil(am un nokiae63 cu tastatura ca de pc) si vad postarea cu masuta pt laptop.ma apuc eu sa-ti scriu ditamai comentariu(am stat vreo 8 min sa ma chinuiesc cu telefonu) si dau pe 'publish' si ghici ce?nu m-a lasat sa il public!daca vrei sa intrii pe blogger cu mobilu iti trebe nush ce aplicatie speciala.suuuuuuuuper,nu?am fost atat de incantata!
    revenind la postarea de azi:uuuu lookin hot!:D
    eu ADOR mancarea chineazeasca si tocmai m-am trezit cu o foame de zile mari,si am ramas si fara bani de vreo 2 zile,cred ca eu+prietenul meu mai avem 80 de bani deci...stau,suspin si sper sa aouc luna asta sa mananc la chinezi:(
    Weekend placut!

    ReplyDelete
  3. Eu sunt mai ponderata la faze din astea pentru ca stiu ca trebuie sa iasa bine pana la urma.Nu sunt neaparat optimista de fel dar uneori sunt calma si sper in finaluri fericite :)

    Cand i-am spus mamei ce am mancat,mi-a promis ca o sa ia sa imi faca si ea acasa.

    Te pup,Oana!

    ReplyDelete
  4. Merci,Dia!
    E unghiul favorabil :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Cupcake,

    Banuiesc cat de frustrant trebuie sa fi fost dar nu pot sa nu ma amuz totusi de intamplare, e faza de film :)) Oricum apreciez efortul de a incerca sa comentezi pe blog :*

    Apropos de bani,nu stau singura,nu trebuie sa ma intretin singura dar o vad pe mama cum se chinuie sa se descurce.Oricat i-ar fi de greu tot reuseste sa ramana tare pe pozitii si din cand in cand imi mai face cate o supriza desi cu banii aia ar fi putut sa ia ceva pentru ea...

    Te pup si sper sa reusesti sa rezolvi probemele financiare!

    ReplyDelete
  6. daca e vorba despre povesti cu catelusi de pe strada...ehee! am muuulte povesti in buzunare! :) pe Mita o stii, tot de pe strada este, o am de mititica. am facut cu Cristi custi pt cateii care au stat pe langa noi, mancare din belsug etc. :)

    ReplyDelete
  7. Vaaai! esti originala!!! Ador cum iti sta in tinuta astaa!:X:X:X:X:X:X:X u're sooo pretty!!!

    iar cutu:D e asa de scump:X

    pupici:D o seara minunata sa ai:X

    ReplyDelete
  8. Chiar deloc,nu este ideea mea de a pune jambiere peste pantofi,am vazut-o la o tipa acum cativa ani,mi-a placut,am bagat-o la cap si am asteptat momentul potrivit ca sa o pun in aplicare :)

    Te pupacesc si iti urez o sambata frumoasa,Monicut!

    ReplyDelete