Wednesday 21 December 2011

Statement earrings

   Imi pare rau si imi cer scuze pentru ca nu mi-am tinut cuvantul de a face doua postari ieri. Am avut niste probleme cu stomacul si nu mi-a stat capul decat la ce sa mananc ca sa nu se agraveze situatia, ce sa beau, cum sa ma relaxez ca sa ma linistesc. Apoi pe seara a trebuit sa ma duc la posta sa trimit un colet cu cateva cadouri pentru prietenii nostri din Medgidia, pe care le veti vedea si voi dar doar dupa ce le vad ei. Daca postez aici, Daniela, siiiiiigur se va uita si nu vreau sa stric supriza. M-am intalnit si cu mama, nu am stat decat cateva minutele impreuna pentru ca eu mai aveam de asteptat la coada pana sa imi vina randul la ghiseu iar ea trebuia sa plece sa isi rezolve treburile ei. Cand am ajuns acasa am mancat niste orez si am baut ceai de menta, de fapt exact ce am baut toata ziua. Pe la ora 22 aveam de gand sa ma pregatesc de o postare dar m-am asezat pe pat sa ma odihnesc si dusa am fost pana la ora 4 a m. Evident ca nu am mai putut sa adorm la loc ca asa sunt eu, daca ma trezesc pentru cateva minute, somnul pleaca definitiv.

   Vreau sa postez o tinuta si apoi mai tarziu, daca nu mai apar complicatii cu sanatatea, o sa postez iar.

   In seara cand am facut pozele acestea am fost prin centrul orasului. Cand m-am intors m-am intalnit cu iubitul meu chiar in apropierea blocului si nu am mai intrat in casa, am mers la o plimbarica de jumatate de ora. Deseori cand ies pe undeva imi fac prieteni patrupezi iar de data aceasta am cunoscut o catelusa frumoasa care imediat a sarit cu labutele pe mine. Mi-a murdarit ea un pic bluza, pentru ca avem manecile de la cardigan suflecate dar nu m-am suparat. Doar mi-a parut rau ca trebuia sa ii spun la revedere si ca nu o pot lua in casa :(


   Helanca gri deschis, leggings gri inchis (stiu ar fi mers o bluza mai lunga dar mie una imi place sa incalc aceasta regula si sa port si ceva scurt asa ca sorry daca unora li se pare vulgar sau nepotrivit, eu asa ma simt bine), jambiere negre din lana cu ciucurasi, cizme negre cu toc inalt. Ca accesorii am avut o pereche de cercei mari care au fost, zic eu, piesa statement a tinutei. I-am luat de la Avon si sunt tare mandra de ei, sunt singurii de genul acesta. Am mai purtat un inel si cam atat. Nu am vrut sa fie ceva incarcat, de aceea m-am oprit la atat cu accesorizarea.




   Observati pata aceea de pe mana mea dreapta? Mmmmhhhmmm, o mica amintire de la catelusa despre care v-am spus mai sus :p
   Ah si daca se vede ceva ciudat pe bluza, mai sus, pe maneci, sunt cutele bluzei de dedesubt. V-am zis ca sunt friguroasa, doar nu va asteptati sa fi pus pe mine numai helanca aia subtire ca o foita de tigara nu? :))






   Un preview pentru urmatoarea postare ;)


   Cerceii am uitat sa ii fotografiez atunci de aproape, asa ca i-am "tras in poza" acum cateva minute.




   Inelul acesta este printre cele mai originale pe care le am, este daruit de mama si nu stiu de ce dar cand il port imi da o stare de bine. Te pomenesti ca o fi vrajit :))


   Mai tineti minte manichiura asta. Am avut-o pe unghii pana la sfaristul saptamanii trecute, mi-a tinut foarte mult :)

   Fetelor cochetelor, va pupa fata cu stomacul praf si sper sa ne recitim astazi :p

   Pe curand...

11 comments:

  1. Sper ca esti mai bine cu stomacelul :*:*:*
    Arati superb imbracata asa. Eu sunt cea mai mare iubitoare de colanti si sa stii ca rareori ii port cu o bluza lunga ;)) Pentru mine sigur nu esti deloc vulgara. Aceia care ii porti sunt fooooarte fumosi :X Eu am unii negri putin luciosi (poate i-ai observat in postarea de la Strasbourg) pe care i-am purtat de cateva sute de ori intr-un an :)) Sunt pur si simplu obsedata d ei. Mai ales ca aici, in Franta, nu gasesc blugi sau pantaloni care sa-mi vina bine. Au o croiala foarte aiurea pentru mine.

    Sa nu uit sa-ti spun ca imi place si restul outfit-ului: cizmutele si bluza. Si eu iarna port mai multe randuri de haine :)) Am si ''shtrampi'' dintr-aceea grosi pe care ii iau pe sub pantaloni :)) Sa nu razi de mine :D

    Te pup dulce si iti doresc o zi frumoasa fara dureri de burtica!

    ReplyDelete
  2. Imi place la nebunie inelusul!

    ReplyDelete
  3. E superb inelul..e foarte vesel intr-adevar. Insanatosire grabnica iti doresc:)Eu ma pun la curatenie ca mi-a venit si mie randul:P

    ReplyDelete
  4. Pffff scumpi!:* si eu am pbl cu stomacul :(nici nu stiu ce sa mai mananc de teama sa nu ma doara...:((

    uite eu iti recomand dicarbocalm :) :) si in rest mesele sa fie cam la aceeasi ora zilnic:) :( chiar imi pare rau ca te doare burtica pt. ca stiu cum e si sper sa-ti treaca repede!>:D<

    :D cerceii sunt superbi:D de inel numai zic:X
    manichiura o stiuuu:D:D:D e rezistenta:)

    :D

    iar la pozele cu make-up am ramas hipnotizata:)) serios :))

    abia astept postarea urmatoare!>:D<

    Te pup dulce:D

    aaaa... si miere cu ceai dimineata:D sa stii ca ajuta foarte mult:D

    ReplyDelete
  5. Oana,

    Cum sa rad de tine cand exact asta port si eu pe dedesubt;sunt un fel de dresuri dar groase.Am mai zis cum sunt eu:fata-ceapa,cu jde mii de straturi :)) dar cine nu intelege si critica,o sa inteleaga mai tarziu cand o sa ii doara una,alta.

    Colantii sunt super,foarte versatili doar ca daca indraznesti sa ii porti cu ceva mai scurt incep oamenii sa comenteze.Chiar ma irita treaba asta,sa isi vada de ale lor.Si asa nu ma simt sigura pe mine,macar cu mici artificii sa ma simt si eu mai sexy :))

    Multumesc!Of acuma de exemplu imi este greata desi am mancat cartofi copti in coaja :( Nu stiu ce am...

    ReplyDelete
  6. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine la burta. Sper ca nu ai mai pus mana pe ceva din farmacie...Sau poate ai mancat ceva ce nu era proaspat.Asa a patit o colega de facultate...a luat o placinta cu spanac de la o patiserie turceasca iar a doua zi mi-a zis ca nu s-a simtit bine.Eu am luat o placinta cu branza si stafide dar nu am patit nimic...oricum eu am stomacul mai "tare", pot sa mananc banane cu lapte si nu am nimic :)Un sfat nu as putea sa-ti dau pentru ca nu am avut probleme de genul asta.Oricum, fa-te bine caci vin sarbatorile si sa vezi acolo proba petru burticile noastre.
    P.S. imi place inelul,it's very special.(cred ca ar iesi mai bine in evidenta daca unghiile ar avea o culoare mai "cuminte":) ). Pupici.

    ReplyDelete
  7. Micky,

    Eu am stomacul rau dat peste cap si cand vine vorba de combinatii trebuie sa am foarte mare grija ca altfel risc sa stau pe buda 3 zile.

    Apropos de inel si manichiura,o aveam asa de ceva timp si mi-era mila sa o sterg pentru ca inca se tinea bine :)

    Te pup si imi pare rau ca nu am avut cum sa ma intalnesc cu tine!

    ReplyDelete
  8. Dia,ma bucur ca iti place!
    Spor la treaba si sa ai o zi frumoasa azi!

    ReplyDelete
  9. Pai asta e,Monica,eu nu am un program fix cand mananc.Dar chiar si cand aveam,tot existau probleme cu stomacul,altele dar erau.

    Am luat No Spa sau cum s-o scrie.De obicei iau ceva natural pentru digestie.

    Acum ma apuc de postare ca ieri am fost vai de mama mea...

    ReplyDelete
  10. Insanatosire grabnica!>:D< Este bun si No-Spa:) >:D<

    ReplyDelete