Monday 19 December 2011

One two,one two... Testing,testing!

   Nu ma pregatesc sa va cant la microfon :p Incerc sa imi gasesc cuvintele pentru a va vorbi despre testarea unui produs.Let`s try!

   I don`t know about you guys dar eu nu folosesc pentru dus doar gel ci si sapun. Se spune ca usuca pielea dar cred ca daca folosesti produsul potrivit things change in a good way. Nu, nu urmeaza sa afirm ca am gasit the one, sapunul care face exact ce ii trebuie pielii mele. O sa va povestesc totusi experienta mea cu unul dintre sapunurile folosite in ultimele doua luni. Spun asta pentru ca nu l-am folosit zilnic si de aceea a tinut atat de mult timp, as a matter of fact inca mai am puuuutin din el chiar si acum.
   L-am cumparat din Bamboo, acum ceva timp dar pentru ca am avut multe sapunuri, am incercat sa le termin pe acelea si sa il pastrez pe acesta pentru testare. Incepand cu data de 5 octombrie (a.c.) l-am pus in savoniera mea din dulap si m-am si spalat cu el in acea zi.
   Inca din start, o sa fiu sincera cu voi si o sa clarific un lucru: nu tot ce scrie pe eticheta este adevarat. Denumirea sa este Sapun de baie Aloe Vera calmant. Pe pielea mea nu a avut nici un efect de calmare, ba chiar a uscat-o, daca nu imi dadeam cu crema imediat dupa ce ieseam de la dus, pielea se descuama usor. Probabil ar trebui sa mentionez si faptul ca pielea mea de pe corp mai pateste asta pentru ca asa este ea dar am observat ca la anumite produse de curatare reactioneaza mai bine. Pun mai jos o poza cu ingredientele  si alte informatii ca sa va faceti o idee despre el. 


   Factorul determinant in alegerea unor produse consta atat in ceea ce scrie pe eticehat dar si in aspectul ambalajului. Cu cat este ceva mai frumos, cu atat mai atrasa voi fi si poate chiar il voi cumpara. I`m a sucker for that, what can I do?! :D La capitolul acesta sapunul acesta se incadreaza in standardele mele , unu  pentru ca sunt elemente naturale si simple involved si doi pentru ca forma sapunul mi s-a parut trust worthy.  Din nou sa exemplificam cu pozeeee!







Dupa cum ati putut observa in imaginile de mai sus, este ambalat intr-o folie din aceea alimentara, care se muleaza perfect pe orice suprafata, dedesubt are o savoniera facuta din lemn iar asta mi-a placut foarte mult. Panglica din rafie este detaliul that puts it all together. 


   Savoniera nu am folosit-o drept suport pentru sapun ci pentru alte chestii decorative pentru ca mi-a fost mila sa nu se deterioreze.

   Cand l-am desfacut si l-am tinut in mana pentru prima data, mi-a placut ca era compact, solid si ca avea un miros subtil pe care din pacate nu prea ma pricep sa il descriu, oricum nimic foarte spicy or perfumed.

   Avand acele mici tarate prin el am dedus ca este exfoliant si ma asteptam sa imi lase pielea ca de bebelus. Noooot! That didin`t happen! Prima bila neagra. I-am mai acordat o sansa si a doua oara am sperat ca va avea rezultate. Ei bine nu prea. Da, in contactul cu pielea, se simt acele tarate si parca ar avea un miiiinim efect de exfolinat dar nu e spectaculos. Cu toate acestea daca as fi folosit si buretel meu natural, atunci ar fi fost mai bine. In timpul folosirii sapunului m-am gandit sa renunt la asta ca sa vad daca pielea se curata datorita sapunului si nu a buretelui despre care oricum stiam ca face minuni.


   Am fost totusi multumita de faptul ca pe masura ce se consuma nu se rupea, chiar si acum cand este cam cat o cojita, tot il pot folosi, este destul de flexibil. Probabil unul dintre compusii sau il face astfel, habar nu am.

   Ca pret, affordable (7.99 lei) nu mai scump decat un sapun natural dar mai prost calitativ, evident.

   Nu imi pare rau ca l-am cumparat pentru ca asa am avut sansa sa descopar dezavantajele sale si bineinteles, pe viitor sa nu repet greseala de a tanji la el intrebandu-ma cum o fi si nici sa nu imi treaca prin cap sa il fac cadou. Nu este oribil, este un produs care nu m-a uimit, e normal just like other soaps. Ma asteptam sa fie diferit, mai bun, mai bland cu pielea, avand in vedere ca scrie pe el ca ar contine aloe vera si noi cu totii cunoastem foarte bine beneficiile acestei plante. Se pare ca nu este pentru cei cu pielea sensibila sau uscata. Eu una m-am limitat la a-l folosi pentru corp, in nici un caz pentru fata caci I`m pretty sure ca ar fi fost prea dur cu tenul meu.

   Fetelor, mai bine dati aceeasi suma pe un sapun 100% natural care nu numai ca nu va dauna dar va va incanta si simturile olfactive si va actiona where it`s suppose to.


   Until next time, vanilla kisses!

   Pe curand…

16 comments:

  1. Ce sincera ai fost ;)) Intr-adevar, ambalajul este destul de atractiv :X Pacat ca este doar atat :( Dar daca stam sa ne gandim, savoniera aceea face toti banii :d Deci n-ai avut ce pierde :)
    Pupici!

    ReplyDelete
  2. mie mi se pare ca e un sapun abraziv pentru corp.mi se pare f fain si chiar ieftin.eu l-as cumpara.

    ReplyDelete
  3. :D hah:D arata cute:)
    Te pricepi sa vorbesti despre produse.

    Pupici:D

    ReplyDelete
  4. Arata tare bine, e frumos si de cadou :D

    ReplyDelete
  5. Cupcake,l-am folosit cu placere dar nu a fost cine stie ce.Oricum ce am vrut sa spun eu aici este ca exista sapunuri mai bune la acelasi pret.E un sapun ok dar atat.

    ReplyDelete
  6. Daaa :)) Savoniera aia e partea cea mai misto :p
    Te pup,Oana!

    ReplyDelete
  7. Da,de aratat arata bine dar nu e ce m-am asteptat.Mi se pare mai bun cel de la Dove.

    Te pup,Monica!

    ReplyDelete
  8. Koko,este o idee buna de cadou atata timp cat persoana careia i-l oferi are o piele grasa,altfel e cam neinspirata alegerea.
    Oricum nici rau nu face,atata timp cat exista crema pe lumea asta,ne hidratam dupa dus daca sapunul usuca.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. savoniera e super, era perfecta, daca pot spune asa, daca avea si un grijal..nu imi gasesc cuvintele la ora asta.. ca sa nu permita sapunului sa alunece :)

    ReplyDelete
  10. Este aspectuos,nu am ce zice! :)

    Te pup,Anda!

    ReplyDelete
  11. Nici o problema,Miha,ela! :p Ai fost simpatica!

    Da,uite un alt dezavantaj la sapun,savoniera nu e prea practica.Bine,depinde si unde o asezi in baie,daca e pe o suprafata de unde nu are cum sa se duca in toate partile atunci sta,ca se mai uda lemnul acela,sapunul se mai lipeste de el...

    Te pup!

    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  12. Sapunurile naturale sunt foarte bune.. daca sunt naturale. Timp de 30 de zile, cat am facut El Camino, am fost pur si simplu nevoita sa folosesc sapun, sin nu gel de dus, asa cum eram obisnuita. Am o piele pretentioasa, asa ca imi faceam griji. Dupa sfaturile unora mai priceputi, am cumparat un sapun de casa, 100% natural, care nu avea cine stie ce miros, dar imi lasa pielea incredibil bine. Am incercat si in Romania, cand m-am intors. Nu am gasit nici macar unul care sa se apropie..

    ReplyDelete
  13. Sapunurile din comert pot avea ele ingredinete naturale si 90%,daca au si altceva artificial tot degeaba!Si eu as vrea sa renunt la sapunurile astea atragatoare,cu o falsa frumusete si false avantaje si sa ma orientez spre cele naturale dar e greu cand cei din jur(ma refer la cei din casa)nu iti impartasesc dorinta...
    Poti intra pe Breslo si o sa gasesti aclo o varietate de sapunuri naturale pentru toate tipurile de piele, pentru toate simturile olfactive si pentru toate buzunarele.

    Te pup si te mai astept pe la mine,Onuta!

    ReplyDelete