Sunday 11 December 2011

Intense red

   Miercurea trecuta am lasat lenea la o parte si l-am rugat pe iubitul meu sa ma vopseasca. Deja se decolorasese foarte mult si se si vedeau radacinile asa ca era nevoie de o remediere a situatiei. Pana acum nu prea am tinut sa fie mereu acelasi tip de vopsea, astfel ca am tot incercat diverse marci si nuante. De data aceasta am cumparat de la Syoss, se spune ca ar fi profesionala dar nu cred ca e chiar ca cea de la salon. Cutia contine ca mai toate vopselele: un tub de vopsea, un recipient cu solutie decoloranta, in care se amesteca cele doua, un balsam pentru fixarea culorii si instructiunile in care erau lipite manusile. Am stat cu ea pe par 30 de minute. Acolo scrie ca dupa ce trece timpul, trebuie sa te clatesti mai intai cu apa calda si abia apoi sa te samponezi. Am facut asa si la sfarsit, am aplicat balsamul, atat pe radacini cat si pe lungime si varfuri. Am lasat sa actioneze un pic mai mult decat trebuia, 4 minute in loc de 2 si apoi m-am clatit. Am strans parul intr-un prosop ca sa se zvante bine de tot si inainte sa il usuc, am pulverizat de cateva ori doar pe lungimea parului, keratina lichida.
   I-am aratat si explicat iubitului meu cum sa ma vopseasca pentru a scurta timpul aplicarii si pentru a-i usura munca, datile anterioare facea cumva haotic si de aceea ii lua si mult si nici nu se uniformiza culoarea peste tot. Acum am observat ca a durat mai putin pana m-a vopsit (apropos am folosit doua tuburi de vopsea) si arata si culoarea s-a imprastiat armonios, atat pe radacini cat si pe restul parului :)
   A iesit un nuanta inchisa de roscat dar asta este ceea ce mi-am dorit pentru ca dupa cateva spalari nu voi ajunge direct la acel saten-roscat, ci la un roscat mai deschis, mai intens, adica nuanta pe care o iubesc!!!













   Parul meu este pana un pic in jos de umeri iar un tub
jumatate ar fi ajuns dar pentru ca apucasem sa amestec ambele tuburi cu substanta decoloranta, am aplicat toata cantitatea. Am acoperit toooot tooot, nu a mai ramas nici macar un milimetru fara vopsea pe el :) Fiind doua cutii, am avut si doua plicuri cu balsam. Am folosit doar unul caci a fost suficient, urmand ca la a doua spalare sa il folosesc si pe al doilea. In felul acesta protejez culoarea o perioada mai lunga de timp. All in all eu sunt multumita de ce a iesit. Poze close-up cu parul nu am momentan dar o sa va arat in alta postare.

Voi ati mai folosit vopsea Syoss? Cum vi s-a parut?
Ce vopsea folositi de obicei?

Have a great evening!

Pe curand...





8 comments:

  1. Chiar ieri ma gandeam si eu sa imi cumpar Syoss, imi mai suvitez o data, adica pentru ultima data partea de par vopsita pentru a uniformiza culoarea cu ea proaspat crescuta, insa parca nu am avut curaj. Nu stiu de ce. Culorile aratau super pe cutii, insa nu mi-am luat pana la urma. Sunt curioasa cat o sa-ti reziste. Sa ne spui.

    ReplyDelete
  2. Culorile de la Syoss sunt frumoase, chiar ii spuneam lui Silviu aseara cand am fost prin Real ca atunci cand o sa revin la o nuanta mai naturala vreau sa iau una dintre cele de la Syoss,am vazut niste nuante ciocolatii superbe.

    Sigur, o sa fac un update.

    Te pup,Simona!

    ReplyDelete
  3. Monica esti o persoana libera atunci.Vopsitul iti cam limiteaza optiunile si iti mai si sensibilizeaza parul.Nici eu nu ma vopsisem niciodata pana anul trecut cand mi-a traznit ca vreau o schimbare dar nu o sa ma vopsesc mereu caci stiu ca cel mai bine este cu nuanta naturala,cea cu care te-a lasat Dumnezeu.

    ReplyDelete
  4. fix nuanta asta am avut-o si eu si am fost f dezamagita de ea...dupa 2 spalari s a dus aproape de tot...

    ReplyDelete
  5. Sa vad la mine cum se "comporta"...
    Merci pentru ca mi-ai zis,Cupcake!

    ReplyDelete
  6. adevarat:) dar uneori o schimbare e bine venita:)
    :D oricum am vazut pozele, arata super parul taaau:X

    ReplyDelete
  7. Aleluia!Asta le-am explicat si eu catorva perosoane care nu prea sunt de acord cu vopsitul.Mi-am dorit prea mult sa fiu roscata ca sa renunt la culoare asa de repede.Pana nu ma satur de ea,raman la asta.

    Multumesc!Si mie imi place cum a iesit.

    Pupaciuni,Monique!

    ReplyDelete