Tuesday 13 December 2011

The flood (request)

   Simona, bloggerita cu unii dintre cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut in viata mea, dupa ce a vazut machiajul Late Autumn, m-a rugat sa realizez un machiaj cu albastru si orange. Pe ochii ei cred ca ar veni superb, pe ai mei se vede cam ciudat, eu si albastrul nu prea ne avem la inima :)) dar de dagul ei m-am pozat.   
   Va rog sa imi ignorati fata (la fel si imbracamintea, eram imbarcata ca de casa so lame stuff... dar hey I like`em comfy) si sa va concentrati atentia doar pe machiaj. Pentru ca este inceputul iernii am ales tonuri reci, fata am lasat-o mai palida iar buzele le-am conturat intr-un maro deschis, nici prea rece nici prea cald.

   La pozele full face am folosit un fundal  contrastant ca o lava (stiti ca nu am nimic mai bun de facut si ma mai chinuie talentul din cand in cand) Sper sa va placa machiajul. Enjoy!



   M-am jucat si cu lumina, una dintre poze am lasat-o intunecata asa ca sa fie mai misterioasa :)) iar pe cealalta mai deschisa pentru a se vedea totusi machiajul, ca asta era ideea postarii pana la urma :p


   (aici am prins un unghi bun si culorile au iesit mai clare, mai apropiate de realitate decat in urmatoarea poza)










   Tin sa va spun ca neavand timp sa ma mai demachiez, am scos in lume acest machiaj, ziua in amiaza mare, cum se zice :)) Vaaaaai dar ce priviri am primit! Cred ca se uitau la mine ca la vreo extravaganta pentru ca desi nu pare din poze, nuantele erau foarte intense si ieseau foarte, foarte mult in evidenta. Sper totusi ca nu m-au crezut prea dusa cu capul :)))  
   Pornind de la acest machiaj mi-am construit mental repede repejor tinuta, pe care ati vazut-o in postarea de ieri. Am fost toata asortata: ochii cu farduri albastre si orange iar rochia orange inchis :p

   Fete cucuiete, eu va las, trebuie sa ma machiez, sa ma imbrac. Of o sa mai treaca vreo 30 de ani pana o sa fac toate astea (daca nu le am pregatite dinainte e vai si amar!) si o sa se si intunece asa ca nu cred ca pot face poze prea bune, poate doar la lumina artificiala. 

   Pupici cu lipici!

   Pe curand...

13 comments:

  1. Hi hi, ce amuzanta ai fost cand ai povestit ca ai iesit pe strada cu machiajul. Stai linistita, nu este atat de strident, pe chipul tau se vede chiar delicat! Am vazut eu adevarate crime la unele femei trecute de 40 de ani. Eram o data prin parc la Eroilor si vad o femeie de la spate....trasnet!!!! Eu nu sunt genul care sa se uite cum arata oamenii pe strada, dar femeia asta arata ravasitor. Era ....femeia fatala! Si cand se intoarce vad o femeie trecute de 40 de ani, cu trasaturi frumoase dar machiata cu albastru inchis ca un raton....pana la sprancene si pe un sfert din obraz!


    Te pup! Sunt sigura ca Simonei o sa ii faca placere sa vada pozele. Si ai dreptate: chiar are niste ochi fermecatori :D, dar si ai tai sunt speciali, de caprioara!

    ReplyDelete
  2. hihi....frumos machiajul :D:D:D...like like....si tu esti o dragutza ca de obicei :*:*:*

    ReplyDelete
  3. Imi place combinatia de culori de pe pleoapa mobila:X

    ReplyDelete
  4. Aurora,ori i se intinsese machiajul,ori exagerase cu limitele de aplicare a fardurilor.

    Esti draguta ca spui asta si iti multumesc pentru asta!
    Sper sa ii placa pentru ca stiu ca Simona are gusturi bune si daca nu e pe placul ei inseamna ca am cam dat-o in bara.

    Si eu te pup si multumesc pentru comentariu!

    ReplyDelete
  5. Thanks a lot,Doda!Ma bucur ca iti place!
    Tie ti-ar sta bine cu un machiaj ca acesta dar in nuante de auriu si orange.

    Te pup dulce!

    ReplyDelete
  6. Si eu mi-am facut un machiaj asemanator zilele trecute, dar nu am avut cum sa-l postez pe blog :(

    Se spune ca la ochii caprui se potriveste fardul albastru :) Sau ma insel eu?:)

    Esti o frumoasa! Te pup!

    ReplyDelete
  7. De ce,Oana? :(

    Asa este,albastrul e mana in mana cu ochii caprui dar bleu-ul nu prea,se vad un pic ciudat.Nu oricine poate purta astfel de nuanta,decat cele care au deja ochii foarte bine conturati de la mama natura.Oricum obligatoriu este sa folosesti ceva care sa ii intensifice un pic,un alt fard mai inchis,creion negru,gene false ca sa ii accentuezi pentru ca bleu-ul are acest dezavantaj ca face ochii sa para stersi.
    Eu prefer nuantele mai inchise de albastru sau smokey-urile desi si acolo trebuie grija ca sa nu creada lumea ca tocmai ai iesit dintr-o bataie :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Stii ca imi place albastrul:X uuuhm:X:X:X Si cu portocaliul ala arata super:>


    Pupici cu lipici:D mwahahha :)) daca nu se mai dezlipesc?:D

    ReplyDelete
  9. Stiu,stiu,am banuit ca o sa iti placa.Apropos mi-ar placea sa te vad la par cu cateva suvite intr-un albastru inchis.Ti-ar sta demential!


    Pupicii mei sunt politicosi si se retrag la momentul potrivit :))

    :*

    ReplyDelete
  10. Ahh, eu nu am fost activa pe net zilele acestea si ce era sa pierd :P Ce ma bucur ca ai facut si machiajul acesta, sa stii ca mie imi place foarte mult cum ti-a iesit si sunt si eu de parere ca albastru merge perfect la ochii caprui. Oranjul acela este superb, foarte intens, foarte pe gustul meu :D Nu as avea nicio retinere sa port machiajul acesta pe strada, sa stii. Eu as fi conturat cu un creion negru interiorul pleoapei inferioare, dar nu stiu cum ar fi aratat la tine, insa daca te-ai simtit bine purtand acest machiaj, eu zic sa il mai repeti, mie imi place foarte mult cum iti sta...
    Ma bucur ca mi-ai facut si hatarul acesta si multumesc frumos pentru complimentele...ce ma mai rasfatati voi, fetelor :P
    Te pup, Ela cu ochi de caprioara ! :)

    ReplyDelete
  11. M-am gandit sa pun negru pe waterline dar asa fac mai mereu (sau pun alb) si am mai vrut sa schimb,plus ca mi-ar fi facut ochii mai mici.

    Orange-ul este obtinut cu un creion corai,si doua farduri,un orange obisnuit si unul neon care sa il intensifice pe primul.

    Cu placere!Le meriti,Simona!

    Si eu te pup! ;;)

    ReplyDelete
  12. niiiiice,chiar imi place make-upul!!o intrebare:tu folosesti tus?cred ca ti-ar pune mult mai mult ochii in evidenta :)

    ReplyDelete
  13. :)Cupcake

    Folosesc,ba intr-o vreme foloseam numai tus,intre timp mi-am amintit ca mai am si alte posibilitati:creioane,fard inchis folosit pe post de contur.Oricum efectul dat de dus e inegalabil:aplicarea e precisa,curata,iar nuanta intensa.

    Si mie imi place cum imi sta cu tus.Tu zici ca mi-ar pune ochii in evidenta iar o prietena zice ca ii face tristi.Nici nu mai stiu ce sa cred :))

    Te pup,prajiturico!

    ReplyDelete