Friday 30 December 2011

Christmas tree and presents

   Anul acesta am avut pom de Craciun doar in familia iubitului meu. Eu m-am ocupat cu pregatirea si decorarea lui dar si a casei. Am avut timp sa ma desfasor in voie pentru ca de toate acestea m-am ocupat cand erau toti la servici :) Am lasat deschis youtube-ul si am ascultat colinde romanesti si americane dand volumul la maxim ca sa rasune in toate camerele. In timp ce trebaluiam prin casa, dansam si fredonam de zor si zambeam larg cu sufletul plin de veselie si chef de joaca. Am uitat sa fotografiez decoratiunile dar o sa fac si asta si o sa vi le arat in urmatoarea postare. Trebuie sa recuperez zilele care au trecut fara sa postez nimic. Pe aceasta cale, imi cer scuze pentru lipsa de pe blog, nici nu m-am simtit bine si apoi am avut treaba, am stat mai mult cu familiile noastre si nu prea am avut cand sa ma mai ocup de altceva. Am petrecut Craciunul cu mama, bunica si Silviu, am mancat impreuna, am ascultat muzica, ne-am amuzat cu catelusele si apoi am petrecut timp cu familia iubitului meu. De doua zile, a stat pe la noi nepotelul sau si deci nu prea am avut cum sa navighez pe internet. Ne-am jucat, mi-a aratat masinile sale, surprizele de la ouale Kinder, l-am lasat pe el la calculator sa se distreze cu Ben 10 si alti amici animati :))



   Bradul lor (ca si al meu de altfel) este unul artificial si il prefer asa. In copilarie, tin minte ca an de an, ai mei cumparau brad natural care mirosea foarte fresh dar cand vedeam cum se usca pe zi ce trece, zau ca imi parea rau ca trebuie sa il aruncam. Mi se pare o lipsa de respect pentru un element al naturii, care mai bine traia muuulti ani in mediul sau, decat sa ajunga la ghena. De aceea, un brad artificial nu numai ca inlatura aceasta neplacere dar e si practic. Il impodobesti fara grija ca s-ar putea rupe ceva, nu se usuca si cand te-ai hotarat ca e momentul potrivit sa scoti tot ce aminteste de Craciun, il strangi, il depozitezi undeva si il ai si la anul. 
    Acum, haideti sa va spun ceva, chiar si asa, as adora sa am un brad la ghiveci, pe care sa il crecs si apoi sa il transfer in gradina blocului sau chiar intr-o padure! Ar fi ca si cand as creste un copil, l-as vedea transformandu-se, l-as poza luna de luna si cu siguranta mi-ar face zilele mai frumoase pentru ca este pomul meu favorit!

   Se spune ca este bine ca de Craciun sa ai ceva nou de pus in brad. Am imbratisat traditia aceasta si in fiecare an inainte de a incepe decorarea bradului, merg prin magazine si aleg una sau mai multe decoratiuni pentru pom. Am fost prin Dedeman chiar saptamana trecuta si am gasit cateva ghirlande simple, care mi-au dat impresia de cercei mai lungi :) Sunt foarte dragute si chiar cred ca o sa fac cercei din ele, asa just for fun.


   Asa arata atarnate in pom. So nice!


   Restul decoratiunilor si globurilor:











   Steluta pentru varf am rupt-o asa ca in locul ei am pus un mos :p




   Mos Craciun a venit cu gandul sa stea atat cat sa imparta cadourile si cand a vazut ce cald si bine e la noi, s-a hotarat sa mai ramana cateva zile. Ia sa vedem ce cadouri a scos din sac.











   Caruselul este acel cadou tipic de iarna la care visam si iata ca mosul cel tanar (Silviu), stiind ca imi plac decoratiunile, decoratiunile-jucarii, chestiile simpatice de iarna, mi-a facut o surpriza si a gasit ceva de genul acesta printr-un magazin.
Il tin pe noptiera si il intorc (se rasuceste de partea aceea de sus, acoperisul caruselului ) ca sa cante zilnic. Si lui David i-a placut :) Bine, el e copil, lui ii place orice jucarie :D

   Dragii si dragele moasei Ela, va pup cu foc si va urez o zi cat mai buna!

   Pe curand...

   P.S: M-am dezobisnuit sa mai stau pana tarziu si imi cad ochii in gura asa ca fug sa ma demachiez si tup in asternut sa dooooooorm!!! :*




4 comments:

  1. ce dragut arata bradul!!yummy,cata ciocolataaaa=p~

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca iti place!La anul o sa fac un brad exact pe gustul meu,cu decoratiuni noi si multe luminite.

    ReplyDelete
  3. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

    Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
    -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
    Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

    *Gandurile lor merg catre tine!

    -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
    -

    -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
    RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

    -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
    http://lavii-osperanta.blogspot.com/


    Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
    http://gabyzmb.blogspot.com

    2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
    Raisa
    www.newcomiclife.blogspot.com

    ♥♥♥ Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ♥♥♥ C.L.M. - http://crazy-in-loveee.blogspot.com ♥♥♥


    ----adauga urarea ta aici---

    ReplyDelete
  4. Multumsc mult pentru urari si imi pare rau ca nu am mai apucat sa o trimit si eu mai departe.

    Te pup,Monica!

    ReplyDelete