Wednesday 28 December 2011

Christmas stuff

   Hey, everyone! I`m still alive! :)) Ma simt bine acum, am avut un Craciun normal, petrecut in familie, a fost binisor doar ca a trecut prea repede. Nici nu m-am bucurat cu adevarat de festivitati, parca am clipit si s-a si terminat totul. Noroc cu decoratiunile, bradul, dulciurile si colindele ca altfel nici nu ziceam ca suntem in decembrie. Inainte de a va arat poze facute chiar in zilele de sarbatoare, trebuie sa imi respect cuvantul si sa va arat cadourile trimise prietenilor din Medgidia. Stiu ca a trecut perioada sarbatorilor dar eu una inca sunt in spiritul "ho, ho, ho" :)) Imi place sa simt ca e Craciun toata iarna si inca mai tin chestiile specifice prin casa, caut diverse imagini pe interent doar asa ca sa le privesc (nu neaparat sa le cumpar), poate printre voi sunt persoane care fac la fel ca mine :p And if not, atunci poate va intereseaza sa vedeti ce au mai cumparat si altii, you know just being curious.



   Setul de baie ( gel de dus, burete de masaj si lotiune de corp) l-am luat pentru Daniela, a carei zi de nastere a fost pe 19 decembrie, cand trebuia sa ne vedem dar din cauza unei probleme nu au mai putut sa vina, asa ca i-am dat cadoul prin posta cu cateva zile intarziere.


   Manusile roz ghiciti pentru cine sunt? :p Va mai amintiti scumpetea la al carei botez am participat in vara?

   Pentru casa lor, asa ca de sarbatori, le-am mai luat doua lumanarele si ca sa aiba ceva nou de pus in brad, niste decoratiuni originale.



   Si pentru ca eu tin mult la traditia oferirii felicitarilor, nu puteam sa nu le luam ceva dragut, pe care sa le scriem cateva urari de bine.



   La postarea Saint Nick am primit un mic request:
                "Carmen said... Foarte frumos setul caciulita plus fular...desi nu s adepta seturilor,chiar deloc,astea 2 sunt foarte dragute...si pot sa le iert ca sunt set:)Sa faci o poza imbracata cu cardiganul+ caciula +fular!"
 
   Si pentru ca nu pot sa nu fac pe plac celor care imi urmaresc blog-ul, chiar cand era aproape gata pomul de Craciun, am facut trei poze purtand acele articole vestimentare. Nu sunt cine stie ce poze artistice, just me cu atitudinea mea de stat in casa, adica looking like a little girl :)
 
 

   Taz a vrut si el sa ma ajute cu pozele. Vedeti blanita pe care o strang la piept? Da, da, ghemul acela mic, el este :)) Bine,fata de cum era cand l-a adus Silviu, acum e mai maricel, blanita e mai lunga, mai deschisa la culoare dar tot pitic e, oricat s-ar maturiza el :)


   Revin mai tarziu cu mai multe poze. Fug sa ma pregatesc sa ies la o plimbare in noapte. Bu- hu- huuuu! Am bodyguard personal asa ca am curaj sa merg la ora asta si pana la capatul pamantului :))  So gotta go! Byyyyeeeee!!!

    Pe curand...
 
 
 

9 comments:

  1. ce dulce estiii scumpo!!!>:D< La multi ani! Sanatate si fericire!>:D<

    ReplyDelete
  2. Multumesc!La multi ani,Monica!Multa sanatate si tie si celor din familia ta!

    ReplyDelete
  3. >:D< Multumesc si eu dulceata>:D< pupici>:D<

    ReplyDelete
  4. Sarbatorile parca nu mai sunt la fel, mai ales ca anul acesta noi nu am avut zapada deloc :( Noroc cu genul acesta de postari care imi trimit o anumita caldura :) Esti o dulcica langa brad. Si Taz la fel ;))
    Te pup dulce si iti doresc Sarbatori fericite in continuare!

    ReplyDelete
  5. Si mie imi lipseste zapada :( Sunt nerabdatoare sa ninga pentru ca la munte nu stiu daca ajung,acolo sigur aveam parte de fulgisori.

    Multumim,Oana!
    Te pup si eu!
    Sarbatori sclipicioase si multa veselie in jurul tau!

    ReplyDelete
  6. Ce frumos!Lumanarile acelea sunt absolut superbe!arata extraordinar.

    ReplyDelete
  7. Mai aveau si alte modele,cu mosi,casute,brazi mai mari,stele cu sclipici.

    Te pup,Cupcake!

    ReplyDelete
  8. Ornamentele sunt deja in pom, au fost admirate si la un pas de a fi degustate! :)) Lumanarelele cred ca vor mai ramane intregi o vreme pt ca nu ma lasa inima sa le aprind. Sunt frumoaseeee!Despre restul cadoutelor stie Babiela ce stie! :D puuupici! :*:*
    Sarbatori fericite si un an nou mai bun!

    ReplyDelete
  9. :))) Cine a crezut ca sunt comestibile? :)))

    Si eu am cateva lumanari pe care nu le voi arde never ever pentru ca imi pare rau sa le stric :p

    Sunt curioasa sa o vad pe Andreuta cu manuselele.Cred ca e ca o bombonica!

    Sarbatori fericite si voua si saru`mana pt tot!

    Va pupam!

    ReplyDelete