Tuesday 23 December 2014

Cateva cuvinte pentru voi toti

   Va salut cu drag si dor! Am neglijat aceasta particica virtuala a vietii mele si sa stiti ca desi pe undeva am cateva regrete, in general, ma simt impacata cu mine. Consider ca este mai importanta realitatea, intamplarile, contactele reale, fizice, de aceea prefer sa pun pe primul loc familia, proiectele profesionale si abia apoi socializarea online. Imi este mai bine asa, chiar daca nu mai sunt la curent cu ceea ce se intampla in blogosfera; pana la urma oricand pot sa ma informez si sa corectez acest aspect dar daca pierd lucruri din viata reala, acelea sunt mai greu de recastigat. 
   Nu am sa parasesc blogul, o sa postez in continuare, cand va fi posibil, chiar mi-am propus ca odata ce se vor aseza cateva chestii, sa reiau o activitate mai intensa aici. Am inceput acest blog cu mari sperante, cu entuziasm, ca un copil care descopera niste jucarii noi si incepe sa le testeze pe toate, sa le foloseasca la maxim. Am si gresit pe ici colo, unele lucruri nu mi se mai par atat de interesante ca la inceput, ba chiar mi se par jenante. Ce ciudat este cand ne intoarcem in timp pentru a ne evalua si gasim acolo un om care este destul de diferit de omul din prezent. Sa luam de exemplu partea cu machiajul. Urmaream turoriale, experimentam mereu, ma distram si va impartaseam si voua din bucuria si informatiile pe care le stiam deja. Cand vedeam ce opere de arta ieseau din mainile unor artisti de pe YouTube ma simteam atat de fascinata, admiram si simteam ca vreau si eu sa ajung sa fac astfel de minunatii. Apoi am inceput sa ma concentrez mai mult pe partea de fashion, nu in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum s-a putut observa nu am fost si nici nu sunt vreo fashionista inraita. Nu ma atrage acest coltisor al frumusetii, nu vreau sa fiu mereu in pas cu ultimele tendinte, nu vreau si nu pot sa fiu mereu ca scoasa din cutie si nici nu imi place ideea de a participa la fel si fel de evenimente mondene. Viata aceasta mi se pare artificiala, ipocrita, mult prea departe de esenta firii mele. Sunt in continuare atenta sa am un look ingrijit, cochet, urmaresc videouri beauty si fashion related dar cel mai mult si cel mai mult simt ca ma face fericita latura umana din spatele acestor domenii ( imbuntatairea stimei de sine, adoptarea unei vieti sanatoase, puterea de a face fata oricarei situatii). Ador sa vad oameni care zambesc, oameni pozitivi, oameni care stiu cum sa faca pe altii sa se simta in largul lor, oameni care vor sa dea mai departe din cunostiintele pe care le-au acumulat pentru a avea cu totii o viata mai buna, mai curata atat fizic cat si spiritual.
   Dragilor, inca tin la acest coltisor virtual, inca ma gandesc la voi, cititorii acestui blog si imi pare rau daca unii dintre voi sunteti dezamagiti de micile schimbari care au avut loc pe parcursul acestui an. Viata este imprevizibila si in continua miscare, oamenii sunt influentati de mediul inconjurator, de alti oameni, de gandurile si ideile care le vin in minte dar asta nu inseamna neaparat ca nu mai suntem noi insine, ci doar ca ne-am schimbat, am evoluat. Eu una asta imi doresc foarte mult si voi avea grija ca mereu sa invat cate ceva, sa ma imbogatesc sufleteste, sa fac tot ce imi sta in puteri pentru a ma afla intr-un cadru cald si luminos, voi incerca sa fac totul cu pasiune, sa imi urmez visurile dar sa raman aceeasi fata simpla si deschisa.
   Va multumesc celor care ma intelegeti si mi-ati ramas fideli in ciuda a orice.

   Maine voi publica o postare care va cuprinde doua "My week in photos" cu poze din ultimele doua saptamani. Desi nu am mai dat nici un semn, mi-am facut temele si am adunat poze pentru voi :)

   Va pup si va imbratisez!


   Pe curand...

6 comments:

  1. Replies
    1. Coco,

      Multumesc mult si scuze ca raspund asa tarziu.

      Te pup!

      Delete
  2. Anul asta am scris mai rar cu toate ca mi-am dorit sa scriu mai des ca in anul anterior. Nu regret caci am iesit in natura, am trait cu adevarat si asta a contat mai mult pentru sufletul meu. Asa ca te inteleg! Te pup si iti doresc Sarbatori Fericite de pe acum, nu stiu cand voi mai apuca sa vin in vizita. Multi pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihaela Pojogu,

      Multumesc!
      Sanatatea spirituala si trupeasca trebuie sa aiba prioritate!Virtualul ramane virtual si nu trebuie sa uitam de asta.

      Te pup!

      Delete
  3. Și eu anul trecut nu prea m am ocupat de blog...sper in 2015 să remediez.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      Eu deja am inceput sa fiu mai consecventa,numai pozele saptamanale nu reusesc sa le postez luni,asa cum era ideea mea initial :)

      Te pup!

      Delete