Saturday 29 March 2014

10 Tips & Tricks (II)

  
 
   
   Buna ziua! Azi revin cu alte 10 sfaturi pe care sper sa le puneti in aplicare si sa obtineti rezultate cat mai bune.



1. Folositi ulei de masline extravirgin in loc de demachiant.





2. Folositi apa de flori in loc de lotiune tonica.






3. Folositi uleiuri in loc de lotiuni de corp.





4. Aplicati miere pe arsuri si repetati daca este nevoie. Mierea va calma zona si va ajuta la grabirea vindecarii.





5. Dimineata si seara, spalati-va cu apa calda si apoi cu apa rece. Apa rece inchide porii iar cele doua alternate ajuta circulatia sangelui.





6. Apasati pe pometi in trei puncte, folosindu-va de degetul inelar, de cel mijlociu si de cel aratator. Apasati mai tare de cateva ori. Aceasta presiune ajuta sa va treziti, va da o senzatie de usurare si limpezire a privirii si ajuta la aspectul luminos al ochilor.




7. Luati putina crema, recomand naturala (de galbenele) si frecati-va puternic palmele intre ele. Imediat puneti-le peste ochi, fara sa apasati. Stati cu ochii inchisi. Repetati de cateva ori. Ajuta la relaxarea ochilor dar si a mintii.





8. Daca nu reusiti sa adormiti recurgeti la cascatul fals. Simulati cascatul de cate ori puteti, in cele din urma va va veni firesc iar creierul va fi pacalit ca vi se face somn.






9. Daca aveti probleme cu inima sau daca vreti sa va odihniti bine, fara sa obositi inima, incercati sa dormiti pe partea dreapta, nu pe stanga.






10. Pentru o postura cat mai corecta in timpul somnului dar si pentru a evita deformarea sanilor, incercati sa dormiti numai pe spate.



   Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

   Pe curand...

4 comments:

  1. Să știi că eu când mă ard cu câte o oala sau cu te miri ce, pun imediat miere. Nici bășici nu mi face arsura. Este miraculoasa mierea. Te pup.

    ReplyDelete
  2. Cu punctul 3. nu sunt neaparat de acord, cata vreme te referi la uleiuri gen cel de masline. Cred ca n-ar intra in veci in piele si hainele ar fi greasy. Daca te referi la uleiurile cosmetice, gen cele de bebelus, sau cele "uscate", atunci cred ca sunt ok, desi eu prefer unturile de corp iarna si lotiunile lejere vara.

    ReplyDelete
  3. Ramona,

    Asa este!Si pe mine m-a salvat de la usturimi de atatea ori!

    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  4. Mila,

    Este firesc sa preferam ceva mai gras iarna si ceva mai lejer vara.

    Iti recomand sa incerci sa te dai cu ulei in timpul dusului si apoi sa te stergi usor.De asemenea foloseste uleiurile doar seara,inainte de culcare,astfel nu iti murdaresti hainele de strada.
    Eu prefer uleiurile fiindca sunt sanatoase si au intrebuintari diverse:demanchiant,masca,lotiune de corp,de maini,tratament pentru cuticule s.a.m.d.

    Te pup!

    ReplyDelete