Saturday 1 November 2014

Shop and tell (17)

   Howdy folks! Urmarind cateva editii de X Factor din afara, am descoperit un cantaret cu o voce si un timbru puternice, masculine, Josh Turner. Am aflat de acesta datorita unui concurent care a cantat o melodie cunoscuta de-a sa, "Be your man", pe care o stiam dar al carui interpret nu il cunosteam. Am ascultat multe melodii din repertoriul sau si sunt cucerita de soundul country cu influente din alte genuri muzicale! Voi ce fel de muzica ascultati?

  
   Astazi va arat niste lucrusoare noi, toate sunt sport dar se pot adapta si la alt gen de tinute. Ma asteptam ca toamna aceasta sa fie calduroasa dar vremea nu a tinut cu mine asa ca nu am apucat sa le port, le voi pune de-o parte pentru vara viitoare.


   HAINE:





   Tricou Adidas

   Este un tricou foarte lejer, vine mai largut pe corp si cred ca vara ar fi o minune pentru zilele fierbinti. Deoarece este alb se pot face multe combinatii cu el. Logo-ul care aminteste de indragitul New York ofera suficienta culoare si interes pentru ca acest tricou sa nu fie doar un alt tricou alb. Chiar mi se pare ca este vesel.





   Tricou Mudo

   De data aceasta, un tricou mai fitted, marimea mea. Imi plac dungile si daca sunt colorate, cu atat mai bine.





   Colanti Adidas

   Se potrivesc cu tricoul de mai sus. Nici nu i-am probat dar cred ca se muleaza frumos pe picioare si o sa imi fie de mare ajutor cand o sa ies cu rolele.



   SPORT:


   Bustiera sport no name 
   Pret: 10 lei
   
   Vara trecuta am cumparat ceva asemanator de la Lidl, turquoise si apoi am cautat si intr-o nuanta neutra care sa mearga cu orice. Am gasit aceasta bustiera la o taraba in piata si vreau sa imi mai iau una neagra, una alba si poate inca vreo cateva colorate.



INCALTAMINTE:





   Tenisi All Star

   Mai am o pereche asemanatoare, doar ca aceea are o margine roz pal. Mie una imi plac tocurile mult dar incaltamintea joasa este cea care imi ofera confort. Iubesc tenisii! Desi se vede murdaria imediat, nu pot rezista in fata unei perechi albe.



  


   Daca lipseste pretul, fie nu mi-l mai amintesc, fie acel produs a fost primit cadou.
   Daca lipseste  locul de provenienta, fie acel produs a fost primit cadou, fie este cumparat dintr-un magazin no name, stand sau piata. 




   Va urez sa aveti un sfarsit de saptamana fermecator!

   
   Pe curand...


4 comments:

  1. Ce frumoși sunt tenișii. Să porți totul cu drag. Eu nu prea sunt fana X Factor. .. aici în italia nu urmăresc deloc acest program. Mă uit doar la The voice .

    ReplyDelete
  2. Sa le porti cu placere. Si eu sunt fan tenisi, ii port mereu cu drag. O bustiera ca a ta caut si eu, insa cu ceva buretei, ca nu m-a ajutat natura in acest sens. :)))
    www.justmealejandra.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Ramona,

    La Vocea Romaniei m-am mai uitat si eu dar nu ma atrage atat de mult.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Alexandra,

    Multumesc!

    Nici eu nu sunt foarte dotata dar eu pun pe dedesubt un sutien cu buretei si e excelent asa ;)

    Te pup!

    ReplyDelete