Saturday 22 November 2014

Review Ortos Sulfur Soap

   Va salut! Astazi o sa va vorbesc despre un sapun de la firma romaneasca Ortos. Este un produs destinat comabterii matretii si seboreei, asadar se foloseste atat pentru ten cat si pentru scalp. L-am achizitionat special pentru Silviu, care vroia sa renunte la sampoanele traditionale de la care nu a vazut nici un rezultat. Cum nu am gasit un produs 100% natural, am zis sa ii iau acest sapun care desi nu este total lipsit de prostii, macar nu are atat de multe ca celelalte.





   Ingrediente: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, apa, glicerina, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA.




   Sapunul face clabuci destul cat sa curete bine scalpul si parul. Silviu a fost multumit de felul cum spala, ceea ce nu se poate spune si in cazul meu. Pe parul meu efectul este ciudat, ca la oricare sapun incercat pana acum si anume lasa senzatia de naclaios, lipicios iar dupa uscare parul este putin aspru, nu prea are volum iar firele de par stau lipite unele de altele, ca si cand ar fi trecut vreo doua zile de cand m-am spalat si ar incepe sa se ingrase. Mie nu mi-a placut deloc.










   Datorita faptului ca are in compozitie sulf, mirosul specific al acestuia se simte si dupa uscarea parului, lucru care ar putea sa fie deranjant pentru unele persoane. Pe de alta parte daca ati facut vreodata impachetari cu namol atunci sunteti familiarizati cu acest miros. Nu se simte de la km dar daca stai aproape de cineva se va simti cu siguranta deci poate ca nu este o idee buna sa va spalati cu asa ceva daca aveti o intalnire ;)
   De tinut cont si de faptul ca desi dupa ceva vreme mirosul nu mai este pregnant, atunci cand transpirati mirosul se va reactiva.

   Silviu mi-a spus ca a observat ca de cand il foloseste parul lui nu se mai ingrasa atat de repede ca inainte, nu se mai confrunta cu mancarimile enervante pe care le simtea cand se spala cu alte produse. 
    In ceea ce priveste matreata, efectul sapunului nu este deloc multumitor. Matreata este inca vizila pe scalp, mai putin dar este. Scalpul este tot plin de cojite iar cu cat trece timpul mai mult cu atat devine mai inestetic. Din pacate, la el nu a functionat, nu l-a scapat de aceasta problema.


   Nu stiu daca sa vi-l recomand fiindca noi doi nu am fost multumiti de el, din motive diferite deci tind sa cred ca nu este un produs eficient. Poate sa dea rezultate daca este vorba despre un scalp mai putin sensibil.
    L-am folosit pe ten de vreo cateva ori, astfel ca nu ma pot pronunta cum se comporta in cazul cosurilor, a unui ten gras sau mixt cu tendinta de ingrasare. Daca ar fi sa ma iau dupa efectul avut in cazul sebumului de pe scalp, as putea sa trag concluzia ca si-ar face treaba binisor. O sa il incerc si am sa revin cu mai multe amanunte.

   Sapunul are 100 grame si tine mult timp, nu se inmoaie, isi pastreaza consistenta dura dar eu va sfatuiesc sa il tineti intr-o savoniera cu gratar sau gaurele ca sa nu se atinga de apa care se scurge din el, sa aiba cum sa se usuce pana la urmatoarea utilizare.


   Acest sapun il gasiti la plafar, pretul sau este de aproximativ 8 lei.



   Review-ul acesta reflecta parerile personale ale mele si nu este realizat in scop comercial. Postarea nu este sponsorizata.


   Ati folosit pana acum un sapun cu sulf? Ati folosi un astfel de produs?

   Ce parere aveti despre sapunurile pentru spalarea parului?




   Va pup!


   Pe curand...
  

10 comments:

  1. Iti recomand Selsun Blue pt matreata si mancarime.la mine functioneaza perfect pt asta,din pacate nu si pt ingrasarea rapida,dar macar am scapat de o parte importanta a problemei 😊

    ReplyDelete
  2. Nu ma tenteaza deloc, drept sa spun. Nici mirosul, pe care momentan doar mi-l imaginez, nici ideea de a ma spala pe cap cu sapun, fie el si destinat anumitor probleme. Am avut si eu la un moment dat probleme cu scalpul si matreata, cateva luni, cum-necum, am scapat de ele, desi retin ca nu am folosit un produs anume, ci diverse combinatii de sampoane din comert si masti facute in casa.

    ReplyDelete
  3. Aurelia,

    Multumesc frumos pentru recomandare!Am sa caut informatii despre acest produs.

    ReplyDelete
  4. Mila,

    Pe mine nu ma deranjeaza mirosul si nici ideea de a ma spala cu sapun,daca si-ar fi facut treaba l-as fi folosit cu cea mai mare placere.

    Ce masti ai folosit?

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Nu cunosc acest produs, dar cred că este ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramy`s Blog,

      Da,e un produs simplu si eficient.

      Te pup!

      Delete
  6. https://www.amazon.de/Pack-Premium-Sulfur-Cleansing-Braunfels/dp/B01AE2A2F6/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1496141468&sr=8-10&keywords=sulfur+soap

    ReplyDelete
  7. malo. y no es diez percento. No es la verdad.

    ReplyDelete
  8. Aiureala .. Te descurca de matreata , are efect protector asupra pieli , te protejeaza
    si de acarieni ... Mai bun Nu se poate , il folosesc de 5 ani ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonim,

      Ce anume este aiureala? Experienta mea? Inseamna ca mi-am imaginat totul... Ceea ce imi prieste mie,poate nu iti foloseste tie si invers deci pe viitor poate incercam sa intelegem asta.

      Delete