Saturday 8 November 2014

New beauty products (H & M, Bourjois, M. A. C. )

   Buna dragii mei! Sa fiti sanatosi, iubiti si multumiti sufleteste iar ziua de azi sa va aduca numai bucurii! La multi ani finutului meu Gabriel si prietenilor mei Mihaela si Mihai, Mila (click pe nume pentru a accesa blogul), Mihaela Pojogu ( click pe nume pentru a accesa blogul)! Daca am uitat sa mentionez pe cineva (si sigur am uitat), este din cauza ca am o memorie de toata jena sau fiindca nu va stiam numele si imi cer scuze! LA MULTI ANI tuturor sfintisorilor! La multi ani si mie! :P 


   Luna trecuta am primit un plic cu cosmetice trimis de la o bloggerita draga mie, mentionata mai sus. Multumesc Mila! 
   Plicul continea un tus si doua rujuri. In loc sa va arat doar produsele am sa incerc sa alcatuiesc si cate un review la fiecare in parte, in continuarea pozelor. Swatch-urile rujurilor sunt facute la lumina naturala.


  




   Liquid eyeliner H & M - Solid Black

   Cred ca prima oara cand am inceput sa imi conturez ochii cu negru, am folosit creion si tus cu aplicator-pensula. Nu mai tin minte in ce ordine le-am descoperit dar stiu ca mult timp m-am bazat pe un creion de un negru intens, de la una dintre putinele firme mai bune de atunci: Maybelline, Seventeen sau LÒreal, nu imi amintesc care din ele. A fost genial! Nu stiam eu mai nimic despre machiaj dar cu certitudine pot spune ca era un produs de calitate. 
   In privinta tusului a fost dragoste la prima vedere! Puteam sa fac linii subtiri sau mai groase, cu o foarte mare precizie, comparativ cu creionul. Inca de la inceput am folosit tus cu pensula lunga, care se stie ca este dificil de manevrat. Imaginati-va ca incepeti sa invatati sa conduceti intr-o zi cand este multa zapada si gheata. Treceti prin iad dar veti ajunge la performante adevarate pentru ca deja ati experimentat tot ce era mai greu din start. Asa si cu machiajul. Dupa ce m-am obisnuit cu pensula aceea lunga, care lasa loc de atatea greseli la cea mai mica miscare, restul este floare la ureche.
   Asa ca atunci cand am vazut acest tus cu aplicator-burete, nu am avut temeri in privinta utilizarii ci mai degraba a intensitatii nuantei si a altor lucruri. Prima oara cand l-am folosit, l-am aplicat direct pe piele si nu mi-a placut deloc. Apoi am incercat si peste un fard iar situatia a fost total diferita. Aplicarea extrem de usoara si uniforma, aproape ca nu mi-a venit sa cred cat de repede am trasat linia si codita. Nuanta a fost cea dorita, adica negru opac dintr-o singura atingere a pielii iar daca a fost nevoie de mici retusuri nu am avut nici o problema sa reaplic peste conturul dat inainte. Pe parcursul zilei nu s-a crapat, nu s-a scuturat, a rezistat cu brio. 
   Totusi tin sa mentionez doua minusuri: nu este rezistent la apa si nici la transfer. Adica la o simpla atingere se intinde peste tot asa ca va recomand sa aveti mare grija.








    Ruj Bourjois - 04 Peach Club

   Ambalajul va poate induce in eroare sa credeti ca este un gloss dar este un ruj lichid. Tubul de sticla transparenta ne lasa sa observam nuanta continutului sau si astfel sa nu avem nici un dubiu daca ceea ce se vede la exterior este si inauntru, cand il alegem de pe raftul standului. Aplicatorul este tip burete iar forma si marimea permit o aplicare corecta, fara a depasi conturul natural al buzelor. Textura rujului este mai densa decat a unui gloss, matasoasa si ofera un finish perfect mat dar trebuie sa aveti rabdare caci nu se usuca imediat. Swatch-ul din poza este facut in fazele cand inca era umed. Rezista ore in sir fara nevoia de reaplicare. Usuca buzele dar nu arata inestetic iar daca vreti sa retusati o puteti face linistite penntru ca reaplicat peste stratul uscat arata la fel de frumos ca la prima aplicare.
   De cand l-am incercat prima data ma tot intorc la el fiindca il ador! Nuanta piersiciu-coral arata bine pe toate tenurile. 















   Ruj M. A. C.  - Pink Plaid

   Primul meu ruj de la aceasta firma si sper ca nu si singurul :)) Deja am retinut cateva nuante dragute pe care mi le doresc de multa vreme. Ambalajul este cel bine cunoscut, tip bullet, negru cu particule fine de sclipici. Nuanta rujului este un roz discret, prafuit, care s-ar putea confunda cu nuanta naturala a buzelor. Ca swatch arata excelent dar pe buze mi se pare ca nu se aseaza la fel de frumos. Pe mana chiar devine mat (si chiar mai repede decat cel de la Bourjois) insa pe buze tot ramane un luciu, nu stiu cum vine asta.
   Aplicat peste un creion arata mai binisor. Nu l-am purtat decat foarte putin dar din ce am vazut incercandu-l prin casa, nu are o rezistenta deosebita. De asemenea, se strange repede in liniie buzelor iar cand zambesti si se intinde pielea, se vede ca este adunat in acele linii. O sa il mai testez si revin cu impresii.
   Nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, aveam poate asteptari prea mari. Pentru renumele pe care il are si pentru ca nu este un produs accesibil ca pret, ar fi trebuit sa ma uimeasca. Adica este o nuanta draguta, miroase placut (a vanilie) dar din punctul meu de vedere nu merita cumparat pentru ca exista rujuri in nuante asemanatoare, daca nu chiar la fel, de la alte firme, care sunt mult mai bune si mai ieftine.
   Cand o sa reusesc sa pun manuta pe alte nuante sper sa nu fiu tot asa de dezamagita.


   One more picture cu cele doua rujuri.


      Sper sa va fi fost de folos parerile mele. Inca odata multumesc frumoasei Mila (click pe nume pentru a accesa blogul)!


   Va pupacesc!

   
   Pe curand...

9 comments:

  1. Cu mare placere si multumesc pt. urari! Eu am cumparat rujul MAC dupa ce am vazut cu ochii mei la o prietena cum rujul din aceeasi gama, dar in nuanta Diva (un burgundy inchis) a rezistat stoic o zi intreaga, dupa mancat, baut.. dar cum mi se pare ca nu ma prind culorile inchise, am pus mana pe cel roz.. mi se pare la coltul opus fata de Diva, dupa cateva ore imi usuca buzele.. teribil! Poate ca nu sunt eu prietena cu rujurile mate.. poate reusesti tu sa il combini intr-un fel in care va arata ok! Pupici!

    ReplyDelete
  2. La multi ani! Cu intarziere. Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate visele. Te pup.

    ReplyDelete
  3. Tu cu cine vei vota?

    ReplyDelete
  4. Super nuanta rujului Burjois!

    ReplyDelete
  5. Mila,

    Cu placere!

    In combinatie cu un creion arata mai bine dar tot se vad acele riduri. Si la mine se usuca dar nu foarte mult.
    Oricum imi place nuanta ca e naturala si poate fi purtat si ziua si seara si de asemenea imi place ca nu ma face palida aceasta nuanta.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Alexandra,

    Iti multumesc mult!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Coco,

    Asa este!Nu este nici prea focoasa dar nici prea stearsa.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Anonim,

    Abia astazi am vazut mesajul,intrase in Spam.Nu am crezut si nu cred in nimeni care este in politica.Am fost la vot si am preferat sa fiu corecta si sa anulez votul ca sa nu mi-l fure, decat sa aleg pe unul dintre candidati doar asa ca sa zic ca am ales pe cineva.

    ReplyDelete
  9. La mulți ani cu super întârziere. Te pup! Câte bunătăți ai tu acolo.....

    ReplyDelete