Saturday 24 May 2014

Shop and tell (15)

   Salut! Unul dintre cele mai deranjante si de neinteles lucruri este atunci cand producatorii schimba formula produselor. Zilele trecute am cumparat doua cutii de macarons din acelasi loc de unde am mai luat si fusesem multumita de aspect si gust, chiar daca nu erau perfecte, ca cele preparate de un profesionist. Este vorba despre una dintre cofetariile Tip Top, cea aflata in centrul vechi. Nu mai aratau ca data trecuta, semanau mai mult cu niste fursecuri, textura era mai uscacioasa iar gustul mai banal. Cred ca din cauza lor mi s-a iritat ficatul pentru ca am avut dureri doua zile consecutive, dupa ce le mancam. Nu inteleg de ce ar modifica ceva care era ok, doar de dragul de a mai fura niste bani? Si ce fac daca raman fara clienti? Eu si asa nu aveam o parere nemaipomenita despre aceasta cofetarie, acum au de la mine inca o bila neagra. 
   Acum vreo doua saptamani le-am incercat si pe cele din Carrefour. Dezamagirea a fost mai mare fiindca acelea erau tari, practic nu prea puteai sa musti din ele. Nu inteleg cum au fost facute sau de cat timp erau tinute in locul respectiv dar cert este ca nu erau proaspete. Le-as recomanda sa le scoata de la vanzare daca isi schimba consistenta, sa verifice mai atent ceea ce prezinta clientilor si sa le micsoreze pretul, care este nejustificat avand in vedere dimensiunea lor. Macar eclerele sunt delicioase! :)
   Nu sunt o persoana snoaba, cumpar din tot felul de locuri, de obicei gravitez catre produse mai accesibile dar asta nu inseamna ca fac compromisuri la absolut orice. Pacat ca producatorii romani nu realizeaza ca fara clienti satisfacuti nu vor ajunge prea departe, vor ramane la un nivel mediocru sau poate ca vor avea succes doar la o sigura categorie de oameni.



   Astazi vreau sa va arat niste hainute. Pe unele dintre ele deja le-am purtat si chiar maine o sa postez o tinuta.

 




   Rochie no name
  
   Pe aceasta am pus-o pe mine in doua secunde si am ramas uimita de cat de frumos se aseaza in zona bustului. Desi are spatele gol si nu se poate purta cu sutien, nici nu este nevoie pentru ca are cupe cu sustinere. Abia astept sa vina o ocazie potrivita sa o port!






   Rochie Just Cavalli 
   
   Cand mi-a facut-o cadou mama, ma tot presa sa o probez. Mi-a spus ca atunci cand a vazut-o si-a imaginat ce dragut o sa arat in ea :p Adevarul este ca atat modelul cat si imprimeul o fac deosebita.





   Bluza Comma - magazin second hand
  
   Se poate purta lasata pe umeri sau daca se strange panglica se aseaza ca o bluza normala, cu decolteu rotund.







   Vesta Okay - magazin second hand

   Mai am ceva asemanator doar ca acel model nu are nastari. Aceasta se poate purta in multe combinatii si arata bine cu ceva colorat pe sub ea.





   Vesta blugi EDC

   Vestele de blugi imi plac foarte mult, le asortez cu rochite si maieuri, de cele mai multe ori.







   Bluza Glotex - magazin second hand

   Imprimeul este adorabil! E larguta, materialul este confortabil si am purtat-o prin casa.





   Daca lipseste pretul, fie nu mi-l mai amintesc, fie acel produs a fost primit cadou.
   Daca lipseste  locul de provenienta, fie acel produs a fost primit cadou, fie este cumparat dintr-un magazin no name, stand sau piata. 



   
   Sa aveti un weekend cu artificii!


   Pe curand...

8 comments:

  1. Cel mai mult imi place vesta de blugi! Am si eu una, nu o port foarte des, dar merge bine in multe combinatii.

    ReplyDelete
  2. Sa le porti cu drag! :*
    Rochita este superba <3

    ReplyDelete
  3. Sa le porti cu drag...astept un post cu rochia :P saper sa ai cat de curand ocazia sa o porti

    ReplyDelete
  4. Din cate am vazut la tine, cand am vazut articolul ales de mama ta mi-am zis ca asta ti se potriveste atat de mult tie, stilului tau!

    ReplyDelete
  5. Mila,

    Asa este!E una din acele investitii bune,pe care o poti purta over and over again.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Beauty and others,

    La care te referi?Oricum multumesc mult! :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Ramona,

    Si eu sper!Te puuup!

    ReplyDelete
  8. Mihaela Pojogu,

    Nu stiu de ce dar mi s-a mai spus asa ceva.Lucrurile colorate,vesele ar fi reprezentative pentru mine.Interesant si flatant!

    Te pup!

    ReplyDelete