Friday 16 May 2014

Edgy & fun asymmetry

   Good afternoon! Ce faceti? Dupa ce a luat o mica pauza de palpitatii, stres si moleseala, starea mea Zen continua. Odata cu trecerea timpului trebuie sa invat sa fiu stapana calmului ca altfel ajung la 9. Sooo, incerc sa fiu mai pozitiva, mai calma si mai relaxata. Cand realizezi unde si cat gresesti problema este pe jumatate rezolvata iar acest lucru este valabil in orice situatie, in orice aspect al vietii. Echilibrul interior si fericirea depind de unghiul din care privesti totul. Schimba un pic pozitia, incearca alte strategii, fixeaza-ti niste teluri si da tot ce poti pentru a le atinge. Succesul este garantat! Suna ca o reclama dar e realitate testata! Asa ca sanatate si numai ganduri constructive celor care vor sa traiasca cu adevarat si sa le fie bine! Dumnezeu sa ne ajute sa mergem mereu inainte!


   Pentru Ramonica: reteta brioselor o gasesti AICI.
   A doua oara am vrut sa fac de doua feluri. Astfel ca jumatate le-am facut cu fructe de padure si jumatate cu banane, cantarind 75 g din fiecare.
   Eu am forme de silicon cu dimensiunile : sus diametru ca. 7 cm, jos diametru ca. 4.5 cm si inaltime ca. 3.4 cm. Hope it helps! Spor la gatit! :) Te puuuup cu drag!
























































































   Jacheta - Feifa Fashion
   Colier - Terranova
   Lant si pandantiv argint - No name (cadouri)
   Rochie - Yakup`S
   Bluza - No name
   Bratara cristale - Santorini
   Bratara argintie - No name
   Bratara tinte - Nu mai exista magazinul
   Colanti imitatie piele - PNK Casual
   Sneaker wedges - depurtat.ro  (click pentru a accesa site-ul)
    

   Va urez sa aveti o seara exploziv de frumoasa!

   Pe curand...
 
   

6 comments:

  1. Draga Ela am crezut ca ai facut tu colierul, tin minte ca am zis ca voi face o postare despre cum mi-am facut eu braul, cu toate ca nu e foarte greu de imaginat, dar timpul nu imi ajunge, am alte prioritati.
    Tiunta e foarte misto, relaxata, cool!
    Te pup si saptamana faina-faina!

    ReplyDelete
  2. Ups uitasem ca ai pus reteta. Mersi mult.
    Imi place mult acest tricou cu colturile mai lungi. Am și eu unul asemănător. Te pup

    ReplyDelete
  3. Mihaela Pojogu,

    Nu,nu,e cumparat.L-am luat din Brasov intr-un concediu dar se poate face si de mana,e chiar simplu de facut,doar ca trebuie rabdare si putina atentie.

    Multumesc!

    Pupaceala!

    ReplyDelete
  4. Ramona,

    Cu placere!

    Erau unele foarte lungi in spate dar l-am preferat pe acesta fiindca poate fi purtat atat ca tricou cat si ca rochie.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Ce bine ca ai pus link-ul catre reteta de briose :D chiar vroiam sa te intreb :) eu si fetita mea suntem fan briose. Foarte frumoasa tinuta, rochita e draguta, iar incaltarile imi plac mult de tot, trebuie sa-mi iau si eu unele in gen, chiar daca nu se mai poarta. La vremea respectiva m-am uitat si la depurtat.ro insa nu vazusem model asa frumos ca al tau, peste tot erau niste modele grosolane, Dar am vazut de curand unele dragute intr-un magazin, ale mele vor fi :D

    ReplyDelete
  6. Alexandra,

    Sper sa iti placa reteta ;)

    Incaltarile le-am luat acum doi ani,erau prea dragute.Ca sunt sau nu la moda,poarta ceea ce iti place si vei arata bine,crede-ma!

    Te pup!

    ReplyDelete