Saturday 5 November 2011

Targul Femeia

   Acum o saptamana, mai exact vinerea trecuta, am fost cu prietena mea, Mihaela, la Targul Femeia. Fiind zi lucratoare nu era prea aglomerat, ceea ce ne-a usurat un pic plimbarica printre standurile expuse. Am stat cam doua ore si jumatate si am plecat de acolo cu picioarele obosite, poate si din cauza tocurilor. Speaking of heels, let`s see what I was wearing that day.




   Iubesc acest pardesiu or whatever it is! It is from PNK. L-am primit acum multe luni si abia asteptam sa se faca frig ca sa il pot purta. Ah si nu, nu l-am inchis gresit, asa este el, asimetric :)








   Si acum sa trecem la pozele de la targ.



Look at that sweet smile! I just love her!




   Prima oara cand am trecut prin fata acestui stand, prietena mea se intreba ce cauta scule pentru barbati la un targ pentru femei. De abia apoi am intels ca este vorba despre anumite scule si nu numai pentru a realiza decoratiuni, accesorii, bluze si cate si mai cate! Domul care reprezenta firma Dremel a fost foarte rabdator si explicit si ne-a spus multe lucruri utile. Pe baza acestor informatii am putut sa imi fac o idee destul de buna despre produsele lor si am ajuns la concluzia ca voi achizitiona cateva. Orice artist hand-made are nevoie de astfel de produse, ajutoare, asa ca daca aveti rabdare, mai jos voi pune cateva date despre ei.


   Apoi am facut cunostinta cu un domn foarte amabil care ne-a dat cateva "lectii" despre cum sa traim mai sanatosi sau cum sa tratam anumite afectiuni. Ne-a vorbit despre muuulte, de la magneti pana la filtrele pentru apa. Daca va intereseaza sa stiti mai multe atunci spuneti-mi intr-un comentariu si voi face o postare.





   Ma bucur ca poza aceasta a iesit clara ca sa vedeti si voi ce prietena frumoasa am!



   Inainte sa plecam, am avut parte de o minunata "cantare". Acestia sunt absolventi de Conservator si ma declar fan! Solista mi-a lasat o impresie buna, o persoana timida, modesta, cu care am simtit o legatura pe loc desi era prima oara cand ne vedeam. Avea emotii si mi-a zambit in timp ce incerca sa se pregateasca sa cante.   
   Melodiile interpretate au fost unele foarte cunoscute, melodii in engleza, pe care le-am ascultat cu mare drag.  
   Bucuroasa ca o incurajez de la distanta si ca fredonez odata cu ea, mi-a oferit acest zambet mare si la randul meu i-am zambit si eu in semn de apreciere. Are o voce calda si placuta. Informatii despre ei mai jos...



   Iata ca a venit si momentul sa va dezvalui ce se afla in sacosa aceasta cu care m-ati tot vazut prin pozele de pana acum.


   Nu va lasati inselate de ceea ce scrie pe sacosa, caci nu am avut accesorii, ci alte chestii printre care si un fleac de la aceasta firma.


   Am spus un fleac, nu pentru ca as fi nerecunoscatoare, ci pentru ca din toate zorzoanele superbe pe care le au in stoc, ei au ales tocmai acest colier. Cadoul lor este ca un fel de imagine a lor, este o reclama, o demonstratie de respect si interes fata de publicul lor. Cred ca ar fi putut sa puna ceva mai interesant dar hai, fie...



   Alt cadou, a fost o crema hranitoare de la Geroccosen cu miere, ulei de masline si vitamina A. Inca nu am incercat-o asa ca nu stiu ec sa va spun despre ea, Revin cu un review dupa ce o voi termina.
   Inauntrul cutiutei am gasit un pliant cu informatii despre produsele lor si de asemenea, o mica surpriza, un pliculet cu o crema anticelulitica. Cred ca o voi da cuiva spre testare asa ca fiti pe faza ;)
   Ceea ce m-a deranjat si de data aceasta, in cazul acestui cadou, a fost faptul ca Mihaela a primit crema fara cutie si cand a intrebat i s-a spus ca le-au scos ele (staff-ul) pentru ca erau distruse. Si de ce ma rog nu au avut grija de ele cum trebuie? Nu mi se pare deloc frumos sa dai cuiva un produs fara ambalajul sau original!



   Ultimele lucruri din sacosa au fost 3 reviste mici si revista Femeia. Pentru ca pana acum nu am avut ocazia sa citesc vreun numar din Femeia. am fost entuziasmata ca in sfarsit o sa apuc sa o descopar dar am avut o dezamagire. Eu nici nu observasem pentru ca le pusesem undeva ca sa le fac poze mai tarziu, pentru blog dar Mihaela mi-a atras atentia ca revistele sunt din alte luni. Sfaturile si articole sunt utile indiferent de luna deci nu ar fi deranjant insa gestul lasa de dorit... Cand or sa inteleaga romanii ca  o treaba bine facuta nu se face pe jumatate?!

   Pe parcursul serii cat am stat la targ, am tot adunat pliante si bineinteles ca le-am pus tot in sacosa. M-am gandit ca nu ar strica sa va arat cateva dintre ele.


   Forever Living Products: produse cu aloe vera si nu numai.


   Glamour au organizat o tombola in urma careia se alegeau 3 castigatoare. Premiul consta in vouchere a cate 500 lei. Am participat si noi but nothing. No luck! :((


   Sand White Trio este numele formatiei pe care v-am recomandat-o mai devreme.Componentii sunt: Silvia Gagu (voce), Simona Buescu (vioara) si Daniel Simion Clape. 

   Ii puteti contacta poentru diverse evenimente la numerele de telefon: 0765.135. 244 (Daniel Simion)
 si 0720. 571. 895 (Simona Buescu)




   Orice artist hand-made ar trebui sa aiba astfel de produse, ca cele de la Dremel, asta va spuneam cu cateva randuri mai sus insa dupa cum observati in carticica, nu numai ei se pot folosi de acestea, ci orice om dornic sa isi personalizeze locuinta, hainele, obiectele si mai ales cei care vor sa faca surprize prietenilor si membrilor familiei.

   Date de contact: http://www.clubili.ro sau contact@clubili.ro
   0723. 671. 307
   Bd. Grivitei nr. 73-75, Brasov



   La standul celor de la Dr. Oetker am gustat, avand rezervele mele, o briosa. De ce? Nu imi plac briosele si nu inteleg de ce mania asta cu briose peste tot? La orice expozitie, prezentare, deschidere, pe orice blog, briose. So what is the big deal? Nu mi se par asa de nemaipomenite si chiar de ar fi, chiar peste tot? E un fel de trend or what? Anyway, acestea mi-au placut pentru ca erau mai crocante si aromate. 
   Un fotograf de acolo, ne-a intrebat daca vrem sa ne faca o poza si apoi sa aparem pe site-ul lor. Am acceptat :p Nici pana acum nu stiu nimic de acea poza.



    2 mostre de la L`Occitane


   Muzica ambientala, de relaxare, muzica clasica, muzica buna!

   La sfarsit vreau sa va anunt despre un alt targ, de data aceasta numai pentru  (viitori) parinti. Hope you`ll have fun!



   V-am pupat!

   Pe curand...

14 comments:

  1. Ce v-ati mai distrat voi ... :P
    Pardesiul tau e pur si simplu superb, sa-l porti cu placere! :)

    ReplyDelete
  2. Multumesc frumos!
    Te pup,Simona!

    ReplyDelete
  3. Acum vad mai bine pardesiul...este minunat.Colierul meu este altfel...culoarea aceiasi dar nu are gaurele si nimic metalic. Uff..eu nu am avut mostra cu crema anticelulitica iar revista Femeia nici macar nu era in tipla cum e a ta...foarte urat ca nu au oferit cadouri la fel. Oricum ne-am simtit bine si asta conteaza cel mai mult. Pupici

    ReplyDelete
  4. imi place camasa cu floricele...as vrea sa merg si eu la un targ de genul acesta..poate pe viitor:D

    ReplyDelete
  5. Multumesc!
    Am banuit ca nu ai avut mostra din moment ce nu ti-au dat crema cu tot cu cutia sa.
    Da,la partea asta mie mi-au lasat o impresie nu tocmai buna dar vorba ta conteaza ca ne-am simtit bine.Din experienta aceea eu cel mai mult ma bucur ca ne-am vazut si ca am putut sa participam impreuna.
    Te pup,fetita!

    ReplyDelete
  6. Alina,iti multumesc dar nu este o camasa.Este un cardigan care are prinse portiuni de material (la guler si in partea de jos)ca sa para ca pe sub el este o camasa :) Interesant nu?Tocmai asta este unul dintre motivele pentru care l-am achizitionat.

    Si eu am fost pentru prima oara la un astfel de targ.Merita sa mergi pentru ca ai la un loc multe firme si sigur pleci de acolo cu cate ceva pentru ca sunt promotii,reduceri s.a.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Accessorize au scumpeturi, cel putin eu asa stiu. unele zorzoane de acolo chiar nu isi merita pretul! in fine, bine ca v-ati dixtrat. :P pupici :*:*

    ReplyDelete
  8. Aleluiaaaaa!Cineva care a spus lucrurilor pe nume!Asa este!Acest magazin este adorat de multe femei dar numai cele care isi permit cumpara de acolo... Eu nu ma numar printre ele,poate cand o sa incep sa am bani ca lumea ;)

    Te pupacesc,Danielusa!

    ReplyDelete
  9. Luuunga postare, dar cuuuu muuuuulte pozeee:X hi hi:) ce-mi place tot timpul am la ce sa ma uit la tine pe bloooog:X

    Ador outfitul:) in special cardiganul, paltonul si pantofiii:)

    Aaa si sa nu uit de inel:X

    Pupici, o zi frumoasa :X

    ReplyDelete
  10. Imi place sa fac postari care sa prezinte tot ce am de exprimat.
    Merci mult!
    Te pup,Monica!

    ReplyDelete
  11. Stiu:D:) Imi plac postarile tale:X cu placere:X

    ReplyDelete
  12. Multumim frumos pentru cuvintele frumoase si pentru apreciere! :) Trupa Sand White Trio

    ReplyDelete
  13. Placerea a fost de partea mea!Va multumesc si eu pentru acest comentariu si va urez sa aveti multe realizari!

    ReplyDelete