Tuesday 8 November 2011

Summer dress?

   Azi a fost sarbatoare: Sfintii Mihail si Gavril! Desi mai sunt doua ore si se termina ziua, vreua sa le urez tuturor celor a caror onomastica au serbat-o azi, un mare si sicer LA MULTI ANI si fie ca numele lor sa le poarte noroc pe tot parcursul vietii si sa le fie aducator de vesti bune! De asemenea, sa fie sanatosi si linistiti!

   Pseudonimul Ela vine de la cel de-al doilea prenume al meu, Gabriela. Sunt mandra de ambele, Despina pentru ca imi aminteste de originile grecesti dar si pentru ca este mai rar intalnit, iar Gabriela, pentru ca are o semnificatie religioasa deosebita (ingerul Gavril a vestit fecioarei Maria nasterea Domnului Iisus Hristos).
   Stiu ca sunt multe persoane care ar da orice sa isi schimbe numele pentru ca ori nu le place, ori au gasit unul care le place mai mult. Mie una imi convine alegerea parintilor mei de a ma boteza asa si consider ca ma reprezinta 100% aceste nume!

   Sa lasam teroria numelui si sa trecem la tinuta pe care vreau sa vi-o prezint astazi. Atunci cand vine anotimpul rece, hainele de vara sunt lasate intr-un colt si uitate timp de un an. Sau nu! Prin tehnica suprapunerii putem purta aproape orice haina indiferent daca are maneci scurte, bretele, daca e rochie sau fusta de vara, cu ajutorul anumitor ajutoare: colantii, accesoriile, caciulile, esarfele, cardiganele s.a.m.d.

   Asa am facut si eu zilele trecute cand am scos o rochie de vara de la naftalina si am decis sa o port cu zambetul pe buze fara sa imi fie frica de frigul de afara. Cum? Veti vedea mai jos ;)








   Aceasta a fost propunerea mea pentru a transforma o rochie e vara intr-una de toamna. Sper sa va inspire si sa experimentati si voi, iesind din tipare!

   Si pentru ca in pozele de mai devreme apar decapitata, poate ati ramas cu o curiozitate in privinta machiajului care intregeste look-ul. Fard lime in doua nuante, creion negru si creion alb, rimel and the eyes are ready!




   Creion rosu cu care am conturat buzele si le-am umplut, peste care am aplicat un ruj rosu - portocaliu si un pic de luciu de buze in aceeasi nuanta. The make-up is finished!




   Imi cer scuze pentru postarea si urarile cu intarziere, am avut o problema care mi-a "mancat" mai mult de jumatate din zi si de aceea, abia pe seara, am reusit sa intru pe internet.



   Pe curand...

20 comments:

  1. Imi place printul imbulinat in orice combinatie de culori. Culoarea rujului e superba si te prinde bine !

    ReplyDelete
  2. Si mie imi plac bulinele mai ales pe o bluza semitranspatenta din voal!

    Multumesc frumo,Miha.ela si LA MULTI ANI pentru ziua de ieri!

    ReplyDelete
  3. Superba este rochita, atat de bine iti sade...felicitari pentru combinatie...
    Si rujul este foarte frumos... :)
    Te pup! :)

    ReplyDelete
  4. Superba tinuta:)Si machiajul imi place de numa numa:D

    ReplyDelete
  5. Orice pui pe tine arati minunat!:D:X Love the dress!:X

    Si iarta-ma. nu mi-am dat seama ca te numesti Gabriela!

    La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Te pup dulce!

    ReplyDelete
  6. love the colour of ur lips dear:)kisses
    La Folie 

    ReplyDelete
  7. Multumesc mult,Koko!:)
    Sa ai o seara minunata in continuare!

    ReplyDelete
  8. Multumesc,Simona!Este prima oara cand indraznesc sa o port si toamna.Pe masura ce cresti inveti si iti mai vin idei de combinatii,astfel poti alcatui mult mai multe tinute cu aceleasi piese vestimentare,doar combinanadu-le diferit.
    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Multumesc,Dia!machiajul este foarte usor de facut!
    :*

    ReplyDelete
  10. Merci,Monica!Nu-i nimic,oricum si in viata de zi cu zi foarte putini stiu ca am doua nume,unii stiu numai de Despina iar altii numai de Gabriela.
    Te pupacesc si multumesc pentru compliment!

    ReplyDelete
  11. Thank you,Shara!I love red lipstick!I think it`s a symbol for femininity.

    ReplyDelete
  12. Cu cea mai mare placere! Despina:) ce frumos:)

    >:D<

    ReplyDelete
  13. :) Cum auzea cineva de numele acesta,intrebarea inevitabila era "Despina Vandi?" :))

    ReplyDelete
  14. Ce frumosi sunt cerceii! Am admirat si geanta, normal :D Cu ce program editezi tu pozele? Te pup.

    ReplyDelete
  15. Alexandra,

    Multumesc!

    Aici sunt editate aiurea,acum nu as mai edita background-ul astfel.

    Pozele le editez in Photoshop si Photoscape.

    Te pup!

    ReplyDelete
  16. Cred ca background-ul l-ai editat in photoshop, nu? cu photoscape stiu si eu sa lucrez (cat de cat) si parca n-am vazut optiunea asta...offff, tre' sa ma apuc si eu sa invat ceva photoshop, dar mereu aman.

    ReplyDelete
  17. Alexandra,
    Aici sunt editate in ambele.De obicei daca vreau sa cenzurez ceva intru in Photoscape,caut jos Tools,selectez Mosaic si apoi Jitter.Dupa aceea intru in Photoshop si aleg Blur Tool,cea mai mare intensitate.
    Cam asa.

    Pentru un efect mai natural de blur al backgroundului,ca tu sa iesi in evidenta (daca nu ai DSLR) iti recomand sa folosesti doar Blur Tool din Photoshop si sa insisti pana cand obtii efectul dorit.

    Daca nu ai Photoshop o sa incerc sa ti-l timit,daca vrei.

    Te pup!

    ReplyDelete
  18. Saru' mana mult pentru explicatii, m-au ajutat. N-am photoshop-ul, insa il iau de pe net, chiar vreau sa invat putin. Te pup.

    ReplyDelete
  19. Alexandra,

    Cu cea mai mare placere!Daca te mai pot ajuta cu ceva sa imi spui cu incredere.

    Bafta la invatat!

    Si eu te pup!

    ReplyDelete