Tuesday 1 November 2011

Spider Queen

   In noaptea de 31 octombrie, oameni de peste tot in lume, sarbatoresc Halloween-ul. Copiii (in special) dar si adultii se costumeaza in fel si fel de personaje inspaimantatoare sau sexy si se duc la colindat. Trick or treat! Asta se spune cand cineva iti deschide usa. Daca nu vor sa le faci vreo farsa atunci trebuie sa iti dea dulciuri :) Casele se decoreaza cu schelete, frunze de toamna, stafii, lumanari negre, portocalii, paienjeni, vampiri din lemn, plastic, carton sau hartie. Tot acum oamenii se duc in diverse locuri, cine are norocul, chiar la ferme si isi aleg dovleci mari, mici, turtiti, alungiti, verzi sau portocalii. Acestia se curata pe diauntru si cu ajutorul cutitului si a imaginatiei prind viata. Le facem ochi, nas, gura, dinti, colti, le punem palarii, ochelari, mustati, sange fals si incet, incet devin spooky ori funny. Totul pentru distractia noastra, a familiei si a prietenilor nostri!
   Cu aceasta ocazie se organizeaza petreceri unde e musai sa te costumezi, sa te machiezi si sa dansezi pana dimineata!!! Eu n-am participat la nici un eveniment de acest gen dar asta nu m-a impiedicat sa nu ma gatesc cat de cat. Rezultatul meu il veti vedea mai jos. Enjoy! Buhu-huuuuuuuu!!! ;)








   Cam asa arata intruchiparea unei Spider Queen in viziunea mea. Am facut acest machiaj in graba, mai mult ca sa vad ce imi iese, asa ca nu ma certati foarte rau pentru acele imperfectiuni pe care le veti observa. A fost satisfacator sentimentul de a realiza ceva ce nu este purtabil pe strada. M-am simtit eliberata iar daca aveam tot ce vroiam pentru a face ceva perfect (lentile de contact, peruca, gene false si alte artificii), m-as fi simtit extraordinar. Imi plac la nebunie look-urile DARK! ;)

   Mai am cateva poze cu tinuta si machiajul, in alb si negru pentru ca asta cred ca ne introduce si mai bine in atmosfera.


   Panza am desenat-o cu creion negru de ochi iar la colturi am adaugat putin fard gri just to give it a little dimension. Sprancenele foarte intunecate le-am obtinut dintr-o combinatie de negru si albastru inchis iar pe pleoape am folosit nuante de rosu, maro si burgundiu. Am incalcat regula de a aplica fard deschis ca highlight si am aplicat un fard gri inchis sidefat.


    Pe buze am folosit creion negru khol, ruj rosu inchis si pentru luciu un balsam.


   Am groaza de paienjeni, fug de ei ca de ala cu coarne dar for the sake of this make-up, am trecut peste oroare, am strans din dinti si am cautat cateva imagini pe internet. Nu am vrut sa intru in detalii sa ii desenez toata anatomia, ci am vrut ceva care macar sa semene. Insa am dat peste cele mai infricosatoare imagini, niste close-up-uri de cred ca si voua vi se zbarlea parul pe maini! 




   This was the make-up, moving on to the clothes.
In week-end am primit de la mama o fusta neagra, lunga si simpla pe care am transformat-o in rochie. Peste ea, pentru a intregi look-ul de dark queen, am pus un bolero pe care nu l-am mai calcat pentru ca mi s-a parut ca da mai bine asa, creeaza impresia de neingrijit.
   La capitolul incaltaminte a fost usor, am luat din dulap o pereche de cizme negre, inalte cu toc subtire.
   Accesorii nu am vrut sa port prea multe pentru ca oricum nu aveam nimic din ceea ce ar fi fost necesar, in schimb, pentru ca tot aveam la gat un lant cu un pandantiv vechi, l-am lasat pe acesta si la mana stanga am pus un inel cu piatra neagra.
   Haideti sa o luam de jos in sus.






   So this is it! Hope you liked it and maybe you`ll get inspired and try something like this next year. 
   By the way how was your Halloween? Ce filme horror ati urmarit? Ati cumparat dovleci?

   Wanna see our pumpkin?


   Friendly guy, right? :)) Anul acesta dovleacul nostru e mai happy, asa a vrut iubitul meu. L-am facut impreuna azi noapte si apoi am stat pe intuneric si ne-am uitat la cum se vedea pe tavan. :)) Kids!

   Pentru azi we are done, va las si va urez sa aveti o seara plina de mister...


    Pe curand...




14 comments:

  1. ce am mai asteptat postarea astaa! A meritat asteptarea! :X iiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui, arati infricosatoareeeeeeee:) in sensul bun, arata super machiajul, si hainele se potrivesc perfect:)

    Sa stii ca si mie-mi plac look-urile astea mai dark, sunt mai sadica asa de fel :))desi nu s-ar zice:):D

    Colierul e foarte frumos:D:) la fel si inelul:D

    PS: Ai paianjeni pe tine!:))

    Pupici:D eu nu am facut nimic special de halloween:D

    ReplyDelete
  2. Ce infricosatoare esti:)Ti-a iesit foarte bine lookul.Dovlecelul e super:).Eu nu am sarbatorit niciodata halloweenul, deci nici anul asta nu am facut nimic deosebit.

    ReplyDelete
  3. :) Multumeeeesc!Cam saracacioasa vestimentatia dar atat am avut la dispozitie si a fost si timpul scurt.

    Colierul si inelul sunt de la mama...you know she has good taste ;)

    Daaa... cand o sa vada pozele si iubitul meu o sa ramana socat pentru ca stie cat de frica imi este de aceste fiinte infricosatoare.

    ReplyDelete
  4. Merci,Dia!Asa m-am bucurat ca am reusit sa il facem.Ador pregatirile pentru aceasta sarbatoare chiar daca nu este a noastra!

    Nici eu nu sunt pentru sarbatorile straine dar asta imi este draga pentru ca noi nu avem asa ceva,in schimb Valentine`s Day mi se pare o tampenie pentru ca avem si noi Dragobete.

    Te pup,Dia!

    ReplyDelete
  5. Ce metamorfozata esti, initial am crezut ca nu esti tu in postare :P

    ReplyDelete
  6. :D Da si eu am fost un pic surprinsa cand m-am privit mai cu atentie :p

    ReplyDelete
  7. :) Thanks!Nu e cine stie ce dar macar am incercat.Daca aveam face paint era super,as fi avut mai mult libertate.Trebuie sa ma aprovizionez cu chestiile care imi lipsesc ca sa nu ma mai ia pe nepregatite nici un eveniment sau sarbatoare.

    Te pup,Koko!

    ReplyDelete
  8. supeer!imi place foarte tare nuanta parului tau:d
    si imi plac mai mult pozele "color":p desi cred ca sufar de arahnofobie:)) imi place lookul tau!:*

    ReplyDelete
  9. Multumesc!De cand visam la nuanta asta! :)

    Si eu!Mi-e o frica de aceste taratoare!!!

    Merci!

    Te pup,Miss Ellie Sugar!

    ReplyDelete
  10. Cele mai bune gusturi are mama taaaaa!!!!! :X:X:X ahhh!:)) sa-i faci o poza cand o sa se sperie :))))))))) mwahahhaa:D

    ReplyDelete
  11. :) Da,are.Am observat ca si mama iubitului meu are gusturi bune,ceea ce este o usurare ca altfel trebuei sa port haine care nu imi plac.Din fericire tot ce mi-a cumparat pana acum a fost ok.
    :p

    S-a uitat pe blog, a vazut pozele si a fost mirat. "Ti-ai facut paienjeni?Pe fata?Este si asta un pas inainte!"Adica in depasirea fricii mele :))) Yeah right! Cu toti paienjenii pe fata sau pe corp desenati, daca vedeam vreun specimen in real life, incremeneam pe loc in secunda doi! :))))

    ReplyDelete
  12. poza 5 din cele alb-negru rulzzz! me like it so much! :X :D si aburul ala misterios din celelalte poze e bestial! cat despre paianjeni..."Cristiiiii!!! adu papucuuuu! " :)))
    am mai scris un comentariu aici, dar netu' a fost cu toane si nu m-a lasat sa il "plasez" pana la capat. bine ca si-a revenit.
    te pup si-l salut pe Silviu! :*

    ReplyDelete
  13. Saru`mana,Danielusa!Ma bucur!
    Asa,asa,Cristi,so pe ei!!! :)))

    Si noi va pupam!

    ReplyDelete