Wednesday 30 November 2011

Penelope Cruz inspired make-up (request)

   It`s 9 am and I`m ready to rock`n`roll! :) Una dintre colegele de blogosfera, Simona, a fost mult prea draguta si intr-un fel m-a comparat cu Penelope Cruz, punand accentul pe forma ochilor dar si pe culoarea rujurilor pe care le folosesc de obicei. Ii dau dreptate pentru ca si eu, uitandu-ma la poze, la filmele ei, la diverse interviuri, am observat ca avem ochi asemanatori. Desigur nu vreau sa ma dau mare spunand ca sunt o copie fidela, caci este clar ca ea e superba, iar eu sunt... normala. In primul rand ea are ochii mari, eu ii am mici, culoarea ochilor ei este mai inchisa si mult mai intensa iar privirea ei ascunde parca un mister si o senzualitate care ii ofera un aer elegant, iar eu, mai e nevoie sa spun ca nu am nimic special? Chiar si asa am incercat sa fac un machiaj inspirat din tipul de machiaj pe care am vazut ca il poarta cel mai des si desi stiu ca nu prea m-am apropiat de look-ul ei, trebuie sa onorez cererea si sa va arat pozele. Am avut chef de joaca si le-am editat mai mult, schimband un pic luminile: ba mai calde, ba mai reci, just for fun :p


   Din cate am observat ochii lui Penelope sunt pusi in evidenta prin nuante calde de bej, uneori si crem, in centrul pleoapelor iar la coltul exterior si un pic in pliu, nuante inchise de marouri. Conturul este unul intens in negreu sau maro foarte inchis. Poarta gene false ori isi da cu mult rimel pe genele naturale si astfel look-ul este mai dramatic. 


    Buzele fie in nuante nude, marouri sau rosu.


   Acestea sunt cele doua puncte forte ale machiajului ei: ochi calzi, patrunzatori si buze catifelate. Mai jos aveti look-ul intreg. 






   Sper ca v-a placut si varianta mea de machiaj.
   Simona, sper ca nu te-am dezamagit si mai astept request-uri.

   Va pup! Sa aveti o zi cu aroma de cappuccino!

   Pe curand...

16 comments:

  1. Ce repede te-ai miscat :P Nu ma asteptam sa il faci asa de repede.
    Aici chiar ai acei ochi calzi, ciocolatii si privirea intensa ca a Penelopei. Nu stiu ce tot spui tu acolo, ca nu ai nimic special sau ca ai ochii mici si ea mari, eu vad altceva de aici...Mai era nevoie de gene false la look-ul acesta si atunci vedeai ca ochii au exact aceeasi forma si dimensiune.
    Chiar imi place foarte mult cum iti sta asa, ma bucur tare ca mi-ai facut pe plac, poate te mai inspiri si din alte look-uri ale Penelopei, chiar cred ca semanati si mie imi place foarte mult stilul ei.
    Te pup, si nu uita ca esti speciala! :)

    ReplyDelete
  2. Ai spus ca tu nu ai nimic special ...GRESIT....fiecare are ceva special...sa nu uiti asta niciodata ..si fiecare e frumos in felul lui. Ca sa privim si din alt mod, imagineaza-ti poza lui Penelope , fara machiaj, nephotoshopata si asa mai departe.... ????

    Mie imi place foarte mult ceea ce ai realizat...si sa sti ca si eu ma incadrez in categoria celor cu ochii mici :) (din pacate )

    O zi frumoasa iti doresc ..pup :*:*

    ReplyDelete
  3. Nu prea imi plac "datoriile",asa ca fac tot posibilul sa le rezolv repede.Am mai spus eu ca mai fac una alta pe blog si inca nu am facut pentru ca au venit alte si alte idei dar nu am uitat nici de cele din trecut.

    Ooof...gene false...Chiar ma gandeam ca altfel s-ar vedea machiajele cu gene false.

    Si mie imi place Penelope,este o femeie distinsa si are mereu un look pasional.

    Te pup,Simona si iti multumesc pentru ce ai spus!

    ReplyDelete
  4. Sa stii ca atunci cand vne vorba despre ceilalti,asa cred si eu,doar cand vine vorba de propria persoana am dubii...

    Multumesc!O zi frumoasa si tie,Doda!

    ReplyDelete
  5. Ti se potriveste de minune acest machiaj. Esti o frumoasa!

    ReplyDelete
  6. Waw, chiar aveti ochii asemantori, abia acum am bagat si eu de seama. Ti-a iesit foarte bine si te chiar prinde lookul. Parul te prinde, de asemenea. Esti foarte elegenta:)

    ReplyDelete
  7. Incerc din rasputeri sa mai ridic nivelul stimei ;)

    Multumesc pentru sustinere,Doda!

    ReplyDelete
  8. Multumesc,Oana!Si eu am ramas cu o impresie buna cand am vazut rezultatul dar ce m-a facut sa ma simt mai bine a fost coafura.Imi place volum mult la par,imi da incredere in mine.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Da,pana si eu uitasem de asta,Dia,noroc cu Simona care mi-a reamintit.A fost o ocazie numai buna sa imi ridic moralul si sa ma simt feminina.
    Coafura a intregit look-ul,am prins parul asa la repezeala,l-am intors cumva si l-am prins cu o clama in asa fel incat sa fie destul de ridicat in partea de sus,ceea ce mi-a placut la nebunie.Ma avantajeaza astfel de coafuri cu volum.
    Iar pulovarasul in dungi albe si maro (plus machiaj si coafura) m-a facut sa ma duc cu gandul la anii trecuti,la acele bluze care se purtau inainte si erau foarte chic.

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Ela sunt de acord cu tine in privinta volumului la par. Si eu il infoi toata ziua ;))

    ReplyDelete
  11. Hmm:D

    Ce dulce esti:D

    Forma ochilor tai seamana cu ai ei:D:) Imi place:D iti sta bine:D

    Iar parul, iiiiii, ce-mi place:D Gata:)) Abia astept sa-mi creasca si mie sa-mi fac freze din alea "mistoace" :D

    BTW, ceva pentru accelerarea cresterii parului stii?:D

    Pupici:D

    ReplyDelete
  12. :) Pe de alta parte imi place si parul acela drept,drept,lins cum se mai zice dar sa nu fie pleostit :p

    Sa ai o vineri frumoasa,Oana!

    ReplyDelete
  13. Merci,merci!Esti o draguta!
    Chiar sunt curioasa cum ti-l aranjai cand il aveai lung,Monica.

    Pentru accelerarea cresterii parului, catev
    sfaturi pe care le-am gasit.

    "Este foarte importanta alimentatia, care sa cuprinda produse bogate in proteine, cum ar fi: ficatul de vita, ouale, fasole verde, peste si vitamina A, de exemplu morcovii. Se spune ca un consum marit de castravete ar stimula cresterea parului. Poti, de asemenea sa iei vitamine pentru par: Revalid(este eficient luat cel putin 3 luni), Miss Vitaal.
    Exista sampoane speciale pentru cresterea parului: "Sampon nutritiv pentru cresterea parului" de la Favisan, "Sampon cu extract de urzica" de la Corona etc.
    Ca tratamente naturiste poti folosi:
    -infuzie de rozmarin, cu care iti clatesti parul;
    -masca din ulei de ricin galbenus de ou, se amesteca foarte bine si se maseaza pielea capului; dupa 1 ora se spala parul;
    -poti sa-ti prepari singura un sampon format din 2 galbenusuri 2 linguri tinctura de brusture 4 linguri apa;
    -FOARTE IMPORTANT este masajul zilnic al scalpului, in jur de 5 minute. Poti efectua acest masaj, pentru o eficienta ridicata, cu tinctura de ardei iute (foloseste aceasta tinctura doar de 2 ori pe saptamana)"

    Sper sa te ajute!

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. @Ela: :D cu placereeee:D:X

    Hmmm, o sa caut ceva poze:) dar de obicei nu ma chinuiam prea tare pentru ca il am ondulat si se aranja singurel:) ;)) hi hi;))

    Multumesc pentru sfaturi:D oricum o sa dureze ceva pana o sa-mi creasca:) momentan vreau sa-mi creasca cat sa il pot prinde caci mi se ingrasa foarte repede parul :( si nu am ce sa-i fac:) sper doar sa am rabdareeee:D:)

    :X Sar'na din nou:D

    Si eu te pupacesc!>:D<

    ReplyDelete
  15. Pe vremea cand aveam si eu parul mai normal,statea si la mine fara sa fac prea multe.Si eu il am ondulat.

    :) ;)

    ReplyDelete