Thursday 3 November 2011

Last year`s Halloween

   Nu stiu cum dar am facut eu ce am facut si am ratat ziua de ieri, ma refer la postat pe blog. Spusesem ca voi pune poze si va voi povesti despre Halloween-ul de anul trecut insa am avut treaba si m-am intors mai tarziu decat credeam. Am fost la o prezentare de produse naturale despre care voi scrie in curand.
   Revenind la tema noastra, imi amintesc cu drag acel 31 octombrie din 2010 pentru ca nu am avut unul, ci 3 dovleci si ne-am distrat la culme incercand sa ii personalizam. Astfel ca fiecare a fost diferit 100% fata de fratii sai: am avut o fetita si doi baieti, marimi diferite, forme diferite si "fete" diferite. Pentru iubitul meu, aceea a fost prima oara cand s-a ocupat de "modelarea" identitatii unor dovleci, eu mai facusem asta o singura data in clasa a V-a, de fapt mai mult facuse tata. Stiu ca atunci aveam o profesoara tanara, simpatica si amabila, preda limba engleza si era din Washington. Atat de rau mi-a parut cand am aflat ca a plecat si ca nu revine! Metodele ei de invatare erau altetele decat cele cu care suntem noi obisnuiti de la profesorii romani. A fost o onoare sa o am ca profesoara. Niciodata nu o sa o uit pe miss Catherine! De acel Halloween am participat la un concurs cu dovleacul meu si va dati seama ce mandra si incantata am fost. Personajul ales de mine: pisica neagra. Am pus o helanca si pantaloni negri, am improvizat o codita si pe fata am purtat o masca. A fost super! Good times!
   Iar deviez de la subiect. Sa trecem la poze. 
   Dovleceii nostri frumusei pe care i-am pastrat cat am putut de mult.

   Ladies first! :p


   Domnisoara a fost unul dintre cei doi dovleci de care m-am ocupat doar eu. Am ales sa ii creez o identitate sarmanta, facandu-i trasaturi desenate, nu am ciopartit-o pentru ca am vrut sa fie finuta. That`s how women are, right girls? ;)


   In schimb, cand am trecut la urmatorul dovleac am devenit mai radicala si i-am dat un aspect inspaimantator ca un vampir. A criminal!!!


   Dovleacul iubitului meu a fost mai mic dar cel putin la fel de periculos desi nu atat de sangeros.


   Dar nu ne-am oprit aici, we started improvising looks for them.


   Domnisoara s-a ales cu cercei si ochelari de soare si instantaneu a devenit trendy :)


   Vampirul a gasit o prada numai buna de degustat :D


   Iar misteriosul domn cu fata taiata, un marinar in cautarea noilor aventuri pe mare sau ocean si dornic de situatii extreme.


   Wanna see something nice?



   Halloween fountains!



   Pe langa joaca aceasta cu dovlecii, am avut grija sa facem si un pic de atmosfera, nothing too festive, ceva simplu si placut, asa ca am pus cate o lumanare ici colo. Si camera trebuie sa fie luminata nu numai dovlecii nu?



   Nu este insa Halloween fara deghizare nu? Si de data aceea am improvizat ceva pentru ca nu aveam costumatia iar la partea cu machiajul, am apelat la un tutorial al lui Michelle Phan. Cine am fost? Snow White! Desi pe vremea aceea aveam parul scurt si nevopsit, culoarea mea (saten inchis) nu semana cu a parului frumoasei din poveste, care stim cu totii ca avea parul ca abanosul.
   Machiajul ar fi fost cu atat mai apropiat de cel imaginat de artista, daca as fi avut gene false si un ten atat de curat si luminos. Am apelat la un truc si am desenat genele in partea de jos, cu ajutorul unui tus. At least I had fun doing it and that`s what really matters!

   Michelle Phan`s version



    My version


   Fiti sincere: seamana macar 5%? 


Va servesc cu un mar? Nu va faceti griji, ale mele nu sunt otravite ;)



   Am observat ca Snow White avea o rochie in culorile albastru, cu putin rosu, galben si alb. Ei bine, eu am alcatuit partea de sus a rochiei cu 3 top-uri: o bluza alba mai grosuta, peste ea o bluza rosie cu bretele si peste aceasta inca una albastra. Am scos bretelele rosii cumva in lateral ca sa para ca in imaginile desenelor animate and voila... stiu, arata groaznic dar altceva  chiar nu aveam. In loc de bentita rosie cu funda am pus un colier rosiatic (in poza a iesit mai deschis decat este de fapt) and that`s it.


   Am si cateva poze cu machiajul, din fericire, desi atunci nu aveam blog, am fotografiat si aceste detalii. 



   Fard deschis la culoare, creion alb pentru efect de marire, gene desenate pe pleopele inferioare, double wing pe pleoapa superioara, rimel and the eyes are done!




   Red lips, blush and puf! Ca prin magie sunt o copie nereusita a frumoasei Snow White! :))

    M-am intors in copilarie cu ocazia acestui look, am retrait bucuria pe care am avut-o cand am vazut prima oara desenul Alba ca zapada si cei 7 pitici. A fost primul desen animat vazut la video. Eram asa fericita in acea perioada, ai mei erau in jurul meu si zambeau, ne bucuram toti trei ca suntem impreuna. Erau atat de multumiti ca imi pot oferi ceea ce imi doream, eu eram cu sufletul impacat, toti trei aveam sufletele pline de iubire si liniste. Ce n-as da sa pot intoarce timpul inapoi...

   Pe curand...

2 comments:

  1. imi aduc aminte de pozele cu dovlecii. :)) ne-am amuzat impreuna pe mess atunci cand mi le-ai trimis. era si Silviu intr-o poza cu don'soara Dovlecica si te-am intrebat daca in sfarsit l-ai surprins cu amanta... :))
    pupaciuni! :*:*

    ReplyDelete
  2. :))) Dovada am dar daca nu am bagat divort atunci,acum nici ca ma mai complic.Inchid si eu din ochi dar ma razbun cu dovleacul de anul acesta! :))))

    Te pupacesc,Danielusa!

    ReplyDelete