Sunday 13 November 2011

Cold Sunday and something important!

   Hey! Ce faceti astazi? Ceva planuri pentru ultima zi de weekend? Eu o sa stau indoors, cu mama si iubitul meu pentru ca we are expecting someone`s visit dar dupa ce terminam cu formalitatile, planuiesc sa ma cuibaresc in pat si sa iau cu mine doua dintre "veveritele" mele ca sa le folosesc drept calorifere :)) Asa de repede mi se instaleaza un zambet pe fata cand le vad cum se fac ca niste colacei si se baga sub pilota :p Avem un pic probleme la partea cu rontaitul in pat caci sunt niste pofticioase maaari  si orice vad ca am comestibil vor si ele, dar pana la urma se resemneaza si facand pe suparatele se aseaza cumintele la locul lor.
   Cred ca o sa pun un film, inca nu stiu ce sa aleg, am in minte doua titluri "Breakfast at Tiffany`s" si "Mogambo". Nu, pana acum nu le-am vazut, ca intotdeauna eu ma numar printre acele persoane care raman codase la vizionarea unor filme extrem de cunoscute si bune. Ah well, at least I`m trying to catch up with you guys! :) O sa va spun pana la urma pe care am decis sa il vad primul si ca de obicei o sa imi las si cateva impresii.


   Abia astept sa imi fac un ceai delicios de tei si sa savurez cateva momente de calitate a unei duminici care sper sa fie linistita. Este ceaiul meu preferat! Al vostru? Rar il indulesc cu miere dar de regula prefer sa ii simt aroma pura. Are you a tea person or a coffee person? Do you enjoy both? Care considerati ca este mai bun pentru sanatate? Care este ceaiul vostru preferat?


   In alta ordine de idei, ieri, in drum spre casa ascultam radioul si o stire interesanta mi-a captat atentia: existenta si protejarea padurilor virgine din Romania. Cateva minute din timpul vostru ar putea insemna foarte multi pomi salvati, asa ca va rog sa intrati pe urmatorul link si sa aflati mai multe.

                                                              Semnati petitia!

   Spuneti-le si cunoscutilor vostri, imprastiati vorba si poate reusim impreuna sa facem ceva bun pentru natura.


   Va multumesc din suflet!

   Pe curand...

10 comments:

  1. Imi place la nebunie ceaiul de tei indulcit cu miere si zeama de lamaie :X asta beau si cand sunt racita si cand am pofta de un ceai.
    Am semnat si eu petitia si o voi da mai departe.
    :*

    ReplyDelete
  2. Iubitului meu ii place sa puna felii de lamaie in ceai,eu asa si asa,nu tin neaparat desi nu zic nu daca imi ofera cineva facut asa :)

    Multumesc mult!Ma bucur!

    O zi frumoasa,Ginutza_Cristina!

    ReplyDelete
  3. puisor , niciodata nu se pune mierea in ceai fierbinte , se descompune in substante toxice,da! mai bine zahar sau mananci mierea separat. te pup

    ReplyDelete
  4. Planul pentru druminica asta ar fi sa ma apuc de proiect, dar nu am nici un chef, deaia nici nu m-am apucat pana acum. Stai linsitita ca nici eu n-am vazut nici unul din cele doua filme, am si eu aceasi problema ca tine in ceea ce priveste filmele celebre. Mie imi plac ambele, atat ceaiul, cat si cafeaua. Cred ca ceaiul meu preferat e cel de menta:)

    ReplyDelete
  5. Stiam,doamna Modniza.Oricum nu imi plac ceaiurile fierbinti asa ca atunci cand este la temperatura camerei adaug mierea dar chiar si asa prefer fara.
    Si eu va pup!

    ReplyDelete
  6. Da,ceaiul de menta si mie imi place,mai ales cel facut din planta uscata,nu la pliculete,pentru ca aroma sa este mai intensa.

    Te pup,Dia!

    ReplyDelete
  7. Eu am semnat petitia deeeeee ceva timp!:D

    :D te pup!:X Seara faina:X

    ReplyDelete
  8. Eu beau si ceai, dar si cafea :D Cand vad cate o cutie de ceai, ma bucur mai ceva ca un copil cand primeste o jucarie :D

    ReplyDelete
  9. Alexandra,

    :)) Da si eu!

    Te pup!

    ReplyDelete