Thursday 24 November 2011

Anian and some colour for my nails

  Oameni buni, parul meu o ia razna! Ba e uscat, ba se electrizeaza like hell, ba e pleostit, ba nu are pic de greutate si forma, ba are matreata. Oftez cand imi amintesc cum era pe vremuri: lucios, hidratat, se aseza destul de usor, matreata zero si nici nu mai spun ca aveam mereu varfurile frumoase si sanatoase. Fir-ar ele de curiozitati si capricii ale frumusetii! De cand cu uscatorul de par de la Rowenta care si intinde, de cand cu placa de care mi-e atat de greu sa ma despart definitiv si de cand cu vopsitul, parul meu imi cam trage semnale de alarma: help, stop destroying me! Acuma trebuie sa recunosc ca nici eu nu fac prea multe pentru a-l ajuta sa se recupereze, de vopsit de abia m-am apucat ca lumea si nu ma lasa inima sa renunt la roscat deci nici eu nu stiu ce vreau. Oricum pe amandoua nu prea le pot avea: si vopsit si sanatos. Utilizarea placii a trecut pe locul doi, m-am lasat pe mana uscatorului de par si a keratinei. Cu toate acestea ramane o problema: inestetica matreata. Pentru a lua masuri mai intai trebuie sa stii exact cu ce te confrunti, trebuie sa ai o delimitare concreta intre afectiunea / problema ta si celelalte afectiuni. Am aflat ieri, citind pe internet, ca exista doua tipuri: uscata si grasa. Cea uscata este aceea care cade pe haine, well kind of everywhere si cea grasa, care este lipita de scalp. Se pare ca eu posed o matreata grasa desi parul meu nu este gras. Cum vine asta?

   Saptamana trecuta am intrat putin pe site-ul celor de la Triodeluxe si am cautat un sampon destinat combaterii matretii. Of course I found the perfect product for that, sau cel putin asa sustin ei.


   A sosit marti asa ca nu am apucat sa il incerc decat o singura data dar o sa va spun pararea mea dupa ce il termin.
   Sper sa urmeze un review pozitiv, sa fie eficient.

   Moving on to something else, luni am primit de la prietena mea din Medgidia, Daniela, un colet cu oje. Ea sufera de niste alergii si vaporii de la oje ii dauneaza asa ca ojele nefolosite pe care le avea mi le-a donat mine, spre incantarea mea :) Yeeey!


   Oja galbena o aveam si eu, but it`s ok, nu strica sa ai dubluri ;)
   Oja aceea coral seamana cu una pe care o aveam tot de la Avon dar care este un pic mai inchisa, mai spre rosu, o sa pun jos o poza ca sa puteti compara. Iar cea de a treia oja este ca menta si imi vine sa o gust :))




   Cea din dreapta este oja de la Daniela. Observati ca este mai deschisa decat cea din stanga.


   Pe langa acestea mi-a mai trimis inca doua in non-culori: black & white. De cand vroiam o oja neagra!!!!!! 


   De asemenea, a pus langa ele si un lac transparent.


   Danielusa, if you are reading this, SARU`MANA si ma bucur ca te-ai gandit la mine! Mmmmmuaaah!!!

   Astazi le voi incerca pe toate, can`t wait! Asa ca inchei postare cu un pupic calduros si ma duc sa imi sterg unghiile ca sa fie pregatite pentru joaca :p

   Pe curand...


11 comments:

  1. Aceasi problema cu matreata o am si eu. La mine nu a functionat niciun sampon anti-matreata.
    Referitor la vopsea: ai citit articolul acela care a tot aparut prin presa in ultimul timp, despre o femeie care a ajuns in coma din cauza vopselei? Si eu ma vopsesc...:(
    Te pup si sa te bucuri de noile oje primite :)

    ReplyDelete
  2. Eu am zis sa incerc cu samponul acesta si daca nu dispare matreata o sa iau ceva de la plafar despre care am citit pe internet.

    Da,am citit despre o fata care chiar a murit din cauza vopselei deci e periculos dar nu ai cum sa stii care este buna si care nu,asa ca ideal ar fi sa nu ne mai vopsim :p

    Multumesc!

    Te pup si eu,Oana!

    ReplyDelete
  3. o sa intrati in coma cu toatele! :)) glumesc, fireste, fac haz de necaz... eu nu fac parte din randul celor care ma vopsesc cu toate ca 30 bate la usa. 30 de ani fireste! :) albesc, but who cares? :D
    sa va dau totusi o solutie pt matreata: tuns cu masina de tuns, nr 1! :)) i mean it! Gabi stie! nu am scapat nicicum de matreata grasa, era lipita si-mi sufoca radacina parului, aveam mancarimi. imi cadea parul in cantitati uriase. mi-am luat inima in dinti si m-am tuns extrem de scurt. am facut apoi un tratament naturist pt scalp si par, cu argila si ceva aloe. a fost cea mai bestiala vara ever! atat de bine dormeam noaptea! afara mai purtam cate o palariuta haioasa ca sa nu fac insolatie. atunci am inteles perfect barbatii, de ce prefera ei parul foarte scurt! :))
    va intrebati de rezultat? a fost si este unul excelent: parul s-a inchis la culoare devenind chiar negru, s-a indesit considerabil, iar matreata a disparut. acum il am pana la baza gatului, tuns modern (bob). :)
    Gabi, eu ma gandesc mereu la tine si din cand in cand iti mai si arat lucrul asta! sa le folosesti cu placere! le-am trimis cu drag.
    sper sa bat recordul si sa fie cel mai lung comment! :))) puuup! :*:*

    ReplyDelete
  4. am o rectificare de facut. m-am grabit si n-am fost atenta la ce scriu. asadar, am vrut sa scriu "eu nu fac parte din randul celor care se vopsesc..." :) asta e, graba strica...
    Gabi, sa ne arati cum iti vin culorile! eu una sunt tare curioasa cum le asortezi. :)
    kiss kiss in za mix :*:*:*

    ReplyDelete
  5. Faine nuantele alea neon, imi place in special menta :P

    ReplyDelete
  6. Stiu,Danielusa si bine faci!Eu am avut curiozitatea si nevoia de o schimbare si pana nu imi trec piticii de pe restul de creier,nu revin la culoarea naturala!Na! :))))))

    Hai,mai,cum sa ne tundem asa?Eu chiar nu m-as vedea atat de scurt tunsa,sigur nu mi-ar sta bine.Tie iti statea super si chiar a fost o proba de curaj care ti-a prins si bine dar tunsoarea aia nu e pentru mine clar!

    Lasa,lasa,ca mie imi place cand primesc comentarii lungi.Nu ma deranjeaza cand mi se povestesc chestii,so don`t worry :*

    Te pupacesc si promit ca o sa fac poze cu unghiutele facute.Modele nu prea am cum sa fac pentru ca nu am ustensile speciale dar poate imi iau in curand.

    ReplyDelete
  7. Da,menta e foarte tentanta! :)

    Noapte buna,Federova!

    ReplyDelete
  8. Sunt curiosa de sampon. Si eu fac matreata uneori, si H&S imi provoaca iritatii ale scalpului, desi e singurul care ma scapa de matreata, insa data viitoare sigur nu il voi mai folosi. Sunt curioasa daca e bun cel de la Anian, si asa eu folosesc o gramada de produse de la ei, ar fi bine sa fie si acesta bun. Pretul e unul foarte decent. Acum eu mi-am cumparat pe cel purificator pentru par gras si imi place mult, mult de tot, insa stiu ca la un moment dat iar o sa-mi apara nelipsita matreata. O fi legata de stes, alimentatie sau ...? :(

    Ojele sunt superbe, sa le folosesti cu placere!
    Pupici! :)

    ReplyDelete
  9. In cazul meu cred ca este din cauza ca nu folosesc produsele potrivite tipului meu de par,la fel se intampla si la ten si chiar am vorbit astazi cu o prietena si vreau sa rezolv asta cat mai curand posibil.
    Sper si eu sa fie bun pentru scalp si sa ma scape de acele cojite.Pana acum a dat semne ca ar face ceva,ceva dar cojitele inca mai sunt,nu stiu am impresia ca scalpul meu este cam uscat pe anumite portiuni.

    Multumesc!
    Te pup si eu,Simona!

    ReplyDelete