Sunday 26 June 2011

One skirt, many possibilities!

   Am cam neglijat blog-ul in ultima saptamana din varii motive. Unul dintre ele, care mi-a scos peri albi, a fost confruntarea cu anumite probleme la PC. Cand in sfarsit le-am rezolvat pe acelea nu am avut timp si nici energie pentru a mai posta ceva. Insa toate aceste zile m-am gandit la voi, am avut remuscari si acum desi este o ora tarzie in noapte, m-am decis sa revin in forta cu ceva care era pregatit inca de alaltaieri.
   Ce ati spune daca pornind de la un singur articol de imbracaminte as alcatui mai multe tinute diferite?!


   First outfit:

   Pusa sub bust, se poate purta cu un maieu uni (negru) ca o rochie. Accesorii plus sandale cu toc negre. Coafura consta intr-o coada de cal ridicata si adusa intr-o parte.








   Second outfit:

   Pusa in zona taliei se poate purta cu o bluza uni (roz) si o curea nici prea groasa, nici prea subtire pentru a lega tinuta. Accesorii si pantofi. Coafura simpla, parul lasat si adus bretonul mai mult spre partea stanga.







   Third outfit:

   Lasata pe solduri, poate fi purtata ca o completare la costumul de baie sau in acest caz la un top foarte scurt. Accesorii si slapi. O tinuta exclusiv pentru vacantele la mare. Coafura usor ravasita, ca dupa o zi de stat la plaja si inotat.






   Imi cer scuze pentru imaginea de sus fiindca aparatul nu a focalizat bine. Intentia mea era de a va arata acel stras.



   Fourth outfit:

   Pusa peste bust (mult deasupra), poate sa fie purtata ca o rochie fara bretele. Vesta de blugi (inchisa sau nu in fata), accesorii si sandale cu talpa joasa albe. Coafura este una practica si vesela. Parul strans si prins intr-o coada foarte ridicata.








   Fifth outfit:

   Fusta este pusa cam ca in tinuta anterioara doar ca banda elastica se indoaie iar fusta se ridica putindeasupra bustului. Va parea o rochie fara bretele. Accesorii, centura cu banda elastica si funda lacuita si pantofi negri. Coafura este de fapt un coc acoperit cu o esarfa, ale carei varfuri sunt lasate sa atarne pe langa coc.























   Cum vi se par propunerile mele?
   If you know other ways to wear a skirt like this please let me know. Imi place sa ma joc cu hainele asa ca astept sugestiile voastre.

   Va las si va promit ca o sa fac tot ce pot pentru a nu mai lipsi atat de pe blog.
   V-am pupat!

    Pe curand...

    P.S: Like my nails? ;;)


6 comments:

  1. Ela ma bucur ca ai revenit. Aseara sa stii ca chiar ma gandeam la tine, ca ai lipsit cam mult si ma gandeam sa-ti las un mesaj, dar am zis sa-ti dau timp pana azi sa apari. Ma bucur ca lipsa se datoreaza in principal problemelor tehnice.
    Cat despre tinute imi plac...am o slabiciune pentru fustele/rochiile lungi, desi eu personal chiar n-am nici una:).

    ReplyDelete
  2. Iti multumesc pentru grija!Esti o draguta!

    Nici eu nu aveam fuste sau rochii lungi dar am inceput sa prind drag de ele vazand anumite modele deosebit de comode dar si moderne in acelasi timp.
    Imi plac pentru ca avantajeaza pe oricine daca sunt accesorizate corect.

    Te pup,Dia!
    Sa ai o saptamana dulce!

    ReplyDelete
  3. :D:) chiar ma gandeam de ce lipsesti tocmai tu :)) hihihi:D

    Si sa stii ca vroiam sa-ti zic de unghii, sunt asa dragute:X iii :X:X:X:X

    Cat despre outfit-uri, bune ideile tale:)
    Esti ingenioasa:)Accesoriile sunt deosebite, imi plac in special bratirile alea doua: roz si albastru:X hmm:X oowww, si pantofii cei rosii:X super draguti:X te pup:D

    PS: nu trebuia sa modifici pozele alea din cap pana in picioare, nu sunt claaaare, si ai o fata ciudata in ele:)) esti tare frumoasa lasa-le asa!!!

    ReplyDelete
  4. E absolut superba fustita. Asta imi place si mie, sunt tare versatile!:X

    ReplyDelete
  5. Hey,Monica!Ti tuc!
    Da,stiu ca au iesit neclare si evedent de pe alta lume :)) Am incercat niste efecte din plictiseala :))
    Ma bucur ca iti plac inventiile mele!

    ReplyDelete
  6. Multmesc,Anda!O saptamana minunata!

    ReplyDelete