Wednesday 1 June 2011

A little bit of rock/punk

   Am conceput acum doua saptamani un look care mie imi place mult si imi aminteste de liceu cand ascultam rock (si hip hop) si purtam haine, incaltaminte si accesorii specifice acestui curent muzical.
   Voi incepe cu un tutorial surprins in poze despre una dintre modalitatile de a te coafa cand vrei ceva un pic spre punk/rock.
   Enjoy!

   Aveti nevoie de:

  • doua perii, una mare si una mai micuta circulara
  • un pieptane drept sau cu maner din acela subtire
  • o agrafa mare
  • 2 agrafe mici
  • un elastic

   Va sugerez ca pentru a obtine un aspect cat mai frumos, sa va indreptati parul cu placa.
Eu mi-am periat parul cu peria mare si apoi l-am indreptat ca in imginile de jos.


   Dupa aceea am luat pieptanul si am inceput sa iau par din ambele parti ale capului cam din dreptul unde se termina sprancenele (1).
   Am unit suvitele la spate si am impins un pic inainte pana cand am creeat acel efect de infoiere (aici puteti sa va jucati si sa il faceti cat de mare vreti), prinzandu-le cu cele doua agrafe (2).
   Cu peria circulara am periat parul din ambele parti spre spate, avand grija sa fie cat mai
lins posibil (avand in vedere ca eu am un par care se electrizeaza imediat ar fi trebui sa folosesc o lotiune inainte dar nu am facut asta pentru ca aceasta coafura a fost facuta doar pentru blog, dupa poze l-am aranjat altfel asa ca nu avea rost sa pun produse in el) (3).
   Apoi l-am prins intr-o coada cu elasticul si am inceput sa tapez. Voi sa il dati cu fixativ inainte de a-l tapa, pentru a-l aranja cat mai usor si a se mentie cat mai mult coafura si pentru a domoli orice fir de par rebel (4).
   L-am mai infoiat nitel tragand de cateva suvite (5).
   Si apoi usor, cu atentie, l-am pieptanat ca sa fie totusi ordonat (6).




   Sunt atatea stiluri de a-ti face parul in acest gen, unele mai cumintele cum este acesta propus de mine, altele mai edgy, altele mai dezordonate, altele mai rebele si mult mai over the top. Totul ramane la alegerea fiecaruia.

   Acum sa va arat si tinuta that goes with this hair style.



   Bretelele bluzei


   Pantaloni mulati luciosi care imita pielea.




   
Sandale cu bretele


   Pe gat am legat o panglica de satin si am facut o funda (daca aveti gatul scurt sau/si gros va sfatuiesc sa sariti peste acest pas si sa puneti un lant care vi se pare mai indraznet si cu accente rock/punk pentru u efect de alungire).


   Cercei argintii.


   O bratara lata cumparata in liceu.

   La cealalta mana am purtat o bratara argintie pe care o veti vedea in pozele care urmeaza.

   This is my final look!

   Promit ca voi face si un machiaj in acelasi stil ;)


   Pana atunci trebuie sa ma prezint la doctor sa imi fac analizele de sange. Azi este ziua cea neagra cand ma vor ciurui! :)) Wish me luck! 
  De asemenea mi se vor face si niste teste de urina pentru a verifica daca totul este in regula.
   Ieri am fost la cardiologie pentru un consult si verdictul este unul cat se poate de imbucurator: inima este perfect sanatoasa. Ba chiar mi s-a dat acceptul pentru a face sporturi extreme asa ca dragii mei va astept in vara sa sarim cu coarda :))
    Mai am sa fac o programare la ecografia pentru glanda tiroida si pentru moment am scapat :)

   Voi de cand nu ati mai trecut pe la medic?
   Duceti-va din timp ca este mai bine sa preveniti decat sa tratati (tatal meu nici macar nu a avut sansa sa se mai trateze...).

   By the way am niste emotii! Mi se face rau cand vad sange...
   Hope it will go well.


   Pe curand...
 

6 comments:

  1. Ce imi place lookul si parul ti-a iesit super:D Mi-ai amintit de liceu...bine ca eu nu ma imbracam asa sexy:). Succes cu analizele:*

    ReplyDelete
  2. Merci,Dia!
    Cand am spus ca imi amintesc de zilele cand purtam ceva specific rock-ului nu m-am referit la ceva in genul celui postat de azi.Ohooo!Diferenta mare intre asta de acum si cel de atunci! :)) In liceu purtam ori blugi si bluze obisnuite,ori pantaloni care atarnau pe mine si bluze XXXXXl :))
    Furam tricouri de la tata,ii innebuneam cu muzica tare pe ai mei si dadeam banii pe chestii care mi se pareau atunci suuuper iar acum not so much :))
    Eh,amintiri! :p

    ReplyDelete
  3. Look-ul asta imi face cu ochiul:D:*:*:* Esti frumoasa foc:D pe tine te prinde si barbie si rock:D:) I love the accesories:X

    kisseZ:X

    ReplyDelete
  4. Banuiam eu ceva ;)
    Multumesc!
    Te pupacesc,C.L.M!

    ReplyDelete
  5. nu stiu de ce nu am vazut aceasta postare:|
    imi place cum ti ai facut parul,mie niciodata nu imi reuseste asa!si'asa,eu am fruntea lata,deci cu o coafura ca asta as avea cap de ou.acum fac leapsa!:D

    ReplyDelete
  6. Nici mie nu imi reusea dar m-am inspirat dupa un tutorial si mi s-a parut foarte simplu. La mine inca nu a iesit chiar cum era coafura acelei domnisoare dar pentru inceput sunt multumita.Data viitoare il indrept mai bine si folosesc produse pentru par ca sa fie mai ascultator.De asemenea as vrea sa incerc ceva mai indraznet.
    Imi place mult acest stil!
    Ok,o sa ma uit.Sunt curioasa ce poza ai nimerit :p

    ReplyDelete