Thursday 5 May 2011

This summer...

   It`s already May and you know what that means: CONCEDIILE SI VACANTELE SE APROPIE!!! 
   Eu nu cred ca voi merge nicaieri pentru ca sunt niste chestiuni de rezolvat care nu pot fi amanate dar for the rest of you care veti avea sansa sa calatoriti ma bucur nespus si sper sa adunati cat mai multe amintiri din locurile pe care le veti vizita. 
   Ce preferati? Un loc mai salbatic, mai linistit si intim sau un oras plin de veselie, galagie, aventuri si cumparaturi? Mare/ocean sau munte? Or maybe both ;) 
   Eu as merge undeva pe o insula exotica, as manca fructe, as incerca specialitatile locale, as umbla toata ziua peste tot, as inota, as lua cine romantice pe plajele cu nisip fin si as face muuuulte poze, bineinteles pe care le-as pune aici ca sa vedeti si voi un pic din coltul meu de rai. Ooook! Waaake up! :))
   Stiu  ca unele persoane isi iau intregul dulap/sifonier cu ele si pana la urma folosesc doar cateva dintre ele. Si eu faceam la fel insa acum ma gandesc bine de tot inainte sa impachetez. Imi fac o lista cu lucrurile de care stiu ca o sa am nevoie sau pe care o sa le port si le iau doar pe acelea.
   Nu stiu care este destinatia de vacanta a vostra dar va dau un sfat: informati-va foaaaarte bine despre conditiile meteorologice care vor fi in acea perioada, de asemenea daca aveti de gand sa vizitati anumite temple sau biserici luati si haine less revealing pentru ca exista anumite reguli pe care nu trebuie sa le incalcati, asta daca nu vreti sa fiti priviti ca niste turisti nerespectuosi si neseriosi.
   In rest aveti mana libera: fuste, rochii, pantaloni scurti, tricouri, bluze, totul este sa fie comode si in nici un caz din materiale sintetice. Trust me on that! You`ll thank me later. ;)
   Ca accesorii (bijurerii) luati cat mai putine si eventual sa fie de doua feluri: unele discrete iar altele statement. Mai bine luati mai putine dar sa mearga cu tinutele alese decat sa va treziti ca nici nu aveti cand sa le purtati si poate god forbid le mai si pierdeti.
   Ca trusa de make-up va recomand strit acele cocmetice de baza: fond de ten (unul light), corector/anticearcan pentru ca something tells me ca o sa aveti destule nopti albe, apoi o pudra to set it all.
   Ca farduri nu cred ca este necesar sa aveti toata colectia voastra, stick to one palette care sa contina cat mai multe culori si combinati-le pe acelea ca sa realizati look-uri fresh&bold.
    Pantofii! Aaaahh yes! Women`s obsession! Hai sa va spun cum fac eu. In primul si in primul rand a must have sunt balerinii! Ii pot purta oriunde, la aproape orice tinuta si sunt practici si comozi, just what you need atunci cand bati drumurile in lung si-n lat. De asemenea iau sandale cu talpa joasa pentru plaja iar pentru serile in care vreau sa ies la un local aleg intre doua perechi: una neagra si una rosie cu tocuri inalte.

   Enough cu vorbaria! I``ve got some things to show you. Actually sunt cateva exemple. Exemple de ce? You`ll see!





   What is this? Should I keep you guessing any longer? :p Neeeee!



   Daca nici acum nu v-ati dat seama, atunci va spun eu ce este. Un fel de suport pentru bijuuri de luat in calatorii.


   In buzunarul cel mai mare intra bratari, lanturi, coliere.




   In buzunarele mici pot pune bratarile mai firave, cercei, pandantive, brose.




    Se pot depozita si inele.



   Ceea ce imi place la acest suport este ca se poate agata so it doesn`t get in your way si are un aspect elegant.

   Daca v-a placut ce ati vazut pana acum keep watching :)




   Suport pentru cosmetice. Portofelasul de la mijloc se poate scoate si se poate lua in geanta. Eu l-am purtat de vara trecuta pana ieri. I like long term relationships! :))



   Acest suport dispune de multe spatii de "parcare" a bunurilor noastre de infrumusetare. Pozele de jos cred ca va vor convinge.


   Cel de jos este cel mai mare si acolo intra si palete cu multe farduri.
   In cel mai mic tin rujuri, lipglosses si oje pentru ca este transparent si pot vedea culorile lor inainte sa scot ceva care vreau sa folosesc in momentul respectiv.

    La fel ca fratele sau de mai sus, se agata si se poate strange. Astfel ca se economiseste spatiu iar cosmeticele sunt organizate.


   One more suggestion!


   Un portofelas semi-transparent dar discret in care intra destule produse. L-am testat ;)
   Observati ca are 2 little things in partea de jos. Well, face parte dintr-un set. Imi pare rau ca nu il am aici pentru ca este la fel de interesant ca cele pe care vi le-am prezentat anterior.

   Now that we took care of that, va intreb eu, in vacante unde va tineti banii? Aruncati prin geanta, prin buzunare, in portofelul de zi cu zi sau vreti sa iesiti un pic din rutina si incercati si alte variante?

   Want to see what I got?



   Plic-portofel! So chic and yet practical!





   Nu am mai avut nici un portofel mov and that`s pretty much why I like it :p


   La urmatorul imi place modalitatea de a se deschide-inchide dar si culoarea. Care femeie nu adora rosul?!













   Are vreo 15 compartimente but...


   Isn`t that great?!


   The last one este de la Avon si e tare dragalas. Am si geanta la fel.


   Fata-spate.


   Atat bancnotele cat si maruntisul au locul lor si sunt safe :) 

   Ladies, acestea au fost micile mele "travel accessories". 

   Choose a location, check your buget and hasta la vista baby!
   Nu uitati lotiunea de protectie impotriva razelor soarelui si aparatul foto and you`re good to go!
   Va urez de pe acum sa aveti o vacanta care sa va relaxeze fizicul si psihicul si sa va incante umple sufletul de bucurie si pofta de viata!


   Pe curand...





10 comments:

  1. imi place f mult portofelul de la avon si plicul rosu.
    pana sa vina vacanta eu ma gandesc la sesiune:-s.in vacanta aceasta voi munci,ca si anul trecut...sper ca totul sa fie ok:)

    ReplyDelete
  2. :):D Ti-am raspuns la provocare:) Ai sa vezi tu:)) Cred ca e destul de personala poza:)
    La tine mi-as fi dorit o provocare, te-as fi pus sa faci un machiaj mai special, un machiaj pe care sa il pot face si eu:) care sa mi se potriveasca si mie, dar daca nu e:( nu e :((

    Adevar?:-?

    Hmmm, e adevarat ca iubesti animalele?:>:>:>

    App, super portofel, cel mov:X
    Te pup:X

    ReplyDelete
  3. Eu prefer mare impreuna cu munte. :))
    Cred ca voi merge in Muntenegru anul acesta. :X

    ReplyDelete
  4. Cupcake,iti doresc multa bafta!Minte limpede si concentrare multa!

    ReplyDelete
  5. :)) Macar arata-mi-l (machiajul) ca sa vad ce am pierdut :p

    DAAAAA!!!Le ador!
    Prea usoara intrebarea.

    Ma bucur ca iti place.

    Si eu te pup,C.L.M!

    ReplyDelete
  6. Anda,as merge si eu intr-o astfel de locatie unde sa am a little bit of both ;)

    ReplyDelete
  7. Nu nu, nu am facut eu, intentionam sa te pun pe tine, daca ai fi ales provocare:)) Tu sa faci un machiaj din ala cum stii tu asa frumosssss!:X Dar care sa mi se potriveasca si mie:) Unul mai usor asa:) :D:D:D Accepti?:>

    ReplyDelete
  8. Eu prefer muntele...la mare 2 zile imi sunt suficiente si nu mai imi trebe, dar de munte nu ma satur....si daca are si un lac sau vale de facut baie e perfect. Foarte intresant "portfardul" de bijuterii sau cosmetice. Eu vacanta asta cred ca nu ma mai duc nicaieri ca m-am lafait destul de 1 mai. A....s-ar putea sa ma duc in Spania la parinti, daca nu se schimba planurile. Eu in vacante nu iau farduri, pentru ca asa cum iti ziceam prefer muntele si acolo ma imbrac lejer si eventual iau un corector ca sa maschez "monstrii"de pe fata. Ce iau sigur e crema hidratanta si gel de curatare:). Vai...asa chef am deja de o vacanta....

    ReplyDelete
  9. Accept!O sa postez maine ;) O seara frumoasa,C.L.M!

    ReplyDelete
  10. Si eu sunt indragostita de munte,Dia!Imi place si marea dar muntele este marea mea dragoste pentru ca am mai multe de vazut si de explorat.

    ReplyDelete